ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 396
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Да се похваля, наш Краси има чисто нова диагноза - увреждане на стомашно-чревната фоуна (вследтвие от прием на широкоспектърен антибиотик). 
Е, как го измислиха това? На какво се основава тази диагноза? Какви са симптомите? Малко тъпи въпроси задавам, ама са в унисон с тъпата диагноза.  Mr. Green

# 106
Значи, това е като ти е здраво бебето, светилата в медицината не знаят защо, но много искат да го лекуват. Трябва да пие пробиотици (био гайа), което той си го пие по дифолт, понеже д-р Илиева го препоръча и без да е светило. Пролемът се изразява в това, че не може да обработва храната добре, защото му липсват някакви добри бактерии (те са се изнесли очевидно заедно с лошите). Не разбрах трябва ли да повръща или не, понеже и те не се разбраха по въпроса, останах с впечатление, че се води академичен спор. Краси решително отказва да повръща... Обадих на една моя много близка връзка из германските болници и получих съвет, да си му давам био гайа, да престана за го размотавам по болниците и да го къпя два пъти седмично. Така и сме решили, никакви болници повече и къпане само като замирише.

# 107
А къпането с диагнозата му ли е свързано? Или просто защото нямат нужда?  newsm78

# 108
Това с къпането е просто така, не било нужно просто да се къпят децата всяка вечер.

# 109
Днес прекарахме целия ден в Младост при майка ми, така и не стигнахме до парка. Както и се оплаквах как Калоян ме прави луда калинка и как ще отида, но трябва да излезнем навън защото иначе ще полудеем дружно и това дете като седна да рисува не го чух и  не помръдна от масата 3 часа, докато Анчето спеше. И майка ми естествено ме попита какъв ми е проблемът с Калоян, много ми било добро детето... #Crazy
Защо съм се била оплаквала, с 2 деца си пия кафето 3 часа без да мисля за нищо и съм мрънкала. Как да и обясня, че и аз Калоян такъв кротък не съм го виждала...
Та така. Калоян тази седмица ще пропусне градината. Спирам го за да го пазя от вируси и сополи като така ще предпазя Анчето, която другата седмица е на ваксина. Не трябва пак да я пропуска!

Оффф, размрънка се, после пак ще пиша...

ааа.... пробутах козунака на майка ми, тя много доволна беше bowuu

а къпането според мен е просто за създаване на хигиенни навици, а не защото са мръсни бебоците, то няма от какво да се изцапат. Аз Анчето я къпя всяка вечер, но тя толкова много се кефи душата, че не искам да я лишавам от това забавление, а толкова ме мързи понякога... Tired

# 110
за къпането и аз преди съм казвала, че в Германия и други страни също препоръчват къпане 2-3 пъти седмично най-много...според мен е много (извинявам се предварително)1,2,3,4,5,6,7,8,9к10...еми не стана и до 100 да преброя пак ще го кажа...за какви хигиенни навици говорим като децата си пикаят и серат в гащите...това, че ги къпем по-скоро ги забавлява отколкото да им създава навик да бъдат чисти...ЕБХ-то създава хигиенни навици...

моля ви не се сърдете, не е конкретно към някой изказването ми...понеже масово се прави това...прегръщам ви всички и знаете, че сте ми много мили... newsm51

daninceto не мога да не се възхитя на аватара ти и на прекрасната ти дъщеря... newsm81

а за кърменето права , имах предвид, не че аз съм права, а ТЯ...

# 111
Иники, много разумно решение сте взели! Нека си починете от тези болници. Био Гайата много добре повлиява въпросната "фауна и флора" съм чувала, а пък тази сложна диагноза всъщност всеки редови педиатър знае, че е вероятно да се получи при третиране на мъничко бебче със силни антибиотици. И на Рафаел профилактично точно по тази причина педи също му изписа Био Гайа. Аз да ви постна една снимка от Рупите-прекрасно е това място, с невероятно зареждаща енергия. http://media.snimka.bg/2744/011744205-big.jpg
Още една нагледно как се сменя памперс в багажникhttp://media.snimka.bg/2744/011744186-big.jpg  Как се опитомяват жабчета http://media.snimka.bg/2744/011744313-big.jpg Умират си да ги чешкат по гръбчето, ама досега нито една в принц не се е превръщала - най -вероятно защото до целуване все пак не сме стигали ukliam1
И една драматична творба в хамлетовски стил, но с основен аксесоар и тема за разсъждение  да  smile3504  или да smile3541

А на лекцията за къпането в училището на 9 месеца казаха, че къпането и най-вече след това намазването и овлажняването на бебешката кожа я предпазва от страдания и дискомфорт, тъй като тя все още няма пори ли или забравих там какво, запомних го по смисъл,  и не може да се саморегулира. Но и аз пропускам като ми е уморено, даже 2-3 пъти по 2 вечери сме пропускали, пък не е имало проблем. Ама пък за цапането-ми къде се изпооплюнчил, къде се пооповръщал и му се сплъстила рехавата оплешивяваща (не вярвах, че има накъде) косица, а колко кал събират ушичките - друго си е да гушкам и душкам къпаничко бебче.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 22:37 от Angelviolet

# 112
Бравос Вайлътче, убаво го рекна, аз не моя така, нъл съм рязка  Crazy
имам куесчъни относно мадъркеър, тук или на лични да ти ги отправя  newsm78

# 113
Пу пу, какви хубави очи има Рафа..... Направо се влюбих  Laughing. Много обичам ей такива сини очи.

Еми и аз да си кажа, че Никола го къпя ей така на мен да ми е кеф. Ама като сме се забавили нещо някъде, пропускам този ден банята и хич не ми пука. а иначи го къпя един ден със шампоан, а един ден само с водичка. Пълня му повечко коритото и го оставям да "плува". Ей, умира от кеф. Изплисква коритото и се кефи.

Иники, ама как така Краси отказва да повръща. Бива ли така са не слуша докторите.  Wink

# 114
Лорини, говоря за хигиенни навици и усещания, нещо, което се натрупва с времето, с годините, но започва да се изгражда от първия ден.
То е като миенето на зъбите...
Като ти стане Катерина на 4-5 години ще разбереш за какво говоря.

Калоян не си ляга, не иска да си ляга без да е минал през банята и да си е измил зъбите, а има деца, които НЕ ЖЕЛАЯТ да ги правят тези упражнения, точно поради липса на хигиенни навици.

А очите на Рафата.... Heart Eyes
ще си го гледам като писано яйчице зетя  Grinning

# 115
страаашен Рафата  newsm44 newsm44

# 116
  Донята, аз съмнения нямам! Само да не се окръгли с твойте вкусотии, че ако се е метнал на татко си, голям ще е ценител - сладко не пропуска от обсег, а пък му се лепка. Виж за мене си си мечтая да си ме поотглеждаш покрай зетя, по принцип не ми се лепи и ще си дегустирам най-безгрижно с кеф! Ох, тука докато пиша умирам от смях, че мъжът ми влиза и се дзвери в телевизора и възклицава и се вълнува покрай забранената любов, кой катастрофирал, пък на рекламата като ги видя онези двамата в летлото чак хлъцна, пък аз само за фон го държа и не съм много в час да му отговоря и задоволя радините вълнения. Ако има и за този сериал тема във форума, да взема да го изпратя там Joy Joy Joy
Минииии, разконспирирахте аз тебе още като търсих цитата ти за кърменето навън каква си фурия и активистка в шопинг темата!  Ама забравих да ти кажа. Явно сме си от една кръвна група и ни трепти ни сърчицето щом е за пазар, та кажи си вълнението.
Ох, особено е развълнуван за бременната Елица!

# 117
Да се разпиша и аз...
Доки каза че този месец сме пораснали на височина, а пък аз искам на кг ама тцццък...то с това непрекъснато изхождане... давам и био гайа, днес и купих плод шипка и с лъжичка и давам по-малко, дано я запека.  Mr. Green
Очите на Рафа, пу пу машалла.   Crazy
Много са сладки децата ни.  Peace
И ние сме в незнам каква ти криза, много реве, дърпа се от гърдата, иска да яде, но нещо се дърпа, та ставам аз на крак и така хваща...ще ме умори това дете, даже си мисля за АМ, макар че имам кърма. Tired
Да ви питам: Вашите деца с какво шише ядат? ние имаме 3 различни марки шишета с нито едното не иска, тази вечер купихме 4-тото.  ooooh! не ще и това си е. чудя се като отида в Ист. какво ще я правя ако не иска да яде от шише.  newsm78

# 118
Вайълет, наистина страхотни очи има Рафа, пу-пу!

Мюрвет, ние сме със стъклени на Нук и каучукови биби. Анджи с еднакъв апетит си хапва и от гърдата, и цедена кърма от шишето.

# 119
 Стъклени Нук със силиконов биберон. Нещо започна много да ги бута и да се опитва да ги държи (като ми бута ръцене, да не му преча), та ще ги сменям с пластмасови.

И Рафа си пада по авентските биби май.

Общи условия

Активация на акаунт