ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 578
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
SISIVN ЧЕСТИТО! Много здраве, щастие и късмет, пък всичко останало ще си дойде с тези три неща Grinning

lorini Благорим ти за хубавите думи Simple Smile

# 286
SISIVN честито.ами дата определихте ли вече.Ние точно за месец се оженихме.

# 287
не дата не сме оф ние сме в някаква безтегловност не знаем откаде да почнем .И как оспяхте за един месец?

# 288
Ей, SISIVN, честито! Страхотна новина! Много се радвам за теб  bouquet

# 289
честито

# 290
Честито, мила! Бъдете живи и здрави  newsm03 и мнооооооого щастливи. Прекрасни 9 месеца!!!!

# 291
Вие които за втори или трети път сте бременни кажете с какво сте се мазали за да ограничите появата на стрий.Както се оплаках гърдите ми от големи стават огромни искам да ги мажа за да ги запазя до колкото е възможно.А да срещнали ли сте тема за гинеколозите в Варна за и против че тоябва да избера :roll все пак кои ще ме наблюдава Thinking

# 292
здравейте,
за стрийти или стридите  Laughing както още им викам  не съм се мазала с нищо и се нацепих за една нощ. Легнах си без стрий и се събудих със. Сега си говорих с една мама, че на виши някакви мазила много предпазвали. Излезали около 150 лв за цялата бременност, но си заслужава

# 293
SisiVN, не знам дали от хормоните ама ми се доплака от щастие като прочетох поста ти. ЧЕСТИТО, бъди обичана цял живот.  Laughing

# 294
  • Варна
SISIVN, честит годеж! Все хубави емоции оттук нататък!
По въпроса за стриите, аз имам крем против стрии на Мустела, но мисля след няколко седмица да почна да се мажа. Въпреки че и моите гърди са увеличили размера си  Laughing
Колкото до избора на лекар - аз съм решила бременността ми да я следи д-р Боян Георгиев от Майчин дом. Много приятен човек и най-важното-много добър специалист! Даже днес си записах час при него за 29.05. Тогава ще съм почти 7 седмица и се надявам да видя ембрионче и да видя сърчицето  Heart Eyes
Момичета, мен малко ме дразни гърлото и не ми помагат никакви бонбони, чайове и т.н. Джипито ми изписа Биопарокс, каза че това е локален антибиотик и може да се ползва от бременни. Но аз все пак се притеснявам. Та затова искам да ви питам някой ползвал ли го е, чудя се дали наистина е безвреден  newsm78

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 12:42 от Rosi79

# 295
Rosi79, щом лекар ти го е предписал, мился че няма за какво да се притесняваш. Аз нямам инфо за този антибиотик, може  Hug  bouquetби другите момичета ще са полезни,но аз все си мисля, щом медикаментите са по лекарско предписание, не трябва да се притесняваш.

# 296
този антибиотик се прилага локално и реално действието му е съсредоточено на мястото на инфекцията и доста по - малко върху целия организъм

# 297
SISIVN Не мога да те посъветвам кой гинеколог да си избереш,но мога да те посъветвам да избягваш Колев от Окръжна.Ще направя всичко възможно нито една мама януарка да не избере този некадърен лекар.Той увреди детето ми необративо.Пазете се и далеч от него....Моля ви.

П.С. Извинявам се ако допринесох за лошо настроение в темата,но истината трябва да се казват такива неща.Ако мога да предпазя поне още една жена от моята болка,ще се боря със зъби и нокти това да се случи.
Rosi79  Аз не бих пила антибиотик за гърло.Не съ съгласна с marina karina,че трябва да се доверяваме сляпо на лекарите.И те грешат понякога.Има хомеопатични лекарства ,които са добра алтернатива.Защо не питаш твоя лекар за това?

# 298
  • Варна
Благодаря ви за момичета за отговорите! Питах ви, точно защото сме в ранна бременност и не съм сигурна че е толкова безопасен приема на лекарства. А и не бих направила нищо, което би навредило на ембриончето ми. Четох в Гугъл за това лекарство, в чужди сайтове пише да не се приема, особено в първия триместър. Купила съм Биопарокса, но засега реших да приемам на често всякакви бабиини илачи и хомеопатични. Ям много мед, ще си купя грейпфрути, мисля Тантум верде не вреди и така. Колкото до моята лична лекарка, аз затова и се допитах до вас, защото на нея не мога да се доверявам напълно, понякога дава безумни съвети. Чакам още 2 седмици, за да я сменя.
Как сте, момичета? Аз спах досега, май така ми се отразява бременността досега - поспаливо  Laughing

# 299
ами за сватбата с мерак и упоритост става,аз даве тогава бях и в сесия(имах 5 изпита),но ако се организира човек всичко става.
аз също съм против антибиотиците и винаги гледам да се лекувам само с лимони ,чай и мед.даве през първата бременност бях хванала много лоша настинка,кашлица температура,сополи,гърло,и само с топли супи,чайове мед и лимони се оправих.
Момичета кой ще пуска нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт