Ние още се къпем на тъгъдъм, защото не реве а направо се дереее, е няма такова дете като моето, даже му купихме ново корито и сумати неща направих, но тцъък, резултата реееев.

. Ако си по-наблизо Ейнджи ще дойда да го гушкааааам.
. Нищо, ще мине и това
, няма да се разхождаме май. Това означава, че ще ме побърква малкия с неговото мрънкане. От сутринта ме е почнал. Ей, го на, доспа му се и сега едно мрънканеееее.
.
Вчера изпратихме тати и сега се гледаме сами - добре ,че Ивайло е кротко бебе и имам достатъчно време за

...сега даже мисля да ги записвам и на плуване за бебета 

и няма да има разходки днес
А иначи си мисля, че освен хигиенни навици, къпането помага на бебетата да релаксират. Няма сега тук да се отплесвам по темата за свойствата на водата, че ще стане много отвлечено, но лично моето мнение (поне на мен така ми действа водата) е че водата помага да отмиеш събраната през деня отрицателна или чужда енергия и да се отпуснеш.
. Щом детенце няма някакъв проблем и се чувства добре - да не вижда доктор по-често от веднъж месечно за мерки и теглилки
Завиждам благородно...абе май не е съвсем благородно, ама то с козунаци и шоколади твоята фигура няма да я постигна 

Ама нищо -длъжна бях да пробвам всичко.
Освен това къпането на Делян е голяма забава за цялото семейство - и тримата умираме от смях. Да не говорим колко е приятно след това като го гушнеш -дето вика баща му "лъснат и бръснат" и тоооолкова приятно ухаещ 

....Тези дни ще ви пусна видео да го видите как плува