Еспа, дано всичко мине нормално, стискам палци и аз

Божидар много рано си създаде режим на спане, почти след 1-вия месец,след като го изкъпим към 22 часа и се събуждаше към 6-6:30 суква и пак заспиваше до към 9-9:30. Но тук от 1-2 седмици нещо си измести режима и започва да му се приспива към 20 часа и си чака банята и следва един рееееееввв (който не съм чувала по- рано от него) та чак се задава и хълца
затова изместихме банята в 20:30 и ако закъснеем и 5 мин. се започва с рев. Съответно измести се и храненето от 6 на 4-5 и вече в 7 е кукуряк, а аз Иначе и аз немога да го държа наакан, а и той отдавна не ака нощем, квото има да прави го прави до обяд- дори това му е п режим

И баня само веднъж съм пропускала понеже беше студено в стаята, в която се наложи да преспим една нощ, но иначе си я чака всяка вечер.
Виолетово ангелче, аз страшно много обичам Рупите, още повече че го свързвам с моето забременяване, дори днес мислихме с мъжа ми да отидем с малкия, но ми се струва малко хладно за толкова път, та като се постопли пак времето ще отидем- заркла съм се !!!

Бърборанче, всичко ще се нареди, ти си права- всичко си дала от себе си, но и ще продължиш да даваш дори и да не кърмиш- така че не се притеснявай или обвинявай, килограмите на Петя ще се нормализират!!!

Лек, успешен и слънчев ден на всички !!!

. започни да ги излкючваш...ако пък е от кърмата, спри...все пак е по-важно тя да е ок, отколкото да се чудиш какво да ядеш и пиеш, а и с тези нитрати и гадна храна, вече не съм сигурна,че кърмата е най-добрата храна за бебето.преди- да, но сега...
.да не переш е нещо алергизиращо я....
Гледай по- оптимистично 

Честит празник на татко ти