ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 616
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
И аз съм чак на 28 на преглед и съм много прееснена,защото е бебето е чакано от много отдавна.
Момичета нормално ли е да не ми се яде,вече нищо не ме привлича,ако аз не си направя да ям нещо,нищо няма да ям.незнам какво ми харесва и какво не.
Гледам яе ми се услаждат салати ,супички,месо и тестени неща.
Исках да випитам някоя от вас има ли леко бяло течение?
аз съм казала само на родителите ,свекарите и сестра ми,на никой друг за момента,притеснявам се.
До скоро от мен.

# 166
И аз съм чак на 28 на преглед и съм много прееснена,защото е бебето е чакано от много отдавна.
Момичета нормално ли е да не ми се яде,вече нищо не ме привлича,ако аз не си направя да ям нещо,нищо няма да ям.незнам какво ми харесва и какво не.
Гледам яе ми се услаждат салати ,супички,месо и тестени неща.

Аз с  първата ми бременност същи нищо не можех да ям......Особено и ако аз съм го готвила...само миризмата на готвено ме отращаваше.....Мъж ми ходеше и ми купуваше шкембе-чорба от един близък ресторант и може да се каже,че само това ядях....Аз и затова слабеех и започнах да наддавам с него някъде към 5-я месец........Но..не ми се ядеше общо-взето до последно....Влизала съм в магазин да гледам храната с надеждата нещо да ми се прияде.......

каквото ти се яде - такова...А и сега лято идва, тежки ястия не вървят по принцип........

Ние първото дете си го чакахме 3г. и половина......

# 167
а може ли и татко да се включи?  Grinning

# 168
а може ли и татко да се включи?  Grinning

С обещанието,че няма да конкурира корема на половинката си.....Вярвам,че все пак не говорим за Джуниър(филма с батко Арни и Дани де Вито)......

# 169
нееееееееееее  Laughing просто, аз съм регистриран тук отдавна, а мамата още не е. затова се внедрих сред вас, за да следим как сте всички и да ви споделяме как сме ние Simple Smile

дами, чакат ни вълнуващи 9 месеца.   bouquet

# 170
  • София
Здравейте момичета и момче!

Аз все още нямам никакви симптоми, като изключим увеличения апетит и голямата сънливост. До към 11 се чувствам абсолютно безмозъчна, защото не мога да мисля за нищо друго освен колко ми се спи. Вчера си легнах в 21.00 и съм заспала безпаметно.

И аз съм чааак на 28.05. на лекар и не знам как ще издържа до тогава.

Хубава вечер на всички!   bouquet

# 171
Мама Цоцоланка и аз съм така,отварям хладилника или ходя на магазина и нищо ама нищо не ме привлича.даве днес до обяд почти нищо не ядох,просто няма едно нещо което да ми достави супер удоволствие.ама каквото такова,ще хапвам само колкото да не е без хич ,и само хляб и салата да е.довечера викам един таратор,пък да видим.
Може татковци разбира се.Добре че има все още толкова съпричастни мъже.
За сънливост почти липсва,в този момент спя само по 5 часа,че имам много до уча и с друго буйно дете и време за нищо не остава.
Айде да не досаждам повече.

# 172
Виждам,че има тука бременни без апетит .Блазе ви  Wink Аз мога да изям целия свят.Това е много,много лошо.Опитвам се вечер поне след вечеря да си хапвам само лимони,ябълки,киви.И успявам.А през деня какво става ?   Wink Вчера изядох всички сладки в офиса ( скоро шефката черпи и останаха много неща) и закусвах с една мазна баница обядвах и хапнах сладолед.Винаги съм казвала ,че няма да се отпускам много и ще се храня здравословно когато забременея,ама май не мога.Ето вече съм гладна.Какво ли да ям?

# 173
Ела79 браво браво.бебока ти е гладен.
да ви питам как ви се отразява бременността на кожата,на лицето .полуюавате ли пъпки или не.как се чуствате вие самите,като се погледнете в огледалото,личи ли ви вече леко коремчето.
Мама цоцоланка,да кавеш как е минал прегледа.

# 174
Ела79 и аз имам голям апетит, ще видим до къде ще го докараме , важно е бебетата да са добре.Аз казах само на 2 приятелки(и на съпруга ми разбира се)скоро мисля да кажа на шефовете, страхувам се от проблеми и не искам просто един ден да не дойда защото съм бонични.За симптоми -гърдите ме болят и са напрегнати а от днес и много ми се гади.
Визждам че има и други мами с дечица, как се оправяте с мъниците?Дъщеря ми на 2г. сами сиам да я нося, налага се да я вдигам и нося много и това ме притеснява.В момента сме я пратили на село за 2 седмици , но скоро се връща.Имам едно течение което е с кафеникъв цвят/според мен има следи от кръв в него/ забравих да питам АГ-то в понеделник и сега се чудя дали да ходя пак?Иначе нищо не бе боли, теението е слабо 1 ежедневна на ден.
Лек ден на всички

# 175
Визждам че има и други мами с дечица, как се оправяте с мъниците?Дъщеря ми на 2г. сами сиам да я нося, налага се да я вдигам и нося много и това ме притеснява.В момента сме я пратили на село за 2 седмици , но скоро се връща.Имам едно течение което е с кафеникъв цвят/според мен има следи от кръв в него/ забравих да питам АГ-то в понеделник и сега се чудя дали да ходя пак?Иначе нищо не бе боли, теението е слабо 1 ежедневна на ден.
Лек ден на всички

Не питай! Вдигам я непрекъснато, седи ми в скута нон-стоп, да не говорим, че сега се опитва да ходи. За сега нямам проблеми, чувствам се перфектно и не ми тежи, дано така остане и за напред, че като знам каква тежка бременност карах предния път...
Пия Ношпа сутрин и вечер, ще се подкова и с Магнерич, че на 30-ти летим за Мармарис малко на моренце, а Михаела ще остане при баба си. Като бях бременна с Михаела точно след няколко полета ми се отлепи плацентата  Confused

За течението - незабавно се обади на гинеколога си и тичай на преглед. В повечето случаи тези течения са безобидни, но може и да е нещо сериозно.

...като се погледнете в огледалото, личи ли ви вече леко коремчето.

Имам и още как, като в 4-5-ти месец съм  Blush но по-скоро това се дължи на факта, че не ми се беше прибрал корема напълно от раждането.

# 176
  • София
Ела79 и аз имам голям апетит, ще видим до къде ще го докараме , важно е бебетата да са добре.Аз казах само на 2 приятелки(и на съпруга ми разбира се)скоро мисля да кажа на шефовете, страхувам се от проблеми и не искам просто един ден да не дойда защото съм бонични.За симптоми -гърдите ме болят и са напрегнати а от днес и много ми се гади.
Лек ден на всички

Зацапване
Слабо кървене, по-оскъдно от цикъл и понякога смесено с жълтеникъв секрет, може да се появи когато оплодената яйцеклетката се закрепва за стената на матката.
Това го копнах от статия в сайта(bg-mamma.com  Peace) . За сега само ви чета, ама знае ли човек  Wink.

# 177
Katinche -аз ще летя до Венеция 30.06 и много се притеснявам.То още много време има де.Аз да питам четох, че не трябва да минаваш на скенера на летището.Имала ли си проблеми с това?Защото на мен миналя път ми пролича коремчето много късно в 5 месец , ао и сега е така.. как ще се оправя на летището.Може би бележка от доктор че съм бременна.Сподели опита си моля те.
Katy - 10х  Hug и аз милс я, че е такъв тип зацапване.Ако се увеличи или се появат болки ще тичам при АГ-то.

# 178
...четох, че не трябва да минаваш на скенера на летището.
За първи път чувам за такова нещо  newsm78 аз бях в 3-ти месец, не ми личеше изобщо, но и гинеколога нищо не ми е казал. Сега като отида на преглед ще питам Thinking

# 179
Аз това го прочетох от една тема в Бъдещи и настоящи 'бременна и самолет' ето и един цитат:
[на мен ми предстои полет със самолет след няколко дни - аз съм в ранна бременност (начало на 3-ти м.) - доки ми каза, че не трябва да се минава през металодетекторите. Не знам обаче дали това не важи само за ранната бременност. Все пак се консултирай. Аз ще нося снимка от ехограф, за да го доказвам..]
не знам до колко е вярно, но по-добре да сме по-предпазливи

Общи условия

Активация на акаунт