Толкова обичам да гледам снимки на бебчетата ни.
Сиси, Калата е станал мъж и половина:) С тези дънки дето си му ги облякла и тази прическа

А на Рафата на очите май всички са му фенки- умирам за светли и изразителни очи.
Иники, май тези лекари само му завиждат на красотата на КрасиПрекраси и му измислят глупави диагнои!
А това
е за Йоана на Данинцето, че наистина е принцеса !За шишетата Петя харесва само d-r Brown (опитвали сме силиконовите на Нук и Авент).
За къпането- преди винаги ми е било странно как може да не къпеш бебето си всеки ден. Но човек никога нр знае как ще го изиграе съдбата, защото с кожните проблеми на Петя се оказа, че по-добре да не я къпем всеки ден, тъй като водата допълнително дразни обривите. Сега я къпя 5 пъти седмично, като винаги добавяме някаква отвара във водата. Последните няколко дни добавяме лайка, как хубаво ухае след това
Дайте идея за оригинален подарък за РД на момиченце (става на 1 годинка). Искам да измисля нещо много специално, защото майката ми е много близка, но тя си има всичко
С какво да ги изненадам?Бръм, беше ми домъчняло за теб
Тези дни ще ходя на гости на мама в Люлин и ще ти пуиша на ЛС.
.а вече миналата година беше по-сложно- тя все пипаше и искаше да обикаля, но пък през деня Дани жабурнясваше да виси с нея по морета и басейни и трябваше рано да си ляга

Ще има да върти Вики
Той какъвто е добричък и хрисим
затова съм си купила различни шишета, да пробвам. исками се да я оставям на свекървата като ходя на шопинг терапия в Ист., ама ако не свикне да пие кърма от шише няма да стане, ще я мъкна с мен.