ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 637
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен. Вчера теста отчете две черти. Бета ЧХГ - 1500 единици, ще повторя теста в понеделник. Имам час при гинеколога си за сряда.
Дълго време се борим с безплодието. Мъжки фактор и една тубарна бременност, завършила с руптура и отстраняване на дясна тръба. Надявам се този път всичко да е наред.  Praynig

# 106
Привет и от мен. Вчера теста отчете две черти. Бета ЧХГ - 1500 единици, ще повторя теста в понеделник. Имам час при гинеколога си за сряда.
Дълго време се борим с безплодието. Мъжки фактор и една тубарна бременност, завършила с руптура и отстраняване на дясна тръба. Надявам се този път всичко да е наред.  Praynig

Аз съм сигурна,че този път ще се получи.В сряда да пишеш какво е станало.

# 107
Здравейте и от мен!
10 дена закъснение и бледа втора черта EFP, но първите признаци са налице! Ако всичко е наред, с Божията помощ - 09.01.10г. ще станем четиричленно семейство.  Crazy Честито на всички!  Hug

# 108
Здравейте и от мен!
10 дена закъснение и бледа втора черта EFP, но първите признаци са налице! Ако всичко е наред, с Божията помощ - 09.01.10г. ще станем четиричленно семейство.  Crazy Честито на всички!  Hug

Честито,миличка.
Я да те питам-имаше ли отрицателни тестове след закъснението?

# 109
harem_style,
пусни си кръвен тест. Не се тормози с уринарните. Стискам палци! Peace

# 110
  • Варна
Здравейте  Simple Smile По принцип имах намерение да изчакам и да пиша по-нататък, но тъй като ми е доста притеснено, реших да го направя сега. Днес трябваше да ми дойде, но още вчера си направих тест и беше положителен, като втората чертичка си беше доста дебела и се появи още в първите секунди. Много ми е притеснено обаче, защото по всичко личи че синът ми май има варицела. Аз съм я карала като малка, но пак се притеснявам  Sad Знаете ли дали има някакъв риск за плода? Обадих се на лекаря ми, той ми каза да нося маска и да не стоя около детето. Ама как да стане това, като днес и утре ще сме си само двамата  Sad. Много се притеснявам, защото бебето е много желано. През декември миналата година имах мисед и не искам да имам повече усложнения и проблеми, искам си бебето  Cry

# 111
  • София
Роси, честито мила! Не съм експерт, но си мисля, че след като си я преболедувала като малка няма защо да се притесняваш. Би трябвало да имаш имунитет.  Ето един материал по темата: http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_613_0.html

Много съм разсеяна!  Crazy Хоуп, много се радвам за теб! От много време те следя и знам какво си преживяла! Честито!  Hug

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 20:35 от Red tree

# 112
Роси, когато бях бременна с третото си дете - тогава разбрах,че съм бременна към края на втория месец - но...точно във втория месец първо дъщерята, после синът бяха с варицела. После пак щерката се разболя от пневмония(поне така каза докторката) и цял декември месец гледах болни деца(и точно на това отдавах умората си). Факт е, че от близкия ми контакт с 2 болни деца, в продължение на около 20 дни, на мен нищо ми нямаше. Успех и на теб!

Хоуп, и аз се радвам за теб!  bouquet

# 113
  • Варна
Благодаря ви, момичета   bouquet! Малко се поуспокоих като попрочетох из нета за бременност и варицела. И все пак съм я карала варицелата, дано нямам проблем. В понеделник ще отида на лекар и ако трябва ще направя някакви изследвания за антитела. А в градината на синът ми от месеци има варицела, а той намери кога да я хване  Crazy

# 114
Здравейте на новите попълнения.
Момичета да ви питам имате ли някакви симптоми или предпочитания към храни?
Аз трябва да съм на преглед на 28 май.

# 115
Момичета да ви питам имате ли някакви симптоми или предпочитания към храни?

По-скоро не ми се яде сладко......Кара ме към солено и към ядки......

# 116
Момичета,вчера много се преуморих.Чистих в къщи,бях  на крак повече от 5 часа .Вечерта много ме болеше ниско долу.Здравата се уплаших.Повее няма да правя така

# 117
Момичета,вчера много се преуморих.Чистих в къщи,бях  на крак повече от 5 часа .Вечерта много ме болеше ниско долу.Здравата се уплаших.Повее няма да правя така

Аз бях така в петък......Днес закуската дори я правих в седнало положение...Ох...нямам търпение до сряда........

# 118
  • Варна
Добро утро!
Аз още нямам никакви симптоми, но то е още рано.
ela79, не се натоварвай много, а ако имаш болки пий Но шпа  Peace

# 119
Аз болката ще я изтърпя и без лекарства,но се паникьосах,защото си помислих че не е  нормално толкова силно да ме боли.
Хайде приятен ден на всички.Аз ще ходя на разходка.Днес съм по-добре.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт