КГБ = Клуб на Готините Баби - 70

• 18 993
  • 446
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
ГАЛЕНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Нека цялото щастие е с теб през годините!

ЯНЕ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА РОЖДЕННИЧКАТА!

# 61
  • София
Да докладвам и аз- сутринта озамах агнешкото с подправки, нарязах много зелен лук в тавата, сложих му фолио и го мушнах във печката на бавен огън. Изпих кафето, засега удържам лунната. Пламен дреме в кревата пред ТВ. Ани от дискотеката са минали през пицария и вече работи в салона.

# 62
  • София
И аз да докладвам-боядисах яйцата, първо с обикновената боя и отгоре със седефената. И аз се боядисах, ама ще се оправя.
Ще ида да пусна тото и да се размърдам и следобед почвам козунака.

# 63
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Аз поподреждам из нас , турнах яйцата в
панерките и сега продължавам с прахосмукачката и да забърша
пода , после стълбището и отивам на вън с маркуча.  Laughing
Яйцата излязоха страшно бледи на снимките , ма няма кога да си играя
да ги снимам още и още.... Ето ги http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11672260

# 64
  • Кубрат/ Пишурка

Благодаря ви,момичета,за пожеланията към Галена - много сте мили всички!

Аз направих баницата и почти я изядохме.Боядисахме и яйцата.Довечера първо рождения ден,че Криси откога чака тортата,а утре и всичко,както си му е редът!

# 65
  • София
Опекохме агънцето, Пл.  се наспа. Сега се облече и тръгваме да нагледаме  племето. Mr. Green
Очаквайте продължение...

# 66
  • Пловдив
И аз да рапортувам ,пазарих за последно ,нарязах продуктите за дроб сърмата ,агнешките  котлети и те са готови ,изпекох курабийките и се сетих да предупредя момичетата които ще правят от мързеливите курабии
МОМИЧЕТА РАЗЛИВАТ СЕ КУРАБИЙКИТЕ И ТРЯБВА ПО НА ГОЛЯМО РАСТОЯНИЕ ДА ГИ  СЛАГАТЕ В ТАВАТА защото се слепват.Ако се слепнат ги разрежете с ножче.
Моите станаха много вкусни въпреки не формения  вид и половината вече ги няма, нападнаха ги и това е ooooh! май още една доза ще забъркам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

АИША да ви е сладко агънцето Hug Hug Hug Hug

# 67
  • София
Ето и моите яйца

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366382

Може и след обяд да изпека агнешкото, че утре само салати да правя. Тъкмо ще е топло за козунака.

# 68
  • тук и там
Здравейте,момичета!
Зиче,много красива и оригинална празнична темичка!
Личи,че е сътворена с много обич и аз ти благодаря от сърце!

Честит Рожден Ден Гали!

Пожелавам ти слънце да грее в очите ти, усмивка да блести на лицето ти и радост да радва сърцето ти.
Бъди много щастлива и най-обичаната майка и съпруга!
Янче, да ти е жива и здрава и много щастлива рожденничката!
Много хубави яйца сте боядисали.И сладките са ви готови.А аз нищо не правя,а и нямам желание.
 Боядисах  малко яйца  и купих само 4 козунака-рула.
Довечера ще сме на скара с дядко,а след две седмици ще дойдат и двете ни деца та тогава ще е веселото у дома.Почивните дни ще съм в градината.Днес засях краставиците и почвам да приготвям местото за доматито.
То тази година ще боцна толкова,колкото да има какво да си откъсна.
Мале...,направо ме заразихте с тези курабийки.
Зиче,ако имам време ще забъркам една доза,че ми потекоха лигите.

# 69
  • Пловдив
Хайде опекох и още една доза курабии че от първата останаха 5-6 само Crazy Crazy Горе ги поръсих със стафиди и захар  Wink  Тези вече няма да им ги давам до утре поне да останат Joy Joy Joy а утре ако искат заедно с панерчето да ги изядат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy 

Мими благодаря ти мила наитина с много любов я правих ,защото много обичам този празник ,пък и на вас да ви доставя удоволствието Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
МИМКА забъркай пиле курабийките ,много бързо стават и са страхотни на вкус ,ако че са безформени .Но за гости ако са можете да ги печете във формички някакви  Peace Peace Peace или в хартийките за кексчета които са Peace Hug Hug

Забравих да кажа че яйцата са ви станали страхотийки  браво на бояджийките  Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 15:20 от zi4e

# 70
                     Здравейте,момичета! И аз съм готова!Всичко е на 6  Laughing Боядисахме яйцата с Мими,че Ран и Неда отидоха на П-к при другата баба и дядо!Яйцата станаха много хубави,ама апарат няма за да ги снимаме  Sick единия го счупиха ,а другия е с Дудка. Laughing Докато се върнат ще сме ги изяли! Laughing
                     Жабче,Римар супер са ви яйцата,а и трапезите са аранжирани отлично! Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЕНА НА ЯНЧЕТО!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА ЖЕНА,МАЙКА И ДЪЩЕРЯ!!!

ЯНЧЕ ЗА ТЕБ С ОБИЧ!!!

# 71
  • София
    Ето ме,тук съм.Яйцата са боядисани,прозорците на долния етаж са готови.Отсреща  майстори бъркат бетон и гърми турска музика,един тъпан направо ми бие в мозъка. Довечера ще съм сама,а утре ще дойдат Софи и Коце.Ако си намеря компания ще отида на църква нощес,че селото ни е пълно с майстори-турци,цигани/има и един негър/,та ме е страх да се движа сама нощем. Сега ще си сваря едно кИфенце и ще го пия при вас.

# 72
Здравейте, мили приятелки!
На мен къщата ми е пълна, и разхвърляна естествено, но децата са доволни. На Вани му се успокоиха пъпките, но оше е на постна храна, поне до утре.
Агнешко не взехме, че не го ядат, ама аз ще си купя на Гергьовден САМО ЗА МЕН! Стефан язък, че е от Делиорманския край, нито агнешко, нито курбан яде, пък аз така да ги обичам, но ще си купя и ще си хапна. Исках да вземем поне дроб сърма, може казват, ама сама ще си я ядеш! Завиждам на Жабчето за агнешкото и курбана! Чак ми се отделя слюнка, като си представя тенджерата!
Пак само за мен си правя пиле с лапад, и това не искат да ядат, пък на мен ми е вкусно.
Дъщерите купиха цяло пиле, сега го мацат с разни мерудии-паста и ще го пекат за довечера, за утре от тази вечер ще правят пак пилешко филе, пил.дреболии, гъби, лук във гювеча, да се пече  2-3часа, ама каквото искат това да си пекат, купиха  всичко, домати, краставици, бира, вино, козунаци......Дядо Стефчо стана рано и отиде на една фурна и той купи четири топли козунака.
Ние с Дилянчето, Бори и Вани, тази сутрин боядисахме яйцата, станаха много хубави и наситени цветове, довечера който иска ще отиде на църква, тя е близо до нас, и като се върнат, ще се чукнем с тях.
Отивам да си довърша работата, че може да се поразходим преди вечеря.
Весели празници момичета!

# 73
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Танче , ма ти за себе си да си беше пекнала агнешко.  Hug
Нищо скоро е Гергьовден.  Simple Smile

Зиче , метни некоя корабия , че вием вече , ма чак утре съм решела да ям.  Crazy
А рецептата има ли я в готварския? Rolling Eyes

Аз ходих до село взех мръвката , купих салатка и сега варя дреболийте за дроб-сърма утре да направя , че децата ще дойдат. Нощес ще се опече и агнешкото , та съм почти готова за утре.

# 74
  • София
Много са ви хубави яйцата.
Аз все още не знам как да кача снимка от тел. за да покажа нашите. Сега ще го разучавам, иначе само говоря по него. Пийнахме кафе на слънце в Симеоново/е Прамен го купи - те нямат ток още/. Дойде и най-малката дъщеря на великата Бойка и и  донесе кора яйца и 2 козунака. А мама сърдита - защо не са боядисани. Момичето ще роди всеки момент - тя претенции. А дъщерята от 14 г. живее с приятеля си и явно семейството е по-свястно - не е като другите.
Прибрахме се и Пламен опита агнешкото, одобри го. Аз чакам да мине лунната към 17,30 и съм само на чай и кафе  до сега.

Общи условия

Активация на акаунт