ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 371
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро!
Гери, много ви се насъбра на вас двечките с Петя. Ако решението е АМ давай без угризения. Каквото можа, направи. Стискам палци Петя да започне да наддава вече стабилно.
Ние с Анчето сме другата седмица на консултация, ще видим тя как се справя. Този месец съм я оставила изцяло на собствен ход. Без да я меря и бяз да и се притеснявам с кърмене на поискване. Ще видим.
Калоян точно на тази възраст се оказа, че не наддава, явно кърмата ми е била недостатъчна и започнах с АМ.

Еспа, стискам палци за мъжа ти  Praynig

Буболече, много се радвам за теб. Пази се!

Бубче, ЧРД на татко ти!

Анчето тази нощ ми взе акъла, будила се е през 2 часа, ужас, разбита съм! Цоква по малко и  спира, съответно не се наяжда качествено и след малко пак надува гайдата...

# 226
 Днес бяхме на мерки и теглилки  Laughing Пак ударихме 1 кг. Вече е 6 кг. и 60 см.
И ние сме в отбора на синеоките. Ето я моята синеочка  Grinning http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11776889
Бърборанче, дано най- накрая да се свършат твоите грижи!
Буболече, помня те  Grinning, радвам се ,че всичко е наред при теб!

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 14:04 от pepi_slanchogledche

# 227
 Гледайте какво ще правим с мъжо и Краси сутринта на 26-ти. Може пък и на вас да ви се приправят такива работи.

Като имам повече време ще ви разправям за това как се ядат и двата пръста заедно (палец и показалец) и как се сборма мечо Пух.

# 228
Еспа  Praynig. Всичко ще е наред  Hug.
Иники много уважавам подобни инициативи и жалко,че тук няма подобни мероприятия.
Гери, давам АМ и всичко ще е наред. Няма какво да мъчиш и бебето и себе си. Такива усилия са напълно излишни. Преди време една позната разправя, че правела кисело мляко с овесена вода 20:80 и то за бебе на 1 месец - това е било разпространено и така се е процедирало. Дъщеря й е жива, здрава и приказливааааа. Всичко ще се подреди.
Марти и той е синеок. Ще искам да остане така  Heart Eyes

# 229
Катериче, най-приятелски съвет от препатило-тичай на мамолог веднага щом вече имаш зачервено, особено пък и ако е твърдо! Това е знак, че тече възпаление и вероятно ще ти дадат антибиотик. Не чакай да вдигнеш температура-висока е много, треската е мъчителна, а болките в ставите са зверски и отшумяват чак след около 2 седмици. Изобщо маститът не е шега. Аз много се измъчих. В Тина Киркова мамолозите са добри и можеш да отидеш и без час. Ако искаш, ще ти напиша телефона на Василев?
Иники, мерси много, че ни осведоми. Аз съм много за такива инициативи. Ние ще се присъединим също. По този повод това омазаното до уши с петрол, което се опитва да си почеше носа и практикува романтика сред мазута съм аз, моля не се плашете. В Галиция се беше разляло огромно количество петрол и строих половината ми курс да ходим да доброволстваме. Доста народ се поската, но пък ние се надишахме до насита, а и бая кошове като този отзад на снимката напълнихме. Иначе се чувствах като в онези филми за след края на света.

# 230
Ох, от сутринта се опитвам да пиша, ама с тоя моя ревльо е мисия невъзожна. Да не говорим, че едно пране го гладя вече 2 дни щото тамън го започна и той решава, че му се яде или му се спи, или нещо не му е кеф и надува гайдата. Днес като малоумните обикалях блока с колата, само и само да заспи.

Еспа, стискаме палци за мъжо ти, дано всичко да е наред и бързо да се възстанови.

Барборанче, според мен направи и невъзможното и даде добър старт на Петя. Почвай АМ щом трябва и хич да не ти пука. Дано да и се оправят обривите от него.

Бубченце, да е жив и здрав баща ти!

Никола отдавна не ака през нощта, а през деня и то по 1-2 пъти. Голям човек е вече.  Laughing Ама преди хич и не разбирах кога ака и доста често съм го оставяла да си спи наакан. Ама той пък акаше през 5 минути. Ти абсурд беше да го преобувам всеки път. Това означаваше да го държа нон-стоп буден. Той пък се оказа със здрава кожа и само 1 път се е подсякъл и то като го мажех с Мустела. Сега дори не го мажа всеки път, но го мия дори да не е акал.

Иники, браво  Hug

# 231
Бърборанче, каквото- такова, ако ще е за доброто на Петя, спирайте кърменето, подкрепям напълно всички до сега които написаха неща относно вашия проблем
Еспа, стискам палци за добро развитие при вашия тати   Praynig Hug

# 232
  • Варна.....
Eспа, бързо възстановяване
Бърборанче- ми като ти е казала и лекарката, няма какво да се чудиш.
В интерес на истината и аз се намирам пред подобна дилема, но не мога да взема решение. Сякаш не му достига на Преслав кърмата. Все вряка през денят. Днес обаче след като е одумкал почти  200 гр. от шише е бил много спокоен. А иначе пък сам спира на суче, вечер спи от 8, с прекъсване понякога в 11 за лека късна вечеря и после чак към 4-5-6 сутринта. Сякаш поотмина и кошмара с неискането да суче ама...... И аз вече се обърках какво му има.
И да се похваля- след 4 часа във фризьорският салон се прибрах: 1. С къса коса и 2. С Розово- рус цвят Да се чудя на акъла си за какво ли ми беше тая дългата коса  newsm78
Ще Ви чета още назад и ще дописвам.

П.п. Благодаря за поздравленията за моете вече три месечно бебе

# 233
Бърборанче, не се тревожи, с АМ Петя бързо ще наддаде. А и ти много добре си го решила да е на смесено хранене. Така ще си получава необходимите калории от АМ, и в същото време ще си взима полезните съставки от кърмата. Аз мисля че не е толкова важно да е само на кърма, а по скоро да приема някаква кърма бебчето.

# 234
Еспа, моля се и аз всичко да е наред с мъжа ти, ти си хубав човек и Господ ще е с вас, убедена съм! Praynig
Гери,не страдай, има такива моменти... Хайде скоро да започне да наддава повече и да се радвате на усмивките и...  Hug
BubolecheMeche - леко бременеене  и най-пухкавото бебче на финала!  Praynig Hug

# 235
 Така... Сега да започнем по ред на номерата.

Първо Еспа - стискаме плаци да се оправи. Второ Бубче - стикаме палци за хулава торта, на Петя стискаме палци да почне да дабелее, пък дари ще е от кърма или млекце все то, на всички ревльовци стискаме палци да продължавата все така здравословно да реват.

Хора, аз това с дърветата ви го показах за да изпаднете в специфично състояние на духа и да се включите. Обаче съм особено доволна, чеAngelviolet си показа снимки в л....на до шията по тоя случай. Много ти отива. На втората снимка голема любов, големо чудо.

Споменах преди време, че войната със палеца е спечелена... но не би. Вече водя война на два фронта,  с палеца, с показалеца, и с двата заедно. Направо в гърлото ще си бръкне с тоя палец! Вече се опитва да си стигне и палеца на крака, но не му се отдава много-много.

lubito, латопи не ям, но ако ядях, щях да съм нагризала вече моя с тия торти дето раздаваш. Копривата ако не се лъжа прави едни красоти... Пак ще ходя май да си зимам торта. Сега има един Сахер в Лучаното - със смокини. Аз по принцип мразя да има каквото и да е плодесто или ядчесто в тортите, та си махам плодчетата, ама сиропа дето е станал от тези смокини е страшен.

Сини очи... еми не знам какви са му вече на Краси, но те на тая снимка на сини бият:

Мечо Пух и храмът на обречените

А за всички, чийто деца са ревливи, ето да видят как изглежда спящо дете (в легенче):

Иники си пее: аз мъничко гаднярче, дразня майките навред...

Линкче към една много специална снимка само за бъдещата снаха.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 18:39 от Иники

# 236
Иники, и ние ще дойдем. Опитах се да се свържа по телефона, но не ми вдигат , имаш ли идея дали можем да отидем по-късно, че този час ни е адски ранен.... Егати народа сме, как може да няма кой да ги засади....

# 237
 Не си от шарената крава, и на мен не ми вдигат. Ама ще ходим... пак ако не за дръвчетата барем ще се разходим в друг парк. В тоя южния вече всяко дърво по име познавам.

Няма кой да ги засади, щото нямат достатъчно работници, имат само бригадири.  Mr. Green

# 238
Благодаря ви момичета, много сте мили Hug  Hug  Hug. Вдъхнахте ми сили с положителните си мисли и подкрепата. Опериацията е минала успешно, мъжът ми е добре и има много висок процент бъбрека му да продължи да функционира и да не го загуби  Praynig.
Малкият като че ли усеща че съм адски нервна и притеснена и последните дни е същинско ангелче, яде, спинка и си се занимава сам Heart Eyes.
Бърборанче, мила през толкова много перипети минахте с Петя и толкова много невъзможни неща направи ти, за да я кърмиш! Не се тревожи, минавай на АМ, важното е бебка да е добре! Ти си герой, не мисля че бих се справила с всичко през което вие минахте, много ти се възхищавам!  Hug
Бубулече – радвам се че сте добре. Много ти се радвам на теб и на вашата бъдеща малка принцеса  Hug
bubchenceto, да е жив и здрав баща ти! nbirthday
Катериче, дано се разминеш без антибиотик, но задължително отиди на доктор. Оставяй Рая да суче дълго от гърдата, дори като заспи, много добре издърпват всякакви запушвания малчовците
tais, давай снимки да те видим, че много ме заинтригува с този розаво-рус цвят! Супер звучи
Иники, много ме е яд, че няма да успеем да се включим в засаждането, инициативата е страхотна. Ако позволиш, ще разпространя този линк и по някой други форуми в които пиша.
Хубава вечер отивам да къпя малкият госопдинчо   bouquet

# 239
  • София
Аз като един голям Мислител предлагам - да се явят януарчета, майки и татковци на 26.04.09 в 10.00 в Северния парк !!! Задача на явката - садене на януарска гора - те организаторите не знаят, ама ние нали ще сме осведомени Joy Имахме подобна идея със септемврийчетата, която така и не  организирахме...
Преди малко се върнахме от разходка...нещо много съм се изнервила май, че и Хриси си го отнесе...Но правеше беля след беля, ухапа до кръв едно дете и ми кипна и го ударих силно по дупето, че да се усети...После ми стана криво, но станалото станало...
Еспа, радвам се, че всичко е минало успешно  Hug
Гери, айде целувки за сладката Петя и не го мисли толкова...
А къде се губи и Зозима?
Буболечемече, по-голямата част е минала Simple Smile
Бубчеее, да ти е жив и здрав таткото  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт