ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 565
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
Честито момичета!
Харем, стискам палци много!
Мама Цоцоланке, много и се възхищавам! Hug
Лорини, и аз мисля, че е от кърменето, но и да не е – това ще е прекрасна новина
Жабке, тихичко честито! Мисля че е още рано да се види точка – доколкото помня най-рано седмица след закъснение се ходи на лекар, въпреки че на мен и тогава не ми се видя точката – с обърната матка съм

# 46
Днес видях двете чертички,а прегледа ми при док е на 8 май.Радвам се да се запознаем   Hug Hug Hug

# 47
Днес видях двете чертички,а прегледа ми при док е на 8 май.Радвам се да се запознаем   Hug Hug Hug

Честито,миличка.

Жабке,и на теб честито.

# 48
Ела, честито, лека бременност!
Жабке, честито и на теб! Щом тестовете са отчели положителен резултат, значи си бременна. При някои момичета просто няма симптоми, затова се успокой. Аз имам, не много, но все пак - болезнени гърди, леки болки в яйчниците и макар и рядко долу ниско в корема. Иначе гадене и повръщане за сега нямам. Аз ходих на доктор на 29.04 /най-вероятно съм заченала на 10.04/ и беше раничко да се види нещо, но все пак доктора каза, че има признаци за бременност- уголемена матка, удебелена лигавица. Сега на 08.05 отново ще ходя на преглед.
Успех и на момичетата, които тези дни тръпнат в очакване на двете чертички!

# 49
И аз тук Laughing здравейте Hug
Така, имам едно "кухо яйце" кюретаж на 23.12.08 Sad, след него "раничка" излекувахме я. Сега след 3 месеца пазене пак започнахме бебе-правенето, стана веднага.Симптомите ги усетих една седмица след ОВУ-то, придърпване, болезнени гърди, просто си знаех, че съм бременна.МЦ се очакваше на 5.05.09-липсва, правих 2 теста и двата с бледи чертички Grinning .До тук добре, но реших да си пусна изследване за токсоплазмоза, оказа се положителен (IgM), сега след празниците ще правя нови изследвания, дано да е грешка или да имам антитела Praynig Другото което е, че гинеколога ми ме обърка с МБ, уж била чиста а се оказа, че имам ешерихиа коли Sad Надявам се всичко да се нареди, да се намерят решения на проблемите и средата на януари да си имам бебче Praynig На 8-ми съм на док., предполагам няма да се види още, но нищо да ми изпише АБ за ешерихиата. Hug

# 50
Здравейте всички! Аз съм новичка тука, съвсем скоро разбрах, че чакам бебче. Ще се радвам някой да ми пише. Hug

# 51
гинеколога ми ме обърка с МБ, уж била чиста а се оказа, че имам ешерихиа коли

Може ли да поясниш какво означава това? За първи път чета подобно нещо.....

# 52
МБ-микробиология Peace

# 53
  • София
Здравейте момичета!   bouquet

Разкривам се момичета!  Hug

Имам положителни тестове и се връщам от доки!  Видя се точка, но с малка проява на въображение. Все още не може да се нарече дори плоден сак, защото е много малко. Днес съм 4w 2d, така че доки каза, че това вероятно е първия ден, в който може да се види нещо въобще. Аз съм доволна, че се видя и се успокоих за тубарна. Иначе е едно малко черно петънце, което е подобно на елипса или дори бобче. Аз съм си много болен мозък....и сега ще чакам следващия преглед на 28.05., за да се успокоя, т.е. колкото е възможно.

Предписа ми дуфастон и но-шпа. Дуфастон-а е превантивно, но ми каза да ги пия 2/1 до следващия преглед!

Много  Hug Hug Hug на всички!

# 54
Много се радвам за теб.Бъди спокойна-всичко ще е наред.

# 55
  • София
Благодаря ти, harem! Стискам палци на 9ти да се похвалиш и ти!  Hug

Благодаря и на всички други!  Hug

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 18:44 от Red tree

# 56

Ох,дано,ама днес пак правих тест и пак отрицателен,но пък БТ се задържа висока.
Момичета да ви питам вие къде си мерите температурата?Аз си я меря анално.Правилно ли е?

# 57
Харем правилно е, стискам палци  fingerscrossed

# 58
  • София

Момичета да ви питам вие къде си мерите температурата?Аз си я меря анално.Правилно ли е?

Най-правилно е да се мери анално. Кой ден ти е? Колко е Т?

# 59
  • Smolyan

Искрено се надявам да се похвалиш мила, на 9-ти ли трябва да ти дойде? Ако е така, мисля, че е рано за тест, защото може да си имала по - късна овулация, даже закъснение нямаш още. Иначе на въпроса - анално съм мерила преди, но този път отидох направо на фоликулометрия.
Red tree честито, увеличаваме се. Първия ми преглед беше точно на 4с. 2дена и при мен се видя само плоден сак - мъничък. На 15.05. е следващия ми пеглед, тогава официално ще се похваля като видим сърчицето.
Между другото какви симптоми имате, аз още нямам много за разлика от първата ми бременност. И съм много объркана, понякога не искам бебето, понякога изпадам в паника дали е добре и дали ще видим сърцето  Sad Това сигурно са хормони, мъжът ми поне се радва, за което съм му благодарна  Wink.
Хайде чакаме още януарки.

Общи условия

Активация на акаунт