Хайде мами от Бургас, да помогнем - 20

• 16 301
  • 339
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета!
Когато уточните час, дата и място, свиркайте, за  да започвам работа по плакатите и банерите.

# 226
  • По света и У нас
Последното клю-клю го пропуснах  Blush

Мадлен, похода как мина  Sunglasses

Относно Акцията "Треска за училище":
- Идеята за училищата като цяло никак не е лоша  Thinking .... според мен обаче един час е много  newsm78, нали голямото междучасие е около 20 мин. или може би малко по-дълго/късо .... няма смисъл като цяло да се стои след него .... децата ще са си по стаите ...
За съжаление контактите ми в тази сфера меко казано куцат  Thinking ... имам една бегла идея, където мога да опитам  Thinking
Предполагам не повече  от 1 ден на училище  newsm78 .... ако успеем да направим контактите и получим разрешение, най-удачни може би като дати биха били тези преди официалната дата за събиране на материалите в центъра или по точно .... датите 16ти, 17ти и 18ти ... по този начин ако има деца/учители желаещи да помогнат с още нещо ... да могаг да дойдат и на голямата акция  Peace
- за Бата, съгласни ли сте да им закупим известно количество материали /става въпрос най-вече за тетрадки и химикалки/ още приди 15ти септември, за да започнат децата учебния процес нормално  Hug ..... Парички в касата има  Peace .... другият вариант е между нас да съберем малка сума  Peace
- Ася  Heart Eyes
Уточняването като гледам ще дойде към края на месеца  newsm78
Мястото е вече уточнено: пл. Тройката /района пред Трията/  Peace
За дати, официално сме пуснали до Общината молба за 18ти и 19ти .... но според мен ще остане само 1 дата  Thinking
Часове не сме посочвали в официалното писмо  Thinking .... но се спрягаше между нас: от 10 до 18/19 ч.  newsm78 .... но и това допълнително трябва да уточним дали има въобще смисъл да е толкова дълго във времето  newsm78 ... все пак това ще е Акция, а не както Базара ... и при все това ще са ни необходими поне 2/3 смени с поне по 2ма човека всяка  Peace
И да не забравим да пуснем писмо на Армстронг центъра, миналата година от складовете/книжарниците, на които пуснахме - само те се отзоваха  Peace

И щях да забравя да се отчета  Mr. Green, децата в Бата са изкарали много хубава почивка на Атия - Специални  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за всички, благодарение на които това беше възможно да се случи ..... а 30 деца от Искра от вчера /вместо в Приморско/ са на почивка в Слънчев бряг за 5 дни  Peace - не без и наше участие  Sunglasses

Аз от утре забягвам от града за 2-3 седмици  Mr. Green, но ще се опитвам да надниквам в Темичката макар и от разстояние  Wink
/пак се улях в писане  Embarassed Mr. Green/

# 227
  • Sofia - TelAviv
Към всички наши съмишленици и помощници на ДБМ, моля за посещаемост и забава отвреме на време, заповядайте в тази наша темичка за отмора http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415302.0   bouquet

# 228
Мале,малееееее,нема никой!Това с училищата е добра идея,но ще е в рабитни дни и не знам дали ще съм на линия  Thinking

п.п.Още мразя Китен.

# 229
  • пловдив
Честит Празник!
За всички Марии и тези чиито имена произлизат от Мария

Да сте живи и здрави!

# 230
Имаме възстановени на мое име 35лв от данъци /най-сетне/. Иначе като гледам всички бутат колички в морската или са на плажа. Хайде да си направим една сбирка и да дам паричките на касата.

# 231
Ехооооооооо тайфата!!! fiuuuuuuСтига сте се скатавали всички, ами давайте да се организираме за Акцията за училище, че то време не остана! ooooh!В последния момент не обещавам нищо! NaughtyХайде стига с тези отпуски! Crossing ArmsНе ви ли се ще да се видим вече? newsm78

П.П.Имам новини вече!?

# 232
хммм,какви новини??? newsm78 baby_neutral
айде да се посъберем предлагам и аз Hug
пу тоя път Гогуна казва мястото Mr. Green

# 233
Момичета няма да ми остане време да направя нови плакати и банери за акцията  (от два месеца не мога да се видя без гости, а и на работа трябва да се ходи). Решила съм да преработя тези от миналата година и се надявам да нямате нищо против.

# 234
Хайде във сряда след 18,30ч например на "Чадъра" в Морската градина -на по биричка и още нещо!Предлагам това заведение, защото ще съм без ремаркенцето! Mr. Green Heart EyesАко има други предложения с оглед на безопасността на децата-казвайте и готово!Приемаме идейки всякакви!!!  bouquet  bouquet  bouquet

П.П.Ха сега сте вие наред!!!Че имам и черпня от Люси!Дано се включи!!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 22:39 от goguna

# 235
  • Бургас
Аз няма да дойда, че заминавам на почивка но душевно ще съм там  Twisted Evil, после да пишете какви са новините да не стоя неинформирана Mr. Green

# 236
Дано успеете да се посъберете повечко мами, да се видите и да ни информирате после какво сте обсъждали и решили  Hug

За тази сряда нищо не мога да обещая за съжаление... Ако ми се размине мероприятието ще гледам да мина да ви видя  Peace
Мисля, че Люси е още извън града ...

Asya_ , с една съдба сме си ... май няма оправия  Rolling Eyes

# 237
Asya_ , с една съдба сме си ... май няма оправия  Rolling Eyes

Да, няма Laughing

# 238
Ами то тогава срещата отпада! Crossing ArmsАз нямам намерения да си кукувам сама! Tired

# 239
Tъкмо си викам- днес е сряда , ще има среща пък то... Аз мислех да намина за малко , че за повече мойте диванета няма да ме оставят.  Хайде , че искам да дам 50лв. за Треската и има опасност ако ги задържа още малко в мен да си ги изхарча.
Гогунка, какви са тея тайни новини?
Ася, дущицо, разбира се , че няма да имаме нищо против. 

Общи условия

Активация на акаунт