ЯНУАРСКИ Великденчета!!!

• 18 354
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Гледайте какво ще правим с мъжо и Краси сутринта на 26-ти. Може пък и на вас да ви се приправят такива работи.

Инки...супер. много е вероятно и ние да се присъединим...Лошото е че нямаме инструменти и ще звънна да питам, дали ще осигурят такива  Peace

Бърборанче..равдам се за изселедванията Hug дано бързо се рзареши и проблема с обривите Peace

# 271

Инки...супер. много е вероятно и ние да се присъединим...Лошото е че нямаме инструменти и ще звънна да питам, дали ще осигурят такива  Peace

Бърборанче..равдам се за изселедванията Hug дано бързо се рзареши и проблема с обривите Peace
[/quote]
Вече  има инфо за инструментите:
" istinatabg Says:
24.04.2009 at 11:18 am

Не е нужно. Там има всички пособия и дори осигурена водоноска. Плюс-Лопати, Мотики, Кирки, Кофи за вода и т.н.
"

Бръмче  Hug и проблемът с наддаването (той май отново излезе на преден план! няма скука с това дете!)

# 272
Ехх,искам иаз да садя дръвчета...Ние в Т-во със сигурност сечем,но дали садим-не съм засичала такава дейност ThinkingА редовно сме в гората-с 2 момчета къде другаде да бъдем Mr. Green
Още сме в растежна криза-и аз минах през нея,надявам се да не повтарям,щото  Twisted EvilТрябва да ви изчета,но Васи държи да съм му публика за всичко,та когато може,колкото може
Сега хубави разходки  и блажено висене по пейки и кафета :love
:

# 273
Познати , които кръщаваха след 1г и половина , казаха , че е било голям рев . Така че дете се кръщава до 6 мес , или след 3 год , ако искате да е приятен спомен Joy
Peace Peace Peace
това и аз мога да ви го кажа от личен опит.Дари беше на 5 месеца и през цялото време се смя и ни забавлява, а след годинка вече разбират,срамуват се,попът ги плаши.....,че и не може да стоят на едно място и 5 мин Whistling

# 274
Здравейте от нас!
Бърборанче,браво за изследванията,всичко ще се оправи Hug
Да се отчетем от вчерашната консултация :800гр и 3см та Марио вече е 7700кг. и 63см. биха му и последният пентаксим, и  като се прибрахме му дадох панадол,не сме го къпали,остана си кирлив Mr. Greenсамо дупето измихме, за сега е ок.
Иначе и ние сме отдавна с 4-та на памперс,с разтегателните ушички,до сега нямаме пропуск Peace
Тук от сутринта е напекло едно слънчице,ще излизаме  след малко Sunglasses
Приятни разходки на всички Heart Eyes

# 275
Киша, а докато кърмим пак ли трябва висок слънцезащитен фактор както при бременност, че аз точно се чудех какъв фактор да си взема сега за майските празници. От бременността имам 100 и 50 на Биодерма, мислех сега да взема 30-25, но от това което коментирате е май по-добре да си остана с високия, за да си осигура блокаж на пигментацията?
Мим, изпрати линк, ако се сетиш къде си чела, моля те.
Тобито, по мои наблюдения  понякога  някой по-нагласен може да те изненада с повече готовност да се включи, отколкото някой, който го дава много небрежняр и видимо отворен. Блазя ти, Ловеч е много красив град,  за съжаление мноого отдавна не съм го посещавала.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 12:12 от Angelviolet

# 276
Гери, ще се оправи Петя, ще започне да наддава. Важното е да е жизнена и с енергия. Има такива дечица, по злояди, по-дребнички, но това не е болест. Имахме едно такова момиченце в отчетната темичка на Калоян, то беше много дребно, не наддаваше добре, беше само на кърма, но просто не ядеше, не искаше да яде. Беше обаче много жилаво. Другите юнчета докато боледуваха, то се радваше на страхотно здраве. Незнам сега как са нещата, много отдавна си загубихме дирите

Сладурчеста, ето тук ще кръщаваме Анчето, когато и да се случи.

там кръстихме и Калоян, там се и венчахме. Черквата е разкошна, вълшебна, все едно влизаш в приказка. Попа също е страхотен, много благ човек с достолепен вид. Черквата се намира в центъра на Банкя. Ще го направим на 15 юли, когато е храмовият празник. На тази дата кръстихме и Калоян. На кръщенето той се сдра да реве, ние се чудихме защо така и на финала се разбра, ревял си човекът за сандалите, които му все попа за да го натопи в купела.

# 277
Браво на Петя за изследванията.  Hug между другото на времето и аз бях купила веднъж на баткото от този прах и целия се беше обринал, мисля че са много силни. точно по тялото имаше пъпчици и много суха кожа около кръста. аз ползвам един турски препарат страхотен, настърган сапун, много съм доволна. ако искаш да ти организирам 1-2 пакета.  newsm78
Данинче, аз ходя на солариум, нямам петна, даже хванах бързо тен, от 2 пъти по 10 мин.
И ние ще сме на разходка днес.

# 278
Еспа, радвам се, че операцията на съпруга ти е минала успешно! Желая му бързо възстановяване и се моля операцията да има желания ефект! Hug

Барборанче, радвам се, че не си се отказала да търсиш причината за обрива и за ненаддаването на тегло. За обрива потърси и мнение на кожен, ако искаш. Моят син е с атопичен дерматит на клепачите, който от време на време се появява и се прибира след намазване с един специален мехлем. А за кърменето да ти разкажа нашата история със синчето. Като се роди, имах страшно много кърма. И след цедене - половин чаша. Давах вода със захар (все пак беше преди 11 години). В края на първия месец той беше +1600гр. По съвет на педиатърката започнах да го храня само 10 мин. (на 3 часа!) Два месеца си наддаваше нормално. Когато направи 4 мес., се оказа, че за 1 мес. не е наддал нито грам! Просто кърмата ми е спряла постепенно и детето си е гладувало цял месец!!! Досега не съм спряла да се обвинявам, но не, че не съм го кърмила, а че съм го държала гладен! Cry Cry Cry Щом се върнахме от консултацията му направих 150 мл АМ, изяде ги и спа 4 часа!!! Това ми е най големият грях спрямо него и никога не ще го забравя! Сега е 40 кг и 158 см и може да изяде цял вол на едно ядене!  Laughing
Хич не се замисляй и давай смело с АМ, само дано бързо да намерите подходящия за нея! Hugbouquet

Иники, ето ти още една подсказка по оня въпрос Wink : http://i.actualno.com/club.bg/files/2006/06/06/2b1b68e072.jpg Мислех, че логиката е очевадна, но не би... Laughing
Май сме на едно мнение за активити джима с твоята немска докторка.  Grinning

Една снимка за Доника да открие приликите и разликите  Grinning: http://media.snimka.bg/2766/011787353.jpg

Аз обмислям даването на вода само в колата, защото става много горещо, а е забранено децата да пътуват без да са в столче за кола, т. е. не мога да я взимам, за да я кърмя.

Приятен ден от мен!

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 18:43 от yagodka

# 279
хихи, ягодка- физик ли бе душата  Rolling Eyes
като казах ягодка- вчера дадох на Стефания, изяде точно половин ягода, до сега я вардех и се събуди тази сутрин цялата в пъпки  Tired
Бърборанче, и Стефания ми се обрина от Сано-то  Peace с Преслава хич не съм го пробвала, за мен той е в графата несъществуващ продукт  Whistling

# 280
Хайде разгеле и аз да се отчета!

Аз също нещо не съм в настроение  Sad
При нас положението  е отчайващо. Тази мойта проклетия Никола вчера до 12 часа вечерта ни държа будни. На всичкото отгоре не ще да яде и се дърпа все едно....Както хубаво си ядеше, какво му стана на това дете незнам. Днес по 2 часа се мъчим да се нахраним. Хапва малко и след това като рече - не, и.... Какви са тия нерви от него. Оставям го да си играе. След малко писва, че е гладен, хапва пак малко и пак се дърпа, и т.н. А кърма имам, ама с това неговото ядене, нищо чудно да намалее.
Не мога да мръдна никъде, щото, докато го нахраня и то идва време за другото ядене  ooooh!. Незнам какво да го правя вече  Crossing Arms.

Барборанче, вземи го смени тоя прах за пране. Знам ли  newsm78 може пък и да се пооправят обривите. Всичко ще се оправи, ще видиш. Ще почне да наддава Петенцето. 

Копривке, добре, че ме сети за тази църква. И аз много я харесвам, ама я бях забравила признавам си. Сега ако ме подсетиш и за ресторант.....

А и аз го четох някъде за петната от бременността, които може и по време на кърмене да се появят, че май и доста след това. Аз солариум вече избягвам, щото дерматолога абсолютно ми забрани с мойта бяла кожа, която и без това е склонна към поява на бенки. Това ми го каза един дерматолог от лазерен център Пикасо. Много свестен. Ходихме с мъжа ми да си махаме бенки.
Другото, което ми каза е, че фактор над 40 просто въобще няма смисъл, а просто е търговки трик. Кожата понясяла фактор до 40, пък ако ще и 200 фактор да си сложа, той пак ще си действа като 40. Аз се мазах с едно кремче на Авене през бременността и мисля пак да продължа да се мажа с него.

# 281
 Ягодке, сега като го показа, логиката е железна, 4% явно си вършат работата. Предполагам за втория път, че е физик, а за третия носител на нобелова награда. Мислиш, че това не е професия, но Ал Гор доказа обратното.  Mr. Green Ако е физик значи много добре сме избрали снахата. Simple Smile

Бабато дойде да земе Краси за разходка. Нещо съм простинала та ще пазя стаята и лаптопчето.

Аз ползувам Тео Бебе, въпреки резервите ми към Тео като марка. За сега обриви не е имал.

# 282
И пак аз- от два три дена Преслава е много нервна като яде, освен това яде точно на 2 часа, а снощи отново се буди в 1:30, в 4, в 6:30, в 9, в 11 и сега последно ми яде в 13  Tired
наливам се с вода яко, дано да не ми спира кърмата, извадих два сладоледа снощи и ще давам, че то и без това ще им изтече срока на годност, едната чашка е от 21.01, другата от 31  Rolling Eyes
най-вероятно обаче е в лактационна криза- нали сме на 3 месец от термина в момента

# 283
 newsm62, Иники, Мини, познахте! smile3501

Ягодке, сега като го показа, логиката е железна, 4% явно си вършат работата. Предполагам за втория път, че е физик, а за третия носител на нобелова награда. Мислиш, че това не е професия, но Ал Гор доказа обратното.  Mr. Green Ако е физик значи много добре сме избрали снахата. Simple Smile
Това като в онова изказване на Т. Живков "... таз година полупроводници, догодина - цели!" та и аз така - таз година физик, догодина - нобелов лауреат!". Само специалността е различна, ама все ще намерите със свата к'во да си говорите! Grinning Оооооо, професия си е то, абс. Peace

# 284
Здравейте банда! Аз нямам време много да чета, камо ли да пиша, защото Виктор иска цялото ми внимание, а когато спи гледам да свърша по нещо вкъщи.
Искам да ви споделя ка влязохме в редиците на изживялите висока температура - тази нощ Вики вдигна 38,3 незнайно от какво. Подозирам, че е настинал в това променящо се време, тъй като ние много излизаме навън... или му е кихнало някое от познаните ни деца... Поизплаших се, защото не очаквах такова нещо толкова скоро и като звъннах на педиатърката - телефона и беше изключен. Така е то с държавните лекари. После звънна на един медицински център, от който моя приятелка е много доволна и жената, която вдигна беше много любезна да ме консултира по телефона. В общи линии ме посъветва да не давам нищо, ако температурата е под 38.5 и аз я послушах. Е, разбира се това означаваше безсънна нощ и нпрекъснато пипане на детенцето, но усетих че призори му поспадна и се поуспокоих. цяла нощ искаше да е плътно сгушен в мен и плачеше при всяко мое помръдване. Сутринта му беше 37.4, което бе съвсем приемливо на база нощната... Ходихме при педи сутринта, каза че няма нищо страшно, малко възпалено гърло (което май подкрепя тезата ми за настинка). Предписа ми витамин С. Надявам се това да ни е била температурата и днес да не повторим, защото си е страшничко, а взимането на решения как да го лекуваш и дали да му даваш или да не му даваш лекарства е доста трудно  Praynig.  Като заключение - продължавам да търся друг педиатър...

Бърборанче, възхищавам ти се за упоритостта, аз нямаше да издържа като теб Hug Взела си правилното решение, стискам палци Петя бъзо да направи гривнички по крачетата  Hug И обрива да изчезне вече  Hug Ама нали си знаеш, че жените сме по жилави, затова и тя е така жизнена, въпреки малкото храна, която поема. А може би се подготвя за манекенка  Wink   Heart Eyes Hug

А за петната от бременността - май ме отказахте от солариума, че май веч имам пигментация по носа и около устата от обикновено слънцеподаване... Това чудо изчезва ли  newsm78

Изчезвам, че болника се събуди и отивам да се гушкаме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт