ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 394
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честита месечинка на всички бебоци  Heart Eyes

Еспа, дано всичко мине нормално, стискам палци и аз  Praynig

Божидар много рано си създаде режим на спане, почти след 1-вия месец,след като го изкъпим към 22 часа и се събуждаше към 6-6:30 суква и пак заспиваше до към 9-9:30. Но тук от 1-2 седмици нещо си измести режима и започва да му се приспива към 20 часа и си чака банята и следва един рееееееввв (който не съм чувала по- рано от него) та чак се задава и хълца  #Crazy затова изместихме банята в 20:30 и ако закъснеем и 5 мин. се започва с рев. Съответно измести се и храненето от 6 на 4-5 и вече в 7 е кукуряк, а аз  Shocked
Иначе и аз немога да го държа наакан, а и той отдавна не ака нощем, квото има да прави го прави до обяд- дори това му е п режим  Grinning
И баня само веднъж съм пропускала понеже беше студено в стаята, в която се наложи да преспим една нощ, но иначе си я чака всяка вечер.

Виолетово ангелче, аз страшно много обичам Рупите, още повече че го свързвам с моето забременяване, дори днес мислихме с мъжа ми да отидем с малкия, но ми се струва малко хладно за толкова път, та като се постопли пак времето ще отидем- заркла съм се !!!  Heart Eyes

Бърборанче, всичко ще се нареди, ти си права- всичко си дала от себе си, но и ще продължиш да даваш дори и да не кърмиш- така че не се притеснявай или обвинявай, килограмите на Петя ще се нормализират!!!  Hug

Лек, успешен и слънчев ден на всички !!!

# 211
Еспа, стискам палци всичко да мине без проблем.  Praynig
Катериче, и  мен ме болеше едната гърда и имаше бучка вътре, слагах си компрес от топла кърпа и доизцеждане след кърмене, но при мен нямаше зачервяване.
Данинче, пу пу на принцеската ти.  Flutter
Натали, разликатаа е огромна в двете снимки.
Марио пък си е истинско пъпешче, да му нацелуваш бузките..
Доня, мисля че и Анчето ще си остане синеока, пу пу...
Бърборанче, стискам палци на Петя всичко да е наред.  Praynig

# 212
Гери Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug тук няма мсто за думи....

# 213
barboran4e,
а защо веднага на Фризопеп. Фризопепа е за деца с доказана алергия към белтъка, тоест когато детето има категорични симптоми, както беше Васко на Алекс. Не искам да ти се бъркам, все пак има лекари за тая работа, но обмисли варианта да е нормално АМ (Милумила е за злояди деца) или поне ХА мляко...
Като си спомня как имах подобни мъки с каката...и тя така - съмнение за АБКМ, Фризопеп, не искаше да го пие, че горчи, неистов рев от глад и накрая....взех Милумил и се оправиха нещата...реших, че ако наистина има алергия ще направи реакция (например кръв в изпражненията) и това е начина да проверим...нищо й нямаше - прояде и се успокои

# 214
Еспа кураж и спокойствие и дано всичко мине успешно Praynig Hug
Гери,не се притеснявай,разбира се,че ще правиш това,което е най-добре за детето ти  Hug
Ние излизаме.Лек ден на всички  bouquet

# 215
Павлина, Петя няма кръв в акото, но е с упорито обриви още от раждането. Аз не знам защо, но много се плаша от тези изцяло хидролизирани млека, исках първо да опитаме с Хип ХА, но педиатърката каза, че можело да стане по-лошо и реакция не се получавала от първия ден, а до 20 дни...не знам дали е удачно да експериментирам с бебка 20 дни.

# 216
Еспа, всичко ще е ОК с мъжа ти  Hug

Бърборанче,не се обвинявай ,ако спреш да кърмиш. Ще ти липсва кърменето ,това го знам, но  здравето на Петя е по-важно  Hug Ти си показвала снимки на Петя , но не ми се е сторило да има обрив , по цялото тяло ли  е обрива или само по главичката ?

# 217
barboran4e, не знам какво става с вашето бебче вече и защо толкова не могат да разберат от какво са тези обриви, при положение че няма контакт с кой знае колко неща-АМ или кърма, дрехи, мазила за бебе newsm78. започни да ги излкючваш...ако пък е от кърмата, спри...все пак е по-важно тя да е ок, отколкото да се чудиш какво да ядеш и пиеш, а и с тези нитрати и гадна храна, вече не съм сигурна,че кърмата е най-добрата храна за бебето.преди- да, но сега... Naughty.да не переш е нещо алергизиращо я....
за храните нямам инфо, но никога при нас не е проблем да заредим каквото и да е Hug

# 218
Здравейте, януарки и пораснали януарчета! Надявам се още има мами от вас, които ме помнят - всъщност за няколко знам, че ме помнят   bouquet
Идвам само да ви кажа, че не съм ви изпуснала от поглед и много се радвам на растящите ви бебчовци и бебки! Живи и здрави да са ви, все по-палави и усмихнати!

Аз и моята бебка сме добре.. Расте и хубавее... а аз само раста  Mr. Green
 Много усмивки и слънчеви дни на всички желая, весели разходки и гукания  Hug

# 219
  • София
Бърборанче, не тъжи...може пък да е за добро, даването на АМ. наистина, ти направи толкова много, за да успееш да я кърмиш, но при създалото се положение, може да е по- добре за детето да мине на специализираните млека  Peace  Гледай по- оптимистично   bouquet  bouquet

За паузата нощем последно ядем в 23:30 и после към 5 сутринта....то отвсякъде погледнато са си 2 нощни хранения, но много ми се препълват гърдите и няма как  Sad

БуболечеМече...поминм те разбира се  bouquet  bouquet и много се радваме за теб! Нали знаеш- ако имаш някакви въпроси- ние сме насреща Peace

# 220
  • Русе
http://storage0.album.bg/3b/PIC650442_365958th3.jpg     Днес навършваме 3 месеца. Кога минаха- не усетих. Растат децата  Laughing
Еспа и Гери, стискам палци всичко да е ок! На BubolecheMeche - късмет и леко раждане!
Аз използвам докато бебка спи да сготвя една супичка и да се лакирам. После като я нахраня, бягаме навън. Вчера обрахме всичкия вятър. То и днес се очертава същото. Желая на всички хубав ден!

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 12:46 от lubito

# 221
Ей ме на и мен  Simple Smile
Тази сутрин малкия пак много рев изрева-ужас направо  ooooh!
Еспа  Praynig Praynig Praynig Hug
barboran4e миличка не се притеснявай толкова много. Важно е бебоците да са здрави. И на мен ми беше криво като преустановихме кърменето, ама какво да се прави... Ела да го видиш сега моя какъв е дундьо  Hug
Ей, за малко да забравя да почерпя -днес баща ми има рожден ден. Пийнете по едно за негово здраве
Честито и на всички месечинковци - да са живи и здрави, да папкат  и много да слушкат   bouquet
Стига толкоз съм писала, ако ме остави малкия на мира ще пусна малко актуални снимки, да видите какво сладко кюфтенце си отглеждам  Hug

# 222
ЕспаPraynig всичко да е наред  Hug

Гери, мила, адски много ти се насъбра  Sad Не се кори за кърменето, опита и невъзмжното. Ако аз бях на твоето място сигурно отдавна щях да съм се отказала. Адмирации, че намери сили да стигнеш дотук, но действително е по-важно тя да е добре и ако средството за това е АМ - така да е. И се моля само с АМ да си се оправи бебенцето  Praynig Ще проверя в нашето магазинче за тези млека и ще ти звънна да ти кажа. Стига ти вече тревога, хайде да отминава всичко  Hug

Буболече, точно вчера те шпионирах в отчетната ти  Wink  Hug Радвам се, че минаваш да ни осведомяваш как сте с бебка  Hug

Хайде, ние изчезваме след малко да обикалям Западния. Някой ако ще идва - да се оглежда за нас и да свирка Wink

# 223
Еспа с теб сме мила и всичко ще е ок с мъжа ти Hug
Гери и на теб ти се събра много,дано с Петя всичко се оправи по скоро и започне да наддава,а защо не се цедиш и да даваш с шише,тъкмо ще видиш колко изяжда и пак ще е на кърма,пък и най важното бебчовците да са добре независимо дали на АМ или кърма,ние сме на АМ от началото почти
Бубченцето  nbirthday Честит празник на татко ти  bouquet
Буболече мече Hug и леко до финала Hug
Приятни разходки ние отиваме на косултация

# 224
Благодаря ви, милички!  Hug Ще досаждам, ако имам някакви въпроси обезателно Simple Smile
Сиси, само да вметна, че аватара ти е страхотен   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт