....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 14

• 73 610
  • 605
  •   1
Отговори
# 60
вси4ки големи татуисти по света запо4наха да отри4ат старбрайт,за6тото правят 4есто алерги4ни реакции. Naughty
Диляна Ш, ти 6те си копува6 боите за татуса ли?
..аз затова писах първо Милениум Peace

# 61
...не се притеснявай клиента винаги трябва да се уважава.припадането се слу4ва обикновено от притеснение не от болка,кръвното пада. Добре е да сте хапнали и да се заредите с не6то 6околадово във вас.Татуистите се дразнят, ако много мърда6 за6тото бъркат така и не могат да си свър6ат добре работата,а относно викането и плакането мъжа ми е споделял, 4е се 4увства зле не заради друго ами, за6тото знае 4е той е при4ината клиента да пла4е(все пак татуиска е по скоро артист не мазохист) и  му става супер гадно като знае 4е така го наранява 4ак до  пла4.

п.п Поци надявам се знае6 4е не искам да те апострофирам с ло6а мисъл,просто от опит споделих моето мнение. Peace

# 62
Ух, много страшно прозвуча това с виковете и ревовете... Според мен е много важно с каква нагласа ще тръгнеш към студиото.  Ако се мисли позитивно, болката се преодолява все някак. Все пак отиваш там за хубаво, не да те колят и бесят  Crazy

# 63
...не се притеснявай клиента винаги трябва да се уважава.припадането се слу4ва обикновено от притеснение не от болка,кръвното пада. Добре е да сте хапнали и да се заредите с не6то 6околадово във вас.Татуистите се дразнят, ако много мърда6 за6тото бъркат така и не могат да си свър6ат добре работата,а относно викането и плакането мъжа ми е споделял, 4е се 4увства зле не заради друго ами, за6тото знае 4е той е при4ината клиента да пла4е(все пак татуиска е по скоро артист не мазохист) и  му става супер гадно като знае 4е така го наранява 4ак до  пла4.

п.п Поци надявам се знае6 4е не искам да те апострофирам с ло6а мисъл,просто от опит споделих моето мнение. Peace
..няма проблем Wink  bouquet

# 64
# 65
  • София
Ами,мен много ме боля,но ме беше срам да викам и да се глезя Rolling Eyes,затова стоически издържах,без да гъкна,после естествено си го изкарах вкъщи на мъжО Mr. Green

# 66
Ами,мен много ме боля,но ме беше срам да викам и да се глезя Rolling Eyes,затова стоически издържах,без да гъкна,после естествено си го изкарах вкъщи на мъжО Mr. Green
Joy Joy Joy
И аз не гъкнах и не мръднах, но си държах бутилка с вода и като спираше, пиех.   Grinning

# 67
На места и мен доста ме болеше, даже си казвах, ей сега ще кажа да спре, само още малко. Но някак си изтърпях. Преди мен имаше един пич /физика като на поци/. На него му поправяше стара татуировка отстрани на тяло от хълбока до подмишницата. Та въпросния помоли 2-3 пъти да спре, че да си вземе въздух, но пак само на определени места.

# 68
Преди мен имаше един пич /физика като на поци/.
Joy 
и мен докато ме правеха веднъж дойде един такъв и иска6е да му направят малък тигър на бицепса  Grinning и татуировчика го гледа малко очудено и го пита как си го представя това....огромен мъж с огромни мускули е едно тигърче нацвъкано Mr. Green

# 69
Преди мен имаше един пич /физика като на поци/.
Joy 
и мен докато ме правеха веднъж дойде един такъв и иска6е да му направят малък тигър на бицепса  Grinning и татуировчика го гледа малко очудено и го пита как си го представя това....огромен мъж с огромни мускули е едно тигърче нацвъкано Mr. Green
ха ха ха  Joy..не се ..бъзикайте с мен Laughing
..на мен като ми боцкаха ... последната/на лявата гърда/..бях легнал...и заспивах..от време на време ставах ,че машинката ме унасяше Joy

# 70
ха ха ха ха хах  Joy Joy Joy
и мен като ме правиха едва не заспах

# 71
Нямам много време, но се записвам да ви следя и едно въпросче: обмислям втората си татуировка на гърба, направо съм я измислила, но ако я направя май месец дали е много късно, че вече все пак се затопля времето?  newsm78

# 72
Нямам много време, но се записвам да ви следя и едно въпросче: обмислям втората си татуировка на гърба, направо съм я измислила, но ако я направя май месец дали е много късно, че вече все пак се затопля времето?  newsm78
..какво значение има времето Wink

# 73
  • вкъщи
а не ви ли е гъдел newsm78-да заспиш едва ли Mr. Green

# 74

Общи условия

Активация на акаунт