Хайде мами от Бургас, да помогнем - 20

• 16 304
  • 339
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!От Буграс съм и мисля,че тука трябва да попитам.Имам една пластмасова кола(не с педали ами така се бута с крака),няколко плюшени играчки,дрънкалки.Мога ли да бъда полезна с тях

# 211
Мале, малеееееееееее! ooooh!Тука бомба паднала! CrazyТо големи отпуски, голямо нещо! CrazyСтискайте си още снимките от Равия Crossing Arms, ние дето не успяхме да я видим какво да кажем! Crossing ArmsСамо да разбера у кого са д-то да му е яко! #2gunfire

Та сериозно!Рамка , здравей и добре дошла при нас!Плюшените играчки едва ли ще станат, защото от хигиенна гледна точка не ги искат в никой от домовете (събират много прах)!Дрънкалките и количката може да са добре дошли в Дома зад Ритуална зала "Вардар"!Но нека все пак по-компетентните кажат!Късмет!

П.П.А Ками къде се загуби? ThinkingЩе разнищим това! Tired

# 212
  • Бургас
Ками е на почивка, блазе й Sunglasses
Рамка в Комплекса зад Вардар наистина е най удачно да занесеш нещата Peace
Всички са на плаж и това е Crossing Arms

# 213
Афродита е много по-добро заведение от двата лебеда. Всичко им е на ниво, и кухнята и обслужването. Има музика и много богато меню.

# 214
  • Бургас
И сигорно ти си собственика и като доидем ще ни почерпиш Mr. Green Mr. Green Mr. Green?

# 215
Оле  доста съм изтървала   Sad   и интересна среща е имало а и с Равия не можах да се запозная  Tired   другият път дано не изтърва  .   

Поздрави на всички   Heart Eyes  и  на отпускарките добре да починат   Hug   

# 216
Тук съм вече за съжаление  Rolling Eyes
Но пък може да се видим УТРЕ например - на Батута до бившия Пиргос   Party
Има ли желаещи  newsm78

Наистина сте изтървали доста от срещата с Равия.  Mr. Green Ама тя обеща пак да дойде и то за по-дълго  Mr. Green Снимки от нея, че само тя като турист си носеше апаратче  Hug 

Мегито1 , с меню, кухня и музика само не можеш да ни съблъзниш.
Ние сме по-особен тип клиенти, за които си има пазарна ниша в Бургас, но това е друг въпрос. Помисли отново, чакаме други предизвикателства да предложиш, пък може и да дойдем   

# 217
  • Бургас
За утре не е лоша идея да се набеснеят дребните Laughing
Аз съм ЗА

# 218
Аз утре почивам и засега съм на линия     Party      с  моя бяс щом има и къде да  играе   

# 219
  • По света и У нас
Рамка - добре дошла  Hug

И аз съм на линия макар и за кратко  Wink .... Следващата седмица забягвам в посока София, ако има нещо спешно междувременно свиркайте  Whistling

За утре, т.е. днес като гледам май ще отпадна  Rolling Eyes ..... дребния го пласирах на другата баба в София и сега с таткото се мятаме на ремонт в къщи .... но ако успея да се поосвободя ще намина  Sunglasses
А и доста задачки се очертава да отметна покрай документацията с последните дарения  Thinking

# 220
Как сме се пръснали,направо луда работа.Ако мога да помагам с нещо от растояние  Whistling .Утре си идвам ама само за консултацията на малкото пиле и се връщам в джунглата.
п.п.до края на сезона ще се науча да правя най-добрата анти реклама на Китен.Омръзна ми тука  Crossing Arms

# 221
Значи 18.30 сме до ПИРГОС  на БАТУТ Mr. Green
хайде до скоро
 Heart Eyes

# 222
Значи 18.30 сме до ПИРГОС  на БАТУТ Mr. Green
хайде до скоро
 Heart Eyes
мацки,имаше ли среща и беше ли процедурна или само клю-клю Mr. Green,4е малко бях на юг 3 дни и не ми беше възможно да ви уважа
мислех си ,за акцията ще имаме ли ресурси да направим няколко мини по училищата-ресурс имам предвид хора newsm78

# 223
  • Бургас
По скоро беше Клю- Клю, бяхме само 4 а аз за супер малко.
Айде всички на Поход в подкрепа на кърменето от 10 часа на Тройката - днес

# 224
По скоро беше Клю- Клю, бяхме само 4 а аз за супер малко.
Айде всички на Поход в подкрепа на кърменето от 10 часа на Тройката - днес
дай пове4е подробности-от къде до къде ще е похода,4е късно го виждам за на4алото,но мога да се присъединя

за училищата имах предвид следното-да говорим с няколко училища-там където имаме познати учители или дирекотори да залепим инфо за нашата акция и да обявим един 4ас-да кажем от 10 до 11 в голямото между4асие на някой от първите учебни дни,4е ще събираме помагала  в двора на самото уч1илище и ,4е е достатъчно всеки да донесе по 1 тетрадка за да запо4нат спокойни у4ебната година децата в домовете,които подпомагаме-така мисля,4е доста деца ще се включат отколкото да идват специлано до мястот на тройката-като основната акция разбира се да не отпада,а да е проведе както го планувахме-какво мислите???

Общи условия

Активация на акаунт