ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 562
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
SISIVN Не мога да те посъветвам кой гинеколог да си избереш,но мога да те посъветвам да избягваш Колев от Окръжна.Ще направя всичко възможно нито една мама януарка да не избере този некадърен лекар.Той увреди детето ми необративо.Пазете се и далеч от него....Моля ви.

П.С. Извинявам се ако допринесох за лошо настроение в темата,но истината трябва да се казват такива неща.Ако мога да предпазя поне още една жена от моята болка,ще се боря със зъби и нокти това да се случи.
Rosi79  Аз не бих пила антибиотик за гърло.Не съ съгласна с marina karina,че трябва да се доверяваме сляпо на лекарите.И те грешат понякога.Има хомеопатични лекарства ,които са добра алтернатива.Защо не питаш твоя лекар за това?

Преди няколко месеца моя близка изгуби бебето си след като няколко дни поддържала висока температура от болно гърло.

Смятам, че този форум не е за назначаване на лечение, никой от тук присъстващите предполагам не е лекар. Тук сме, за да споделяме опит и мнение, да си даваме съвети и кураж. В никакъв случай не съм целяла да убеждавам с написаното от мен в това да се доверяваме сляпо на лекарите. Дори напротив! Аз също смятам, че и те грешат. Преди почти година изгубих бебето си за няколко часа,след преглед, след устновена сърдечна дейност и т.н. , прокървях отидох на лекар. Само защото доктора не си направи труда да ми обърне внимание.  #Cussing out #2gunfire Като се сетя, направо....... хващат ме лудите.

Сега обаче искам да споделя колко съм щастливааааааааааааааааа. Връщам се от док, видяхме точката, 5,3мм, отговаря на 5-та седмица. Crazy newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 301
Смятам, че този форум не е за назначаване на лечение, никой от тук присъстващите предполагам не е лекар. Тук сме, за да споделяме опит и мнение, да си даваме съвети и кураж.

Аз никъде не видях ela79 да е назначила лечение на някой, точно мнение и съвет е дала.

Трябва да ти кажа, че има толкова неадекватни лекари, масово, некомпетентни и безскрупулни. Лично на мен съфорумки са ми били много по-полезнои от повечето лекари, при които съм ходила. Няма нищо лошо човек да си свери часовника. В рамките на година и половина станах свидетел на толкова лекарски грешки, че сърцето ме боли  Confused

# 302
  • Варна
Разбира се, тук всеки дава съвети, а човек ако прецени се вслушва в тях  Simple Smile Аз нямам температура, а гърлото само ме дразни, нищо повече. Според джипито ми моето си е хронично. Просто не мисля, че в такава ранна бременност е удачно да се пият антибиотици. И доколкото ми е възможно, ще ги избегна. Дано не се влошава положението.

П.С. Кой ще пуска нова тема? Аз не знам как става това, иначе бих пуснала.

# 303
П.С. Кой ще пуска нова тема? Аз не знам как става това, иначе бих пуснала.

Мама Цоц имаше желание, тя къде се изгуби днес? newsm78

# 304
Rosi79, аз лекувам болното гърло на сина ми с чай от подбел с 1-2 карамфилчета, но някой пусна по-напред, че карамфила вредял и затова провери пак. Май беше на стр. 17 или 18. Загряващ локален компрес с ракия обаче няма да навреди, пробвай. Успех! Hug

# 305
Rosi79 аз с първата си бременност сега се сетих че доста често ме болеше само гърло и минаваше.ако видиш че става по-лошо тогава мислч да пиеш антибиотик или за по сигурно консултирай се с друг лекар.

# 306
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=397252.new#new
момичета пуснах тази тема доакто си оправим термини и всичко

# 307
Ей сега ще се включа в новата тема.....

Но докато е все още тази, искам да благодаря на lorini за тази тема....Да благодаря на всички януарки от 2009г. за куража, който ни дадоха и хубавите пожелания! Hug Hug Hug

Ягодке, за теб специално!  bouquet

# 308
И аз, може би, ще бъда мама през идния януари. Отивам на преглед утре и ще видим  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт