ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 398
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
Радостчо, тази вечер точно такова купихме последно, надявам се да я хареса.  Praynig
Ние още се къпем на тъгъдъм, защото не реве а направо се дереее, е няма такова дете като моето, даже му купихме ново корито и сумати неща направих, но тцъък, резултата реееев.  Cry

# 121
Добро утро!

Пууу, тоз Рафа битер циганче  Heart Eyes  Hug. Ако си по-наблизо Ейнджи ще дойда да го гушкааааам.

Аз имам пластмасови шишета на Нук със силиконови биберони, ама много не ги ползвам, да не кажа хич.
А иначе го къпем всяка вечер. Много му харесва и после е един омаломощен от водата. А най-обича да пишка в коритото. Даже оня ден в Габрово, го цамбурках в един леген и той ей така прав пак се изпишка, та овъртя всичко.
Иники, човек като ходи по болници, та вземе и се разболее. Краси е жизнен и силен, това е признак, че всичко е наред.
Копривка, Марти реве само пред нас двамата. Затова на хората не им се вярва, че е ревльо. Все е усмихнат и щастлив, но в къщиии  ooooh!. Нищо, ще мине и това  Laughing.
Айде после пак.

# 122
Добро утро!

Елена, мерси за кафенцето.

Като гледам днес времето.... Sad, няма да се разхождаме май. Това означава, че ще ме побърква малкия с неговото мрънкане. От сутринта ме е почнал. Ей, го на, доспа му се и сега едно мрънканеееее.

Копривка, Марти реве само пред нас двамата. Затова на хората не им се вярва, че е ревльо. Все е усмихнат и щастлив, но в къщиии  ooooh!.
Все едно за моя Никола говориш.

Аз шишета имам пласмасови на Чико и на Нук със каучуков биберон, но той никакви не харесва, така че не мисля да ги сменям.

# 123
  • Ловеч
Добро утро.Тук времето е ужасно и днес ще сме затворени в къщи Sad Вчера изпратихме тати и сега се гледаме сами - добре ,че Ивайло е кротко бебе и имам достатъчно време за newsm79 1ironing wash hang
Ние се къпем всеки ден и не ни се е налагало да пропуснем до сега ,но да ви кажа честно майка ми работи в детска градина и не е много приятно да прегръщащ сладки дечица които миришат на вкиснато Naughty
За шишетата и бибите - Авент-то шишето е едно и го ползваме за вода която пием със много зор и то най- вече като хълца.
Хубав ден на вас и бебоците аз отивам да поработя върху новата си специалност- Тенджерлък и детевъдство Joy

# 124
здравейте,
аз изпратих Дари да й взимат секрет от носа, че от яслата дават зор, и сега да драсна някой ред...
за къпането сме говорили доста до сега...и до ден днешен къпя Дари всеки ден, а също и Евгени- и на тях им е приятно, а и на мен Heart Eyes...сега даже мисля да ги записвам и на плуване за бебета newsm78
и моите шишета са на Нук- имам и стъклени и пласмасови, до сега бяха с каучукови биберони, а сега го сменям със силиконови, че са по-твърди и не се огъват толкова Peace
днес май ще си висим тук..., но другата седмица да вземем да се видим вече, ако е хубаво времето де.... Sunglasses

# 125
  • Варна
Добрутро!

Шишетата са ни Авент, силиконови, с 2 дупки.

Лорини, не съм много съгласна с теб.....освен хигиенни навици, се създава най-вече РЕЖИМ, Елия е като часовник за всичко - храна, баня, акане. Едва ли някой къпе бебе, защото мирише, и айде като пишкат и акат в памперса, да не ги къпем...ама за това сме се събрали тук да чуваме различни гледни точки. Уважавам мнението ти   bouquet

Хубав ден ви желая, макар и мрачен!

Специални поздрави за нашия мъжжж

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 09:33 от Мим

# 126
Айде и от мен едно добро утро! Нищо, че не се разбира ден ли е, вечер ли е - с тия облаци #Cussing out и няма да има разходки днес Twisted Evil

Къпя Яна през ден, но ако през деня сме излизали задължително я къпя, защото по тия мръсни улици...събира прах горкото Joy А иначи си мисля, че освен хигиенни навици, къпането помага на бебетата да релаксират. Няма сега тук да се отплесвам по темата за свойствата на водата, че ще стане много отвлечено, но лично моето мнение (поне на мен така ми действа водата) е че водата помага да отмиеш събраната през деня отрицателна или чужда енергия и да се отпуснеш.

Шишетата са ни най-обикновена куча марка, но всъщност в едно шише е важен биберона. Ние сме с биберони на Камера, но това е, защото Яна пие Фризовом, който е по-гъст и от всички изпробвани биберони тези се оказаха най-удачни за въпросната гъстота. Вода пие в шише Авент с биберон на Нуби, който е нетечащ, че с другите се дави...

Иники, айде остави ги тия доктори да си правят експерименти другаде #Cussing out. Щом детенце няма някакъв проблем и се чувства добре - да не вижда доктор по-често от веднъж месечно за мерки и теглилки Mr. Green

Виолетовия Ангел....как бе, душа, си тооооолкова слаба. Wink Завиждам благородно...абе май не е съвсем благородно, ама то с козунаци и шоколади твоята фигура няма да я постигна hahaha
А на Рупите как ми се ходииииии....ама да се оправи времето....

# 127
Mим за режима това е много хубаво, ама при нас такова нещо много трудно ще стане...Коко като си е тук една седмица преди 22ч не успяваме да се оправим и тя ляга  късно и става късно...като сме само двете в 21ч най-късно сме легнали, тя си ме ползва за биберон около час-два и така заспива...

а пък и аз много мразя режими, а знам че е хубаво за нея...ама лятото кво ще правим...я да споделите бързо опитните мами...щото аз и на двете баби мога да я оставям, но не ми се иска (понеже и двете живеят на 5минути от нас)...та ако решим да останем до късно навън кво правим...в количката ли ще спи...се чудя...как сте процедирали...

и аз имам шише на Нук, стъклено със силиконов накрайни, но много рядко е ползван...последния път като бях на изпит е яла веднъж, но си е захапала... Мюрвет ти какво и даваш с него...

пожелавам ви прекрасен, макар и мрачен ден...много усмивки и малко рев...

# 128
та ако решим да останем до късно навън кво правим...в количката ли ще спи...се чудя...как сте процедирали...

Да, каката е спала в количката...но определено мястото трябва да не е много шумно, че да не се стряска детето...

# 129
Добро утро мамчета  Hug
Ей, ама каква хубава снахичка си имам  Heart Eyes
Вчера бяхме на консултация и резултата е 63 см. и 7.050кг.  Laughing Май и ние сме за отбора на шишковците  Crazy
Ние шишета ползваме "Чико"-вски, с каучукова биба, защото момичето в магазина ме зариби, че били единствените с двойна противоколикова система- клапа и още нещо. Лъжа и измама, ако питате мен  Wink Ама нищо -длъжна бях да пробвам всичко.
За къпането - изцяло се присъединявам към мнението на Мим Peace Освен това къпането на Делян е голяма забава за цялото семейство - и тримата умираме от смях. Да не говорим колко е приятно след това като го гушнеш -дето вика баща му "лъснат и бръснат" и тоооолкова приятно ухаещ  Heart Eyes
Хайде лек ден  Hug

# 130
Добро утро!

Това пикливо време ще ни развали разходката днес.  Confused
За къпането - и аз съм съгласна с Мим. Вярно, че и ние някой път сме пропускали къпане, но Анчето се чувства много добро по време и след баня, така че не искам да я лишавам от това удоволствие. А и след баня заспива много бързо - направо като къпана.  Mr. Green
Шишета аз ползвам на Авент и БиФрий. И от двете съм много доволна.

# 131
  • София
Здравейте момичета,

Попътувахме малко по Великден и не успях да ви поздравя за празника  bouquet

Коментирате къпането- мъжът ми последните седмици почна да учи бебчо да плува в коритото и сега той си плува спокойно. ....Голям кеф!!  Като казвам плува Mr. Green...имам в предвид, че си потапя главата и се отпуска назад сам, като отгоре остава само личицето. В началото си мислех, че ще му стане нещо на ушите, но досега проблем не е имало Peace  ....Тези дни ще ви пусна видео да го видите как плува Laughing

И обмислям  дали да не купя от Метро, голямата вана, която някой препоръчваше....Я кажете, чии бебета плуваха? Помня, че имаше 1-2 при които идваше инструктор за плуване newsm78

Лорини...Сами последите дни заспива основно навън, даже сега се чудя като е лошо времето как ще свикне да си заспива отново в леглото.

Шишета аз ползвам на Авент и БиФрий. И от двете съм много доволна.[/b]

И АЗ  Peace

# 132
  • София

как сте банда Hug
Да се разпиша на бързо, че ме чакат задачи.
И за да не ви е скучно - цък и цък
И тъй - аз също гледам да ги къпя всяка вечер. Определено действа отпускащо след баня. Гого за съжаление е малко по-ощетен от към времетраене, че и бате иска да помага...
За летните излизания - бе спал е Хриси и в количката, но по-често се е гледал с баба си.
В предната тема Лорини питаше за спането отделно - за разлика от Батко си, Гого спи сам от първия ден. Чувам го идеално с бебефона, който Иники не ползва, ама нямам коткофон, за разлика от нея. Не казвам, че не искам да го гушкам и да спи при мен - дори напротив, много искам...Но по - добре ми е и спокойно, когато знам, че си е в креватчето. А и като се сетя колко време ми беше нужно да откажа Хриси от спане при нас...Ужас.
Тъй - нататък - шише ползвам на Би фрии за водичка. Предлагам - ако пие-пие, ако не-не. Той сам си решава.
Ох, и още щях да пиша, но се налага да се евакуираме, че слагат дюшаме в последната стая и  е адски шумно...Нея ще я правим игрална - докато станат големи на по 5-6 годинки и да ги разделим в отделни стаи.

# 133
Добро утро!
Използвам стъкло на НУК и биберони на НУК, има и силиконови и каучукови. Определено не смея на авент заради бисфенола, въпреки че твърдят, че е само в една серия, както и всякакви други пластмасови защото незнам какви л..на има в пластмасата.

За спането навън, Калоян си спеше навън без проблем, дори на морето в шумотевицата. Аз обаче ако имам на кого да я оставям предпоичтам този вариант. По добре е за детето отколкото да я мъкна напред назад по нощите

# 134
Здравейте.
И ние напоследък се нервим като яде, даже ако я подържа малко повече време да плаче ,така се сърди ,че не иска изобщо да захапе и е още по-голям рев,обикновенно става след баня ,но и през деня почна така.
За къпането-ние си се къпем всяка вечер, тя като наближи време за баня не се удържа от рев, и после заспива много сладко, дари ако не я искъпем не иска да спи.Преди около месец ходихме до селото на мъжа ми и бабите рекоха да не я къпем, за да не настине и се наложи да имитираме баня за да заспи после.
Ползваме шишета на Авент и Нук , но и ние от тях не пием много .
За спането и ние сме се научили да спим в количката през деня и не иска в леглото ,какво ще правим незнам, но вечер си спи в легълцето.

Айде ,че ме вика.

Общи условия

Активация на акаунт