АГ специалисти рискова бременност - за гр.София

• 281 456
  • 591
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Simple Smile пиех фолиева до раждането, препоръчано ми беше от генетик 4 х 2, аз взимах повече. онзи ден на 27-ми родих в щерев, успех ви желая и пийте фолиева дори небременни  Heart Eyes

Честито бебче! newsm51
4 пъти на ден по 2 таблетки ли пи?На мен ми казаха по 1 на ден
Ок си по една таблетка,някои лекари се изхвърлят...на човек дори с генетично неусвояване на фолиева киселина/като мен/ е необходима само една таблетка на ден Wink

# 361
Благодаря,не знам какво щях да правя без вас  Two Hearts

# 362
Simple Smile пиех фолиева до раждането, препоръчано ми беше от генетик 4 х 2, аз взимах повече. онзи ден на 27-ми родих в щерев, успех ви желая и пийте фолиева дори небременни  Heart Eyes

Честито бебче! newsm51
4 пъти на ден по 2 таблетки ли пи?На мен ми казаха по 1 на ден
Ок си по една таблетка,някои лекари се изхвърлят...на човек дори с генетично неусвояване на фолиева киселина/като мен/ е необходима само една таблетка на ден Wink
Мета фолиева ли пиеше?

# 363
  • София
Да.

# 364
 Grinning аз не смеех да стоя само на една до края

# 365
  • София
Проблемът не е в количеството фолиева, а във възможността за усвояване и типа фолиева киселина.
Дори при неусвояване на фолиева 1 таблетка Неофолик МЕТА на ден е ок. Peace
Даже мъжът ми има скритата форма на спина бифида, а аз неусвояване-децата са ок. ooooh!

# 366
Проблемът не е в количеството фолиева, а във възможността за усвояване и типа фолиева киселина.
Даже мъжът ми има скритата форма на спина бифида, а аз неусвояване-децата са ок. ooooh!

Има ли признаци по които да се разбере,че не усвояваш фолиевата? newsm78

# 367
  • София

Има ли признаци по които да се разбере,че не усвояваш фолиевата? newsm78
Няма,само с изследване на MTHFR

# 368
Здравейте мили мами,

Включвам се във вашата темичка, въпреки че мойта бременност не е рискова, поне засега, но търся добър специалист защото първата ми бременност беше рискова, а и съм на 38г. Родих преди доста години в Токуда болница, но всички лекари са се сменили вече. Исках да попитам за д-р Диков, тъй като пишете, че работи в Шейново, дали е същият, който работеше в Токуда?
От всичко, прочетено дотук се спирам на д-р Колева. За мен друга болница всъщност освен Токуда не съществува. Когато аз раждах това беше най-доброто място от всички гледни точки:)

На всички бъдещи мами пожелавам здраве и късмет, той е най-важен!

# 369
  • в 1001-та нощ
Д-р Колева в момента работи в Токуда и е отличен избор  Peace

Две рискови бременности - с успешен финал, втората сега на 38г  Peace

# 370
Здравейте на всички,

Мерси много Алена, благодарение на теб успях да направя избор, който съм сигурна, че е добър. Все още не съм записала час, но ще се обадя в скоро време. Дали по здравна каса ще ми дадат или не няма значение, нормално е да плащаш за добри лекари както е навсякъде по света.

Хубав ден на всички!

# 371
  • в 1001-та нощ
И на теб успех  Hug

# 372
  • в джунглата
Бихте ли споделили доктор които се занимава с бременни със сърдечни проблеми?

# 373
  • София
Дънди,аз имам сърдечни проблеми, не много сериозни, но все пак наложиха раждане със секцио. Моята бременност беше с близнаци, извън здравна каса се консултирах с д-е Дяволов от Майчин дом, ходех си при моя кардиолог и те си съгласуваха нещата с бележки. Всичко мина успешно, близнаците ми са на 3,6 г, родиха се здрави в 36г.с. Може би да се допиташ до твоя катдиолог къде би те насочил..

# 374
  • в джунглата
Loshana наложи ли се пием на лекарства по време на бременноста? Аз имам ВПВ, понякога получавам аритмия и екстрасистоли и пия конкор. Общо взето кардиолозите които питам казват, че лекарства за сърце и бременност не може /не съм от София/.

Общи условия

Активация на акаунт