Машина за хляб - 16 част

• 97 625
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 720

уж редовно чета ,а това по коя рецепта беше- пропуснах. На макс мама ли?/съдейки по обръщението/

# 721
pashic, можеш да правиш какъвто искаш кекс Simple Smile аз си правя обикновен кекс и няма проблеми, но фаворита ми е този. Правя обикновено двойна доза и без заливка понякога ...
Каква ти е машината, колко е дълга програмата ти за кекс? Ако е от рода на 1:30-2:00 часа е екстра, ако е по-дълга вероятно е предвидена за кекс с мая. Но дори и да е по-дълга можеш да си забъркаш кекса на прогама за месене (БЕЗ втасване) или пък с миксер и после да ползваш програма само за печене ... вариации колкото искаш, само мерак за ядене да има  Mr. Green

Мерси много!И аз точно над това умувах.И да не цапам миксера ще пусна да разбърка продуктите и после на печене само.Моята е мулинекс 3000.ще пробвам !!!

# 722
Преди малко изключих кекса, който е показала Десито, реших като нея да направя двойна доза и вместо сода сложих бакпулвер. Правих го на програма кекс, но не разбърка хубаво сместа, та аз доразбърквах, не го опече хубаво и включих допълнително само печене и бая зор видях, докато го извадя от контейнерчето. Защо така се получи, нямам идея...
Хм newsm78 защо така не се е получил ... на мен винаги ми става Thinking Никога не ми се е налагало да допичам ...
lubopitko, колко бакпулвер сложи? Да не би да не е могло да се надигне хубаво и това да е причината, за да не се опече ...  newsm78

# 723
Десито, може би лъжичка и половина, имах отворено пакетче и го бухнах вътре цялото.  newsm78 Следващият път ще пробвам с нормалната доза, не двойната, пък да видим.

# 724
  • Разград
Мамееееее,разкош,страхотни са,и козунака и кифличките. Peace Hug
И аз днес умувам,да правя ли козунак,да не правя ли?Ако не днес,утре със сигурност ще правя,реших вече.

s_la ,рецептата ще намериш в козуначната тема,дадена е от мен.

# 725
Момичета.....Искам да ви  питам нещо....
Искам да купя машина за хляб и на нашите,че те горките не могат да си позволят такъв лукс( с тия малки пенсийки)....
Видях,че по малките около килограм вместимост имат само една бъркалка....Това не е ли пречка да се меси добре тестото или е нормално?
Питам,защото моята е с две бъркалки и все пак искам да им взема добра машинка...да не  се набутам нещо.....

# 726
Искам да купя машина за хляб и на нашите,че те горките не могат да си позволят такъв лукс( с тия малки пенсийки)....
Видях,че по малките около килограм вместимост имат само една бъркалка....Това не е ли пречка да се меси добре тестото или е нормално?
Питам,защото моята е с две бъркалки и все пак искам да им взема добра машинка...да не  се набутам нещо.....

Моята е с една бъркалка и си замесва хубаво, нямам оплаквания.  Peace

# 727

Не, няма да е набутване с 1 бъркалка.....Добре се омесва хляба, все пак там и количеството е по-малко, контейнера е по-малък, така че няма къде да оди тестото - освен да се омеси като хората......Купувай смело!

# 728
Ихаааа,колко сте бързи....Светкавични направо  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Благодаря ви!

# 729
Моята е Аляска и също е с една бъркалка - супер съм доволна. И не е толкова скъпа.

# 730
  • София
Имам две: Мулинекс и Клатроник, и двете с по една бъркалка и замесват чудесно. Мулинексът пече по-добре, но бъркалката на контейтера му се развали за 8 мес. - НЕ влиза в галанцията и се поръчва нов за 30лв. На Клатроника същият проблем се появи след година и 10 мес. и се покрива от гаранцията - поправиха ми го. /докато чаках си купих втората машинка/ И с двете не съм варила сладка, които да предизвикат проблема.
Дано съм ти помогнала в избора!

# 731
Брях! Точно Мулинекс щях да купувам,че ми хареса как работи.....Ама ако наистина бъркалката дава фира дали си заслужава? newsm78
Някой друг да е имал проблем с бъркалката???????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 732
  • София
Брях! Точно Мулинекс щях да купувам,че ми хареса как работи.....Ама ако наистина бъркалката дава фира дали си заслужава? newsm78
Някой друг да е имал проблем с бъркалката???????? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Моя Мулинекс 5000 вече година и половина бърка на поразия и досега бъркалките (щото аз съм с две) не са се обадили за нищо.

# 733
  • На планетата Земя
Милето - да какво стана с твоята машинка? От моята ни вест,ни кост.....В петък ще звъня да питам имат ли някаква яснота за ремонта и.

Цветина 71, Бъни, и от моята машина ни вест, ни кост. Аз взех дълга отпуска 10 дни и бяхме извън страната, така че не съм звъняла. Утре ще се обадя.

Цветина 71, на теб какво ти казаха?

Само си ви чета сега  Cry

# 734
  • Разград
Мулинекс 3000,с една бъркалка представя...........

Общи условия

Активация на акаунт