....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 14

• 73 610
  • 605
  •   1
Отговори
# 75
Искам да попитам нещо емилиска като по-веща и все пак жена на татуист.....Ако примерно докато те татуират те боли много и не можеш да сдържаш емоциите си и започнеш да викаш примерно от болка или пък се разплачеш, знам ли...това дали ще издразни допълниетлно татуиста, срамно ли е?! Една приятелка припадна от болка , докато и правеха едно цвете на кръста. Татуиста я свести набързо и я довърши, ама си личеше че я помисли за някаква лигла...Все пак няма какво да си кривим душата, процедурата не е безболезнена  Naughty
Всеки човек го боли различно  Laughing
Мене ме беше леко гъдел и доста се унасях докато ме шариха. Един приятел има татус на същото място като мен и преди аз да се правя ме предупреди, че боляло зверски много.
Май беше доказано, че мъжете търпят по-малко на болка  Thinking

# 76
dodyniki по въпроса за пирсинга на езика аз я правих при Божо тук в Пловдив (разбрах че си от Пловдив) сигурно си чула за него. Тези на главната едно че взимат по скъпо и второ те претупват така съм чувала. Божо ми взе 20 лв. (ее преди 3 години сега не знам колко е) намира се до магазин Евмолпия ако искаш подробности къде точно пиши. Работи много чисто и винаги със стерилни ръкавици и игли - абокат за пирсинга на езика, пръска те с ледокаин а след това "жълтия сандрин" е задължитен. При мен най странно и гадно беше първата нощ - първото спанене не знаех къде да си навра тая обеца много терсине ми беше.. още на другия ден си почнах да ям само ограничих кисело и солено не че ме болеше ама ме беше страх да не щипе Blush или нещо по така, ядеш по бавничко и леко като камила преживяш яде се Wink.
А това за алергйте към други метали освен злато не знам как е стои въпроса с езика трябва да попиташ, обецата можеш да я смениш след месец тогава най добре е зараснала дупчицата . Аз си направих златна с диамант и я смених и на втория ден след смяната обецата -горното топче беше абсолютно черно окислява се постоянно а защо само горното не мога да си обясня, сега не нося златната защото ме дразни така черна.
П.С. имам си нова придобивка от вчера - Татосчееее  Blush после ще ви я покажа ..(не иска да ми зареди снимки б.г.????)

# 77
  • София
Мене също доста ме боля последната, особено когато запълваше, но стоически и геройски издържах Laughing В крайна сметка човек като реши да си прави тату, трябва да бъде подготвен, че може доста да го боли. Обаче при всеки е различно, мисля, защото всеки човек има различен праг на търпимост на болка, съдя по моя приятелка, която като се епилира ми казва, че само я гъделичка, а не я боли, докато аз съм си квик. Та така... Поздрави на всички.
Руске, като стигнем до следващата тема ще ти пратя снимка на татуто, нека му изчезне напълно зачервяването.

# 78
Искам да попитам нещо емилиска като по-веща и все пак жена на татуист.....Ако примерно докато те татуират те боли много и не можеш да сдържаш емоциите си и започнеш да викаш примерно от болка или пък се разплачеш, знам ли...това дали ще издразни допълниетлно татуиста, срамно ли е?! Една приятелка припадна от болка , докато и правеха едно цвете на кръста. Татуиста я свести набързо и я довърши, ама си личеше че я помисли за някаква лигла...Все пак няма какво да си кривим душата, процедурата не е безболезнена  Naughty
Всеки човек го боли различно  Laughing
Мене ме беше леко гъдел и доста се унасях докато ме шариха. Един приятел има татус на същото място като мен и преди аз да се правя ме предупреди, че боляло зверски много.
Май беше доказано, че мъжете търпят по-малко на болка  Thinking
..това е вярно Wink

# 79
Поци ,ти нямаше ли сега някъде да правиш нешто ново?
Аz в четвъртък съм под ножа(иглата Sunglasses ) ште видим после кой е оцелял Peace

# 80
а кофти ли е ако имаш тен да се татуираш? на 1ви май заминаваме на море в гърция и се чудя дали после да не се нарисувам, че нещо не ми се чака до декември  newsm78

# 81
малко по малко започвам да се навивам за обица на езика обаче страаашно много ме е страх  Sad

# 82
Поци ,ти нямаше ли сега някъде да правиш нешто ново?
Аz в четвъртък съм под ножа(иглата Sunglasses ) ште видим после кой е оцелял Peace
..да..чакам ..моя човек да се върне от Лондон/там има студио/..за да ме бодне Mr. Green

# 83
а кофти ли е ако имаш тен да се татуираш? на 1ви май заминаваме на море в гърция и се чудя дали после да не се нарисувам, че нещо не ми се чака до декември  newsm78
..не Peace
..стига да не си се пекла..на обяд..а да се татуираш вечерта Peace

# 84

Аз след 4 месеца на морето бях станала като циганче когато се татуирах. Абсолютно никакъв проблем не е имало нито има Wink

# 85

Аз след 4 месеца на морето бях станала като циганче когато се татуирах. Абсолютно никакъв проблем не е имало нито има Wink
newsm10
..да де..то иначе лятото по морето...няма да има тату студия през 2 метра..и да са пълни Wink Peace

# 86

newsm10
..да де..то иначе лятото по морето...няма да има тату студия през 2 метра..и да са пълни Wink Peace
Да беее....вярно, че е така smile3555

# 87

newsm10
Да беее....вярно, че е така smile3555

smile3503

# 88
# 89
Здравейте на всички
Ще се радвам някои да ми помогне.Два пъти ми дупчиха нослето,но с пистолет,първия път набра и я махнах.Изчаках несец и пак при друг човек.Три месеца нямаше проблем и изведнъж пак проблем,реших най накрая да си намеря студио като хората и да ми я сменят,защото независимо,че беше обичката от мед.стомана явно нещо не беше както трябва.Отидох в центъра в едно студио ,от София съм.Момчето каза,че не е възпалена дупката,но решихме да  смениме обичката.Е нямаше такава играчка,момчето се измъчи с мене и аз от там,нямаше влизане на новата обичка.Защото първото ми пробиване беше от 2 момичета в един козметичен салон и явно от там е проблема.Момчето каза,че е най добре да изчакам да си зарасне дупката месец месец и половина да си ми я направи с абокат на ново.Мина месец вече се замислям дали да се подлагам 3 ти път на това,макър,че казват,че е трябвали още първия път пробиването да е с абокат.Това се чудя 3ти път на едно и също място дали няма да е проблем.Другото което  бяха ми казали,че дупката на нослето зараства,а аз не виждам за един месец да се е затворила.Това си мисля ако реша да не се дупча,дали няма да остане тази грозна дупка,или може би е рано още.Много съм Благодарна на всички които ще ми отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт