ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 405
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Simple SmileНие се къпем всеки ден,случвало се е да пропускам 2 пъти само,защото сме закъснявали след гости.Той много се кефи и не ми се иска да го лишавам от това му удоволствие,пък и след това имат с таткото специални процедурки-мазане,разтриване само техни си 10 минутки.Не се приспива след баня,напротив става по- див и иска игра.Шишетата ни са на Нук със силиконова биба,харесва ги.Доста време го хранех с тях,цедях се доста често и му давах,а после без проблем  веднага засукваше  от мен.цедях се защото в началото си мислех ,че повръща от преяждане и от силната струя,после като  почнаха коликите не знаех вечер от колики ли плаче или от глад,та за мое успокоение се цедях и така го храних да съм сигурна че изяжда достатъчно,че се случваше често да пищи и да не иска да засмуче,дърпаше се от гърдата и беше ад.сега пак го прави но по-рядко,но като гледам не е само той.Днес например сукна малко и спря,мъчих се  да му дам пак ,но без резултат,от два дена го прави и нощем се буди през час и се чудя да не би да не му стига кърмата,знам ли newsm78и някои път така ми се иска да му направя Ам,да се налапа ,пък да видя дали ще спи повечко през нощта.като почне да реве и да се дърпа ми се иска да има една бутилка да му тикна ,че да знам че е нахранен ,но вече трудно изцеждам нужното му количество.

# 151
Да ви се похваля-вече съм ''само'' 60кг!Почнах бременността от 59кг,но според мен 52-3кг са ми идеалните.Много съм доволна-става по моята система-от само себе си Party
Друго готино е,че баткото Тони става по-разбрано дете,учим числа,буквички ивсичко,което хванем GrinningСамо Васи продължава да е в растежна криза,но лека полека се измъква и той...Важното е да не става навик HugС усмивки и гукане всичко се оправя.Отивам да се хвърля на леглото и аз,пък каквото стане. Heart Eyes

# 152
Като ще си мерим килограмите и аз да се похваля, от самосебе си съм смъкнала цял килограм за 1 месец  Twisted Evil. С това темпо още дълго време ще съм слон.
А вие нямате спирка, за 2 часа изписахте 2 страници...не мога да ви изчета.
Виолетке, аз май съм чела между редовете защото снимки от Рупите не съм видяла, връщам се назад на поправителен, но първо да сложа нещо да се готви за Калоян, че след малко трябва да обядва.

Сис, много се очовечил този Калоян бе, брееееей, голям мъж вече, кефи ме адаша.

Аз пак рових в архивата и ако знаете какви велики снимки изрових, после може да ви пусна ако набарам правилния кашон с дискове  Crazy

# 153
 Копривке, бързо търси търси и пусни да ти те сочим с пръст и да се смеем те така  hahaha

Уф нещо щях да пиша ама ми дрънна телефона и си забравих мисълта.  Cry Нищо, като си я спомня пак ще пиша.

daninceto, по-правилно е да се каже, че той ги побърка.  Twisted Evil

Kokonut, пази я снимката, да я покажеш на Вики като може да чете, барем ви обели някоя ябълка.  Sunglasses

# 154
Хилоу и от нас!

За къпането - гледаме да го къпем всеки ден, но се случва да пропуснем. И аз мисля, че е страхотно забавление и за него, и за нас  Heart Eyes И действително се цапа - то не е повръщане, опикаване, оситууут  ooooh! И верно зад ушите какво се случвааа  ooooh! а пък и в гънките на вратлетооо  ooooh! абе мръсничко си става нашто лапе  Laughing

Копривке, мъж той, ама като л***о на дъж' hahaha Ама и аз си го аресвам, че как иначе  Mr. Green

Днес не съм го похвалила, че спа 7.5 часа  bowuu и сега пак спи от 11 ч. насам (то и аз спах с него де, но станах, хапнах, че си и измих косата, което за мен си е върховно постижение  bowuu). Аууу, вика нещо, време му беше  Heart Eyes

Бай!

# 155
Уф, изчетох ви най-накрая  ooooh!
Честит Великден със закъснение! Grinning

Ние бяхме пек на вилата в Мала Църква и не можим да се оплачем от Рая - бяхме с приятели и тя не досаждаше много, остави ни да се видим катто една част от времето си се заничаваше самичка и спа по-добре от предишния път. Дано това да е началото на една възходяща тенденция  Joy

Иначе Рая от няколко дни съзнателно се протяга към мечетата над леглото си  Grinning (от кога го чакам този момент). Много е интересна - протяга плахо лявата (винаги лявата) ръчичка и ги побутва и се опитва да ги хване  Simple Smile

За къпането - ние всеки ден я чипкаме и тя мнооого се кефи! Иники, лудеенето във ваната с никаква активна гимнастика не може да се сравни, правим мускули от малки  Joy

Радостчо, и при нас ситуацията е подобна - види ли Рая фотоапарат спира да се усмихва и бърбори и започва съсредоточено да го гледа. Чак малко ме е яд, как ще й доказваме след години какви ги е вършила?  hahaha

Сиси, Елена, какво стана с вашите малчовци? Минаха ли им коликите вече?  Praynig

Накрая да покажа и аз няколко снимки на Рая. (Доника, пуснах ти ги и на теб на лични за колажа, че така и не разбрах в коя папка трябва да ги качим  Embarassed)
Ето ги:
http://picasaweb.google.bg/boykovalchev/NaTriMeseca#5327118507927173362
http://picasaweb.google.bg/boykovalchev/NaDvaMeseca#5316133745035239154
http://picasaweb.google.bg/boykovalchev/NaTriMeseca#5327127908067644594

Много  Hug!

# 156
Кокосче, разби ме от смях! То не че и аз несе замислям за бъдещия любовен живот на моя син. А той верно с тия очи сигурно ще се роят мацки. Мерси и аз от негово име! Heart Eyes
Абе изобщо така ме разсмивате в последно време, че си хихикам с глас и гоня мъжа ми и леля ми да им чета. Ама тя си замина за Пловдив за съжаление, та сега сам самичка трябва да то забавлявам тоя моя ненаситен за купон син! Ох, хора, аз ще падна вече от изтощение-досега съм му изнасяла вариететна програма - то не бяха Чебурашки, крокодили Гена, Чунга-чанги, Африки, Бразилии, улыбки и голубой вагон - къде що има руски детски песнички, то не беше латино-Алекс Убаго, Давид Бисбал! И майка му главен бек вокал и соло танцьорка, та и с дайре, и с египетско барабанче и с дрънкалки внасях музикален съпровод. Да има кой да ме снима ще ме освидетелстват за нула време, освен ако в Боливуд не им трябват грачещи русокоски или говорящи маймунки за зоологическата. Даже и двамата танцуваме, ама гледам да не го раздрусвам съгласно статията. А той щом спра дъх да си поема и веднага прави кисела муца и надава боен рев, иначе се размазва от хилеж и задоволство и даже приглася и подритва горе-долу в такт. Ако не го забавлявам пък за цица почва да реве! Направо в чудо се виждам тия дни!
Иники, на Авент е фен,  ама нещо още не може да свикне с 2 № биби-големшки му идват леко. То за това я пуснах снимката-да видите ограмната биба как му е паднала от устата. На нас май всичко ни е авентско-зарибиха ме яко с подаръчета в училището на 9 месеца и аз после само си допълних каквото още ми трябваше. Само биби имах цели3 от №1 подарени на лекциите + една на Нук, ама нея така и не я хареса.  Бубченцето, и аз така се излъгах за това Чико-само ми се подмята тук бутилката. Иначе към Чико си имам някаква носталгия заради моите бебешки нещица-майка ми пазеше ножичкиь, дъвкалки и четки, та си ги спомням и по тази причина и на Рафа му взех такива, особено ме кефят дъвкалките черешки и сладолед. Играчки също има, които ми харесват техни.
А за шишетата на Авент да ви кажа също ми се виждат и най-прости като конструкция и лесни за миене. Също и Томи Типи исках да изпробвам-пуснаха ги в Пигис, ама за момента имам даже излишни шишета. А на биберона го мъча като пие вода с 1 дупка, да се застраховам да не вземе да му се види по-лесно и да не иска да суче после.  Макар че засега и той, Слава Богу, е от отбора на Йоанка 

Цитат
Йоана няма проблем може и от бирено шише да пие  само манджа да е.
Joy Joy Joy

[/color]

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:17 от Angelviolet

# 157
Пак за теглилки отворихте дума, ама килограми аз не гледам вече, повече ме вълнуват сантиметри-обиколка на това и онова,най-вече талийката - преди тази бременност ми беше доста тъничка, ама сега само си спомням за тези см-чета... Но пък беборлинче е такава радост,че няма да страдам за някакви си мерки.
За чипкането- ние не можем без него и дори като наближи времето за него ставаме леко нервни, голямо удоволствие е за всички. Но като го сложим на хавлийката започва страшното-рев та писъци чак,дори сме го връщали пак във ваничката, и веднага млъква делфинчето мамино. После следва цица, целувка за сладко спинкане и в креватчето... заспива си сам на много леко осветление от дисплея на климатика. А ние го наблюдаваме на камерата-тип Big brother  Shocked , гука-гука и заспива...
Шишенцето ни за вода е на Нук,уж противоколикно,ама кой ли я пие  newsm78. А мляко досега не пил от шише  Naughty
Такива сладурчета са всички бебчета, много им се радвам, да са ни живи и здрави! Ето го и нашето съкровище, една малка вселена:
http://picasaweb.google.com/SteDalin/BabyDaniel3thMonth#5326363570731857570

# 158
  • София
Куку...днес нали вися цял ден вкъщи и само се чудя какво ми се яде, та изпекох една питка Simple Smile
Катериче, аз от месец насам все се каня да те питам - имаш ли нещо общо с Филипа, която участва в бягство към победата? Че в първия миг като я дадоха и ако не бяха изписали името и, си помислих, че си ти...То аз толкова го и гледам де, но за фон, както казва Вайълетчето...В този ред на мисли - хич не ти личи, че си раждала Simple Smile Бе то и на мен в гръб, но коремеца си го имам и не е ли под колана - мъкааа. Крайно време е да почна да правя коремни преси, но все още ме приболява раната. И как няма, като ми се налага да нося по 22 кг. Мартин щеше да ме убие - в една ръка бебе, в друга бате...Ама като се тръшна да го нося и все нали от страх да не си помисли, че предпочитам бебето...
То и Георги става гипс пред обектива - преКраси трябва да им предаде някой друг урок. Вчера цял час ми се обяснява в любов. Реших да го запиша обяснението с камерата - и млъкна - ей тъй като пукъл
Бърборанче, за подарък питаше - наскоро на моя приятелка детето стана на годинка. Беше ми голям проблем какво да купя, защото са с доста по-големи възможности от нашите и всичко си има детето. Та взех от тези комплекти за отпечатъци - има ги в Пигиса.
Сиска, като спомена опикаване...вчера моя човек се изака най-спокойно, докато го къпех...И зае една щастлива и спокойна поза, че се е облекчил човека...А като споменах ако пък се сетих. Взех от Метро в Търново от тези новите Памперс-и с ластичето...Е нямат пропуск на aкане - днес сутринта се наложи да го къпя повторно, че имаше до врата чак #Cussing out Останaх очарована от пробния пакет на Пуфис обаче.
Дани, добре сте го решили, щом имате и възможност. Аз мислех от сега да ги рзаделяме в отделни стаи, но Мартин държи като малки да са в една, че да станели по сплотени и да не бъдели егоисти...Засега не си пречат. Да видим по-нататък как ще е.
Велковааа, пак ли са крийш Crossing Arms
Тъй, аз докато си публикувам поста и станало време да ходя за бате...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Патилина, и Мартин мисли да сложим камера в детската, понеже единственото ми притеснение е, да не би бате да реши да легне да спи при бебе - все иска да го гушка, но понякога малко мечешката подхожда.
Angelviolet , те бибите от курса не са ли до 6. newsm78 Че им изхвърлих опаковките. И Гого не хареса Нук-овата и я подарих за играчка на Хриси. Големи още не съм купувала, че тия ми се виждат да са му удобни за момента.

# 159
Ох, днес Никола ме побърка. Опитах какви ли не методи за приспиване и...нищо. Накрая го бутнах в люлката и заспа за 2 минути, а аз тъпата се мъчих 2 часа преди това. Ама той мрънка и аз се чудя какво му е. Цица предлагам - не, разнасям го, друскайки го - не. Просто без крака останах. Ама аз си мислех, че е гладен и не ще да суче щото си стачкува пак. Сега реших да го премеря колко яде, че напоследък суква за 5 мин. и после се дърпа като попарен и.... познайте. За 5 мин. изял 200 гр. Еми как няма да се дърпа.
Та мисълта ми е не изхождайте от това колко време са сукали. Явно имат вече невероятни възможности техните малки устички.

Катериче, ама много сладка тая Рая, бе. Как върви при нея наддаването? Нали се оплакваше, че малко наддава. Оправи ли се кърмата?

Сиси, тоя Калоян верно много възмъжал. Направо за женене вече  Joy А щом и спи вече по толкова.

Абе много са сладки бебетата.
Патилина, твоя сладур много изписан бре. Като от реклама сте го докарали.

А пък Никола е скаран със всякакви режими. Всеки ме пита кога спи, и аз.....нищо не мога да кажа. Той спи когато УСПЕЯ да го приспа. Ужас. Дано да мине по-скоро този период. Ние го къпем към 6-7 часа, щото след това вампирясва и няма спане до 9-10 ч. поне. Та при нас банята съвсем не ни действа приспивно.

# 160
Катериче, пробвай моя номер - заставам в някой ъгъл на стаята кадето тя не ме вижда и снимам от там. Но камерата трябва да е предварително пусната,4е познава вече звука. Или пък баща й я забавлява а аз се промъквам и снимам отстрани. Изучих се на номера! 
Много са ви хубави снимките и Рая голяма кукла! Какви красоти, че рекички, езера, гори, направо мечта...както ми е втръснал градския живот ми идва да се телепортирам там Laughing

Патилина, тази снимка е като професионална, но и моделът е на ниво GrinningНаправо в рамка да си я сложите!

# 161
Костадиновааааааа, не се крия, бебе друсам цял ден  ooooh!
Сладурчеста умрях от смях с това вампирясване rotfImbo Нали и моят е в отбора на ревльовците, та се успокоявам като ти чета постовете. Днес цял ден му се спи, та две не вижда, ама не ще и не ще да спи келемето му с келеме Crossing Arms Ръце не ми останаха да го влача напред -назад /не, че спира да реве, но поне не се захласва/.
Angelviolet аз на моя хубостник почти всичко му взех "Чико"-вско именно поради носталгията към моите си неща. Ама на моите имаше едно човече по памперс /много сладко/, а на неговите няма  Laughing
Ама вярно са ви много сладки бебоците и не са за рамка, а направо за реклама -пу,пу,пу  Heart Eyes
Кокосче, Виолетке и Patilina -я сега кажете с какви фотоапарати и как точно правите тези близките снимки.

# 162
Катериче, страхотна е Рая, много си е добре бебето, планинарче го правите, а?  Wink

Патилина, у-ни-ка-лен! А я кажи с какъв фотоапарат и нещо пипали ли сте по снимката, понеже верно като професионална  Peace

Сиси, тоя Калоян верно много възмъжал. Направо за женене вече  Joy А щом и спи вече по толкова.

Joy Тя наш'та мома още не се е родила, ама тъкмо, да се поотрака още малко момъкът, пък тогиз ще го женим  Joy А за спането - мисля, че е инцидентно. Всъщност, дори се надявам да е - днес цял ден спи. Ей го на - преди малко като се събуди (то преди близо 2ч. беше де) хич не беше гладен, а беше ял 3 часа преди това (това за него през деня са си много). И само ми се усмихваше и ми гукаше  Heart Eyes Постоя малко, поогладня, цокна си мъничко, но много малко (колкото да не умре от глад, предполагам  Rolling Eyes) и пак заспа  Crazy А за това, че малко яде вече взех да се притеснявам наистина. От 2-3 дни е така. Уж пикае порядъчно, но знам ли. Той и в началото се справяше добре с памперсите, но пък свали грамчетата. А си мисля, че е малко не защото като време е малко, а цоква 2-3 пъти, и то не добре. Не така ритмично и съсредоточено като преди, не прави хубав вакуум.. Оф, ще видим педи в неделя какво ще каже и ако продължи тая сага ще питам пак в кърмаческия  Tired

Айде, че пак се размрънка нещо, ще сменям пампа май  Laughing

# 163
Сладурче, все едно за мойто говориш. Аз така се успокоявам, че не е само при нас  Mr. Green.
Че той Марти си се изаква няколко пъти в коритото. И всеки път се изпишква  Crazy
Сега като хареса нещо да гледа и започва да ме тъпче с краката, сякаш ще иде до нещото и започва да бърборясва на това нещо и да сумти - много ми е забавен.
Дони, при нас памерс не е пропускал.

# 164
Цитат
Тя наш'та мома още не се е родила, ама тъкмо, да се поотрака още малко момъкът, пък тогиз ще го женим 

Браво бе, Сиси, вие още от сега на "заешко" се готвите да налитате Joy Joy Joy!
bubchenceto , верно едно време на дизайн по го докарваха, а пък каучуковите дъвкалки как миришеха! В тая връзка да си призная, че  hahaha си смръфнах от бебешкия панадол-така апетитно миришеше на ягодки-нещото, на което няма начин да устоя.
Моят апарат по цвета ще го познаете Laughing : http://www.ephotozine.com/article/Olympus-Mju-840-9664  Ей, да не си помислите верно, че само розово-лилавата гама нося! Само телефоните и апарата ми, и някой друг парцал, иначе даже повече се обличам в зеленичкаво и бежовеничкаво и цялата дъга. Ама този апарат ми отговаряше на техническите изисквания и като съотношение качество-цена. Иначе един нежно бонбонесто-лилав Пентакс http://www.pocket-lint.com/reviews/review.phtml/2697/3721/pentax … ital-camera.phtml си бях харесала, ама от представителството отказаха да внесат цял кашон от 10 заради мен, кой щял да купи останалите 9, и аз им казах да си гледат работата тогава-черен или металик не искам,  пък и си предпочитах Олимпуса -компактен, с 5х оптичен зум- те хората поне гордо си го бяха изложили на витрината, бая наситено цикламен ми идва, ама аз си го ползвам доволна като гордо Блонди  Crazy, ! Ами аз на авто с приближение снимам бебето, но чат-пат и на спец режим за портрет или на макро пробвам. Само че от близо и Рафа се втренчва като хипнотизиран в апарата. Затова и аз го дебна като се заиграе, или видео му правя.
sladur4esta , и аз така с режимите, не си падам, особено смънквам педи като ме разпитва Joy Ама го къпя след 8.30 след  часове за вампирясване и той после си спи! Я верно пак разкажете за плуването. Аз онзи ден говорих с една жена, на която сина й от втория ден като се прибрали от балницата си го пускали във ваната и той си правел дължини.
Дони,  Авента е за до 3 м., Нук за до 6. Ма как ще вдигаш 20 кг. бе човек! Пази се, две деца имаш! Може и херния да си направиш -6 месеца не са минали, корема на 2 ти е рязан. Аз изобщо ако не видя чертичката не се и сещам, че съм имала рана.  А болката изчезна още, ми не помня, ама май първия месец. Ма то и самия ми белег е гладък и миниатюрен, не случайно е известен вълшебник моя доктор. Иначе пампата №3 с ластик не ми е пропускала.
За Рупите- все по-облагородено става, много го поддържат.  И е много разтоварващо.

Общи условия

Активация на акаунт