ЯНУАРКИ 2010г чакаме ви!!!

• 16 584
  • 308
  •   1
Отговори
# 270
Мерси мама цоцоланка за линковете,и на мен втория стикер по ми харесва.
второ да питам,защо не трябва да се яде сирене,аз си хапвам с макароните,вредно ли е.
Друго ,на мен сутрин още не ми се яде,напъвам се да хапна е тази сутрин си направих макарони със сирене и кашкавал.
Не ми се гади,много рядко ми става лошо,но май е още рано.
Мама Цоцоланка страхотни изкушения,обаче и от това не ми се прияде.
Нормално ли е,много се притеснявам,гокото бебе е на салати ,айрян,и от време на време макарони,месо или нещо тестено.
Извинявам се че все за това пиша,но просто се притеснявам,и наистина ли сиренето не е полезно.
добре дошли на новите мами,аз ще пиша повече за себе си по натам,просто за момента не искам да разбирам други мои познати.
Мимик много се радвам за теб.
лек ден.

# 271
За сиренето може би, защото е животински продукт и вероятността да носи някаква зараза съществува. Напр. някои имат притеснения за това дали е добре узряло, дали не е от растителен произход, процент на мазнини и т.н.

Сутрин също ям трудно......Днес съм само на 1 мини пица и много вода. И то изядена към 13ч. Аз също нямам апетит. За довечера съм направила също вкусно нещо, което много се тачи в нашето семейство - домашна дърпана баница, но още докато я правех...и ми стана ясно,че май няма да я ям...или поне не с този апетит, с който до сега съм я яла......

И...като гледам....май довечера ще съм на салатата от пресни тиквички на Лабрекс - много е вкусна, свежа и приятна. Отлежава сега в хладилника и ме чака. Има кисело мляко, може и айран да си направя...Но като гледам...май тук всички сме на едно и също......

На повечето ни се спи, не ядем много, кисело мляко, чесънче и салати са основни храни - все едно с конкурс са ни подбирали........

marinakapina приемаме и добре дошла!  bouquet

# 272
добре и последно добре ли е да се яде сирене.направо както си хапвах макароните и ми приседна и спрях,но никъде не съм чела че не е полезно.
ами аз правя ориз със зеленчуци,но не мисля че ще ям.
сутрин ми е адски трудно да ям.до сега съм на две чаши айрян и малкото макарони със сирене и кашкавал.
друго исках да питам,каква вода пиете от чешмата или минерална.

# 273
Лично аз си го ям......пък всеки си преценява сам за себе си......Нито ми присяда, нито нищо......

А и сега се сетих......Момичето бе писало за мухлясалите сирена.....Ще се върна да прочета по-добре.......Тя не пише за бяло саламурено сирене, а за сирената тип френски и пр. със разни специфичности, където процеса на зреене и на технология е по-различен....Та такива сирена аз в нормалния си живот не ям, какво остава за бременния си.....Да, тогава при тях наистина има голяма вероятност за зараза...........

Трябвад а четем по-добре, нищо,че аз гледам с 4-ри......

Вода.....вода не пия от чешмата...От чешмата пия само като съм при родителите ми....Тук е много лоша, и си пълним най-редовно от една близка чешма, на която всяка година и правят изследвания.......

За храните знам едно със сигурност спират се всички сирена със благородна плесен, салати със колбаси и майонеза..заради листерията..

Да,имала съм памет ...все още......

Ето линк - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 773&Itemid=37 - просто френските сирена и подобните на тях, не минават пастьоризация и затова е цялата работа.....

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 18:45 от Мама Цоцоланка

# 274
да,бързо чета ,юе и малакта е ревнива и хию не ми дава да счдам на компютъра.
аз пия и от чешмата(айряните)и минерална.
по-късно ше пиша пак.

# 275
     Момичета, не мога да ви насмогна с четенето  Wink Днес мъжа ми отиде командировка и имах повече време за лежане: намерих си хубава книжка и я "изядох с кориците", ...  заедно с 2 краставици. Купих си и мечтания чесън... Яде ми се много топено сирене. Е, успях да отида и малко на работа.
     За статистиката: 33 г. - живееща в Джебел, иначе съм от Русе и сигурно ще раждам там, най-вероятно пак секцио  Sad

# 276
Само за чесън момичета говорите,така и оше не съм хапнала да видя дали ше ми се услади,зашото аз по принцип не ям чесън имам много ниско кръвно.та сега повече наблчгам на айряна и салатките.
Pine аз също обичам топено сирене(най-вече Филаделфията–и то с едни дебли солени солети си топя вътре и хапвам.
Някоя от вас повръща ли или сами става лошо от време на време.
аз за момента не повръщам и се надявам да не го правя,просто ми става лошо но и това е рядко.
Ама и съм много ранна седмица.

# 277
Момичета, вие друга работа нямате ли си, че само за манджи и чесън говорите, ааааамаха. Ако продължавам да ви чета ще стана   261uu

# 278
мани мани само за ядене се говори.ама като всички юакаме този пуст преглед.

# 279
Сладурки, аз почнах темата и идвам само да ви пожелая прекрасна, емоционална и пълна с незбравими моменти бременност...да сте много здрави и усмихнати...и догодина януари ще ви чакаме в родени... Hug Hug Hug нека новите ви теми се пълнят с бъдещи януарки и много щастие  Hug Hug Hug

# 280
Момичета да ви питам,гърдите ви прокапах ли леко,в смисъл,не е мляко(а може и да е),но да ви прокапват няколко капки,зашото на мен от време на време  ми се случва.

# 281
Момичета да ви питам,гърдите ви прокапах ли леко,в смисъл,не е мляко(а може и да е),но да ви прокапват няколко капки,зашото на мен от време на време  ми се случва.

Струвами се рано за коластра, но знае ли човек newsm78

Нямам никакви течове и предния път нямах, коластрата я усетих в 27-ма седмица.

# 282
ами и аз мисля че е рано но знам ли,тя по принцип не изчезна изцяло въпреки че вече почти 2 год.не кърмя.

# 283
Здарвейте днес пак сам на арбота и ми е много гадно че немога да си пиша с вас в по актуално време .Имам една новина от сночти насам вече съм згодена,направо летя летя.От година го тормозя че е време а той все се дърпаше маика ми маика му и баба му сащо го тормозеха по вапроса ама той все не ат не .Не бях казала на майка си за бременноста че ня даржи много на традициите едва преживя че се нанесох при него преди 1.5 г .Представете си как щеше да реагира на новината че става баба .Но ето как стана скоро си взехме къща и имаме куче там (още не живеем там в процес на ремонт е )и отиваме да го храним снощи аз малко сам си марзеливичка и не слизам всеки пат както и снощи .По едно време тои ме вика да видя нещо нали се сещате че след работа ми се спи мнооого и аз мран мран слязах а тои за какво ме вика ела да видиш розата е цафнала(а тя розата я купихме още февруари преди да сме подписали окончателния договот абе с невероятно желание гледаме я като дете и чакаме да цафне)и аз се развалнувах бягам да я видя я тя цафнала но нещо цветчето виси надолу и се ядосах че нещо овяхвя и тогава видях прастена да виси там неможех да повярвам (искам да ви кайа че тои не е романтичен никога не е бил и в малкото случаи в които се е опитжал да баде е било пален провал веднаж се опарли на свеща на масата ама това е друга история )вече се бях отказала че ще се видя в булчинска рокля а то на явно ще се видя.Най хубавото е че го бол планувал още като сме взели розата ама все чакал подходящия момент.Е определено го оцели и ме направи безумно щастлива

# 284
Сиси, поздравления за годежа! Пожелавам ти да си най-прекрасната булка и да бъдете   голямо и щастливо семейство!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт