ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 624
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • Чехия
Привет бремки, записвам се с към вашата група.. Hug за 01.2001 Вече имам едно слънчице, на две години е.
Ще ми е много мило да прекараме следващите месеци заедно.
Честито на всички видели нежните две чертички..Аз мисля друга седмица да мина през гинеколожката си да я осведомя.  Mr. Green За сега се нямам никакви признаци, за сметка на миналата  Sick ..мисля че ще е различно този път..психически съм много по спокойна.
Мъжлето много се радва.. Party какво да каже..нали двамата сме го дробили.

# 136
  • Smolyan
Здравейте момичета, събота и неделя не се включвах много, но ви четох.
Добре дошли на новите януарки с пожелание на всички ни да изкараме лека и спокойна бременност и да гушкаме здрави пухкави бебчета през декември или януари.
Да споделя за Дуфастон и Но-шпа - аз имам нисък прогестерон, през първата бременност взимах утрогестан, сега ме следи друг гинеколог, но и той ми изписа утрогестан /не дуфастон, той каза, че през бременноста този препарат е по - добър/. Прогестерона неможе да дойде в излишък, но ако има дефицит може да е фатално за бебето. В никакъв случай не твърдя, че всяка от нас има нужда и ако не взима прогестерон, бременността няма да е успешна. Просто за мен няма риск ако взимам такъв препарат, а има ако не взимам. Все пак става въпрос докъм 10-та г.с. За но-шпа взимам винаги когато почувствам болки в корема, кръста или яйчниците.
_Hope_ милото, много симтоми бе, много хормони. Ако можеш вземи болничен, лежи си вкъщи, защото е гадно да се чувстваш така и да си на работа.
Аз сега нямам много, рядко ми се гади - всъщност когато съм гладна, имам апетит  Sad, качвам вече, ужас  Crazy, гърдите ме болят и не мога да пия кафе от два дена  Sad Мъка, а ми се спи сутрин  Simple Smile
Приятен и хубав ден момичета  Heart Eyes

# 137
Ами аз незнам от какво ми е лошо от време на време,дали от малкото сън(имам много за учене в последно време)или от бремеността.от време на време леко ме болчт зърната,както и стомах ме дразни,стаа ми лошо и леко ми се догадва рядко.Кръст ме боли .За апетит какво да кажа,честно казано незнам какво ми се яде,не мога да установя,но обичам салата,месо филиика с масло и юубрица,мекици,такива неща ми се уславдат.Вчера правих таратор ама това кисело мляко така ми сладнееше и не ми беше киело юе едва го изядох.
Обичам да си посоля повече ядената,но ме е страх дали е полезна повечко сол.
Лек ден ви желая.

# 138
Хоуп, на мен също ми се спи......И то много.....Да се съберем, да се гушнем и да спинкаме, а? с Първите си 2 бременности в началото свалях килограми...Мога спокойно да кажа,че взех да наддавам някъде от 5-я месец, до тогава - нищо. С първата бременност дори малко преди да родя бях свалила 1 кг.

Аз снощи имах първото си изпълнение, което до сега не ми се бе случвало - може би донякъде с първата бременност нещо подобно ми се случи. Тогава ми се ядеше шкембе-чорба с оцет и чесън. Сега...краставици с оцет, чесън и повечко сол. Аз солено не ям.....но сега ползвам солницата...Та снощи в 22ч. си правих салата от краставици, оцет, чесън и сол. И си я хапнах сладко, сладко....Никога не ми се бе случвало подобно нещо, казват обаче,че за всичко си имало първи път........И изядох всички краставици от хладилника......Днес Милия като разбра се хвана за главата......

# 139
  • Варна
Добре дошла на ivalex! Лека бременност!
Аз днес изхабих сума ти нерви и притеснения  Sad Личната ми лекарка като разбра, че синът ми е болен от варицела, каза да ходя при нея да ми дава направление за гинеколог. За да реши той какво да се прави по-натам. Тоест, че можело да се наложи аборт. Ей, издивях, със сигурност другия месец ще я сменям тази моя лекарка. Говорих с гинеколога ми, той каза да съм спокойна, след като съм карала варицелата. Аз за друго се притеснявам, днес реших да си измеря температурата и термоетъра ми отчете 37.7. Не е ли много? Каква е горе долу температурата на бременните? А се чувствам добре, не чувствам никакви неразположения... Според вас нормална ли е такава Т?
На вас ви се спи, а мен ме е хванал страшен мързел. Едва стоя на работа и чакам с нетърпение да свърши работния ден.
Pine, моят мъж не смее да се зарадва, нали през декември миналата година претърпях кюретаж. Та сега чака да мине рисковия период, за да се успокои и да почне да се радва.
Мамо Цоцоланке, сега като написа за краставиците и веднага ми се приядоха и на мен. Бягам към кухнята  Mr. Green

# 140
  • Чехия
Мама Цоцоланка, ех как ме разсмя с тези краставици..напомни ми как аз първия път жулех люти чушки с препечен хляб .. Joy

Rosi79 ако си мерила под мишница ..значи имаш..Няма някакво значение бременна или не над 37. ли е .... има само когато мериш анално и Т преди да ти дойде е 37.1  ден преди да ти дойде спадне е няколко десети рязко на 36.5 примерно..
Спокойно може да пиеш парацетамол..  bouquet и се пази. Поздрави.

# 141
Аз пък умирам за пресен чесън и лимони.През първата ми бременност ми се ядеше само кисело зеле,ама сега няма.Искам едни сърмички Cry

И днес за първи път ми стана много лошо.......

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 19:53 от ela79

# 142
Хоуп, на мен също ми се спи......И то много.....Да се съберем, да се гушнем и да спинкаме, а? с Първите си 2 бременности в началото свалях килограми...Мога спокойно да кажа,че взех да наддавам някъде от 5-я месец, до тогава - нищо. С първата бременност дори малко преди да родя бях свалила 1 кг.

Аз снощи имах първото си изпълнение, което до сега не ми се бе случвало - може би донякъде с първата бременност нещо подобно ми се случи. Тогава ми се ядеше шкембе-чорба с оцет и чесън. Сега...краставици с оцет, чесън и повечко сол. Аз солено не ям.....но сега ползвам солницата...Та снощи в 22ч. си правих салата от краставици, оцет, чесън и сол. И си я хапнах сладко, сладко....Никога не ми се бе случвало подобно нещо, казват обаче,че за всичко си имало първи път........И изядох всички краставици от хладилника......Днес Милия като разбра се хвана за главата......

Аз да споделя когато бях бременна не заспивах без кисело мляко с чесън,и така около 4 месеца всяка вечер.

# 143
аз снощи пък си ядох салата с домати и краставици,даве бих казала шопска без сиренето, с оцет и сол(аз също не ям много солено).

# 144
С този чесън...в тази тема...как ще я караме....Добре,че не си говорим, а си пишем, че опасност от предозиране на чеснови изпарения - няма....Гледам повечето налитаме на чесънче, солчица, оцетче.......Момчета ли чакаме?

# 145
# 146
  • Варна
С този чесън...в тази тема...как ще я караме....Добре,че не си говорим, а си пишем, че опасност от предозиране на чеснови изпарения - няма....Гледам повечето налитаме на чесънче, солчица, оцетче.......Момчета ли чакаме?
Мамо Цоцоланке, някои от нас искат момиченце  Laughing Не че някой ни пита  Mr. Green

# 147
Моята мечта е момченце,дано наистина да е такова.Най-важнотот е да са ни живи и здрави.

# 148
Здравейте, вчера видяхме сърчицето Laughing Laughing Laughing и аз се редя на опашката за момченца, че госпожица си имаме, но най-вече да са ни живи и здрави децата.Аз май съм най- непретенциозната.Нищо различно не ми се иска и предният път така - нищо не ми се прииска ,на нищо не налитах.Да ви попитам мислите ли къде ще се следите?

# 149
  • Варна
Здравейте,

и аз се присъединявам към чакащите за януари. На първо четене терминът ни е за 13-ти (по цикъл), ама доктора каза, че сега сме трета седмица, така че май нещо не излизат сметките...  newsm78
Имаме си вече батко на 3,5 г. Вече имам някой негативни усещания като гадене... въпреки че доктора счита, че е твърде рано...

Леко бременеене на всички мамчета!

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 08:59 от Mirra

Общи условия

Активация на акаунт