АГ специалисти рискова бременност - за гр.София

• 279 139
  • 589
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, и аз се интересувам от него. Доколкото четох, проследява в Сердика и Тина Киркова. Но нямам актуална информация за него, както и за д-р Христо Василев от Шейново, който вече не работи там, неоткриваем е. Ако някой има координати на двамата, да прати!

# 586
Здравейте, може ли да ми препоръчате специалист фетална морфология, който би склонил да ме преглед на спешност.
Искам да отида на второ мнение, а където и да проверих, навсякъде няма часове

# 587
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате специалист фетална морфология, който би склонил да ме преглед на спешност.
Д-р Богданова в клиника Оскар ,обадете се по телефона и разкажете каква е ситуацията ви.

# 588

Стратиева от Оскар Клиник. Ако има подозрения за аномалия, кажете това по телефона и ще ви вместят.

# 589
Здравейте, има ли някоя диагностицирана или вече родила с ваза превия и евентуално ниска плацента ими плацента превия? В 24 г.с. съм и моя следящ лекар има съмнения и ме изпраща на второ мнение фетална морфология в 26 г.с. при Стратиева. На феталната в 21 г.с. в МЦ Марковс казаха че е плацента превия, не споменаха нищо за ваза превия.
Следя се в Токуда като при нужда, каза че ще се свика екип и ще ме поеме проф. Марков, тъй като той не се занимава с високорискова бременност.
Честно казано съм адски притеснена, някой може ли да сподели личен опит?
Не знам да търся ли друго АГ, друга болница, късно ли е, какво да правя, страх ме е да не загубя бебето. Някой знае ли в Токуда дали се хоспитализира преди раждане? Четох че с ваза превия трябва да бъдеш хоспитализирана и наблюдавана около месец преди секцио.

Общи условия

Активация на акаунт