Сега пък друг проблем имам. Никола е толкова изнервен, че не ще да яде. Само като го сложа в позиция за ядене и почва да се дърпа и пищи. Каква е тая работа незнам

И друг път ми го е правил този номер, ама тази вечер беше върхът. Изяде с 300 зора 80 гр. и толкоз, а уж беше гладен.

И с това спане какво ще правя идея си нямям
. Днес е спал общо 1-2 часа, от 7 сутринта досега. А вчера заспа в 12 часа вечерта. Егати, той баща му спи повече от него. И Алекс прави много често такива номера ,най- вече като се забавя с кърменето и ако му предложа първо дясната гърда.
За спането нямам проблеми ,спи след всяко кърмене по половин / един час, вечер след мрънкане заспива към 10 ч., после се буди като по часовник към 3.30 ,следващото будене е в 8 ч. Вече хваща съвсем съзнателно каквото му се подаде и задължително всичко се пробва на вкус. Захласва се от смях , когато го хвърлям във въздуха, но все още не се прееобръща.
Мир и любов да царуват в сърцата и живота ни :hug
Вие имате ли си подобни въпроси
И сега реших да се замисля отнавреме

И много ще се радвам на рижи внуци (справка с аватара 
Аз лично като се върнем в БГ ще заведа синчето при тях, за да видя каква ще се окаже най-накрая алергията му - към прах или към нещо друго... Той от малък има разни такива проблеми и му е време да бъде изследван.
, плата с мезенца и сирена...

,а и времето се развали и общо взето ...... нещо се разкиснах
за бебе, и така през юни видях
и бяхме безкрайно щастливи. изкарах много лека бременност- Слава Богу- ходихме на море, на планина, пътувах постоянно, до последния ден работих,а сега вече си гушкаме бебо.
.
. Следобяд дойде сестра ми с нейното дете - айде в Габрово. Седнахме в едно заведение - заваля проливен дъжд. Влязохме вътре, той се разрева - гладен. Метнах една пелена и го храних в заведението.Мойта племенница като реши, че ще го облича и съблича - лелелеле. То не бяха целувки, то не беше чудо. После питала майка си, защо аджеба, не са взели Марти, за да си играе тя с него