Хайде мами от Бургас, да помогнем - 20

• 16 521
  • 339
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Не е Гролша, а зад Гъбката едно дървено
Сонче като идвам към Китен ще ти звънна

# 196
СУПЕР
Срещата мина страхотно
Много се радвам, че Равия ни навести, страшни са цялото семейство
Надявам  се и в бъдеще имаме възможност за нови и по-дълги срещи  Hug

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 197
Съжалявам, че изпуснах срещата и особено възможността да се запозная лично с Равия. Надявам се в най-скоро време пак да се отвори такава възможност.
Поздрави, Равия! Hug

# 198
  • По света и У нас
И аз искренно се радвам, че се запозах с Равия .... Наталке, и ти и семейството ти сте страхотни сладури  Heart Eyes, особено щерката  Heart Eyes
Дам, дали тя ще ни навести скоро не знам ..... по-скоро може да очаква ние да наминем този път  Wink

И със закъснение да си дам отчета:
- Искра: вчера ДБМ - София са превели паричките  Peace, тъй като следващата седмица се очертава да отсъствам  Mr. Green, с документите /фактура + свидетелство/ ще се занимавам след 27ми  Peace .... Децата /не само от Дома, но и от защитеното жилище/ ще ходят в началото на Август на почивка в Приморско  Peace
По този повод всички имате специални благодарности   bouquet  bouquet  bouquet
- Бата: децата изкарват страхотна почивка, благодарение и на нас  Wink, в почивна база край Атия .... Почивката на море сега, както и екскурзията, която по-рано им бяхме подсигурили им е осигурила доста голямо разнообразие през тази година. Директорката г-жа Овчарова  предложи занапред, в случай, че ги включиме в бъдещи Акции и Базари, паричките да ги предвидим за точно такива мероприятия .... за които обикновенно все не стигат средства, а  значително разнообразяват живота на децата  Peace
Сега относно Акцията за училище, специално Бата ни помолиха .... ако е възможно да успеем да им подсигурим някакви материли още към началото на септември ....., че миналата година доста го позакъсали, докато пристигнат тези които бяхме им събрали  Wink ..... Относно конкретните им нужди се разбрахме да се чуем към края на м.Август ..... Единият вариант е след като ги чуя, да посъберем малко материали между нас или малко парички за тази цел конкретно .... другият е да добавим/купим нещо и с част от паричките от касата  Thinking
Какво мислите  newsm78

Ками - относно Акцията, добре че не пуснах писмото преди да видя какво си писала .... аз останах с впечатление, че решихме само за един ден /събота - 19ти Септември/ само че с по-дълго раб.време ... докъм 18-19 ч. .... Не за друго, но ако пишем за 2 дни в Общината, нали и наскоро ще трябва да пуснем и официално инфо към ДБМ .... да не се получи, че в петък няма да го правим ..... аз не останах с впечатление, че има много ентусиасти за петък  Thinking
така че последно писмото как го пускаме за 1 или за 2 дни  newsm78 .... Хайде бързо и другите се включвайте с мнение   Mr. Green

# 199
  • Бургас
За два дни е по добре ама дали ние ще можем да се организираме за два дена. Пак казвам аз ще участвам според възможностите си и метеорологичните условия Peace

# 200
Aз съм ЗА да закупим предварително материали за Бата. И мисля, че един ден за Треска за училище е добре.

# 201
  • на правилното място, в точното време
 Hug Hug Hug Огромно благодарности за сърдечното посрещане! Heart Eyes  Беше страхотно преживяване, за което благодаря много. И да знаете пак ще се възползвам Wink Ако имате път към мен - чакам ви и само посмейте да не се обадите . Сонче, и аз много се надявах да видя бебето, но ти поне знаеш пътя -  Grinning
Къде да изпратя снимки от срещата - пуснете ми мейл или скайп на ЛС.
ХЕПИ СЪМ много , сладурки  Heart Eyes Hug Hug Hug
Специални целувки за Мила от Йо. Мадлен, ще ти крадем бебето.
Обещавам следващия път да се обадя по от рано и да видя и други членове на бандата  Hug

# 202
  • Бургас
Ще предам поздравите, специално Laughing
Вие да не приключихте с почивката вече?

# 203
  • DE
Наталка, пусни ми ги и на мен на скайпа или на mimoza.nonche@gmail.com!
  bouquet

# 204
ААААААААААА,Равия снимки и аз искам  Crossing Arms .Най-добре ги пусни в общия албум.Иначе ако ме огрее,планирам септеври да ходя към моето село дето е към Пазарджик и ще видим да се отбием,че и пилето все пита за пазара  Mr. Green
За Треската ако се освободя то ще е само за събота иначе през седмицата няма кой да гледа малкото пиле.
Мадлен ,да се обадиш.
А някой има ли в предвид от къде да купим на едро някакви такива материали за началото на септември?Тетрадки основно.

# 205
  • По света и У нас
За на едро, веднага ми хрумва Метро  Peace, този път и Карфур може да предложат нещо изгодно  newsm78
Иначе се сещам и за един склад за канцеласки материали /но не знам дали не продават само на едро, т.е. на търговци/, намира се зад хотел Атаген, на ул.Странджа /уличката срещу у-ще Васил Априлов/, блока е успореден на улицата, там поне по-рано имаше и магазин за мебели 2ра употреба, сега обаче не знам дали съществува  newsm78

Аз изчезвам от утре на планина за седмица .... може да се опитам да ви попрегледам от разстояние  Mr. Green, иначе се надявам да се завърнем след къмто 27ми  Mr. Green

# 206
Люси,весело изкарване Simple Smile.В на Мариета блока в Славейков има склад за канцеларси материали.

# 207
Здравейте момичета!
Кога се планира  Треската?

# 208
  • По света и У нас
Привет от Пампоровци  Mr. Green
/не се сдържах/
Тук е меко-казано хладничко  Mr. Green
Велветке, благодарско   bouquet

Шеди, Треската е предвидена за петък-съботата след 15ти Септември  Peace
Последно такава остана уговорката, пък дано е по-добре от миналата година  Wink

# 209