Хайде мами от Бургас, да помогнем - 20

• 16 522
  • 339
  •   1
Отговори
# 180
Люси мерси за смс-а.   bouquet
Настинала съм и не мога да дойда довечера.  Confused
За треска-та също не мога, защото на 12-ти правим годишнина, а и рожден ден имам тогава.
Ако мога с нещо да помогна, само ми пиши.

# 181
аз се каня да идвам,
тръгвам нататък.

# 182
Гледам никой още не се е отчел, та ще се опитам накратко аз да свърша тази работа
Посъбрахме се доста мами с дечица, много се радвам наистина  Hug
Побъбрихме си хубаво, децата поиграха добре, а ето и какво решихме

1. Акция "Треска за училище" ще има под шапката на ДБМ  Peace за дните 18 и 19.09 надделяха, тъй като след старта на учебната година за повечето хора е вече по-спокойно, ще са преценили какво от закупеното или от останалото от мин.години ще им дойде излишно. Освен това като разлепим рекламни материали из училищата, след 15ти ще има повече хора прочели за акцията  Peace Та ще пишем в писмото да ни разрешат 2 дни от 10 до 18/19ч. пък в последствие ще видим кога и в какъв часови интервал ще се организираме  Hug

2. Искра - остатъка от парите ще ползват за лагер, както направиха Бата. Директно от София ще им се преведе сумата  Peace

3. ПУ - след 1.09. ще им бъдат закупени бюрата и с остатъка от паричките ще им се организира екскурзия, която ще е след започване на учебната година, началото на октомври най-вероятно.
Краси пое ангажимент за посети ПУ след 1.09 и да прецени какви размери и какви цветове бюра трябва да търсим bouquet

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 12:03 от Ками*

# 183
.... и да споделя  Hug
Току що ми звънна телефона и познайте кой отсреща - RAVIA  Hug
Много й се зарадвах  Party
В Черноморец са на почивка и има възможност утре да дойдат към Бургас и да се видим

дайте да измислим заведение и да ходим да се почерпим с по бира   Mr. Green
а аз по-късно ще й звънна  Peace

# 184
Еха, това е супер. Ако съм в Бургас ще дойда. Ако ли не, сърдечни поздрави на Равия.
Мадлена, как си днес?

# 185
  • Бургас
По- добре ще оцелея Mr. Green
За утре съм патрон и съм на линия Peace

# 186
супер, много се радвам  Hug
... ама пак не давате идея за място на сбирката  Crossing Arms

# 187
аз бих се радвала да се запозная с Равия.
капана вчера много ми хареса, след като има и занимание за деца.
по-долу в морската е удобен също и капана на Лукойл, с ктерушките до него.
тях също отчитам, тъй-като ще съм с двете деца.
18 часа е добре като час и малко след него.

Мадлен и от мен да си напълно здрава скоро  Grinning

# 188
  • тъгата в мен
Аз отлитам,че още ме държи срама като се сетя ,вчера как нападнах тортата на децата.. Joy

# 189
поне 2 огромни парчета останаха на масата, диЪр Свраче.
беше прекрасна, разтопи ми се направо.
да е жива и здрава рожденничката!

# 190
Ками, как да предложа място като не е сигурно дали ще идвам. А и ще съм сингъл, така че каквото решите. Peace

# 191
Браво момичета!Свършили сте страхотна работа!!!  bouquet  bouquet  bouquetАз съм вече на линия, но за утре пропускам, че са ме метнали едни рождени дни този месец и ще търча с малкия за подаръци!Много гушки и цунки на Равия и дано мога и аз скоро да се запозная с нея, че все не ми се отдава!Поздрави на всички мами и дечица!!!

# 192
МОМИЧЕТА, срещата остава за УТРЕ-ПЕТЪК 18ч. на заведението зад Гъбката на входа на морската  Hug не знам точното му име, но е онова с дървената каручка и магаренцето  Hug

ама не на кафето, а на кръчмето Simple Smile
уф, дано разбираемо съм обяснила

# 193
  • DE
За Гролша ли говорите или е някое друго заведение??

# 194
Даммммм....мен ме прецака пилето тука да седя и да си говоря с бебето (демек сама) по цял ден.Пък и Равия баш сега ли ще дойде в Бургас (много поздрави Simple Smile !).Ако ви предложа заведение тука дали ще се навиете за среща  newsm78  Mr. Green .За треската по принцип тая година не мисля да се женя та дано да съм от полза.Ама повечето сте хукнали по почивки де,браво,то не е лошо,ами се чудя дргите кво чакат  newsm78 .Та днес ми донесоха компа и ще съм редовна.Весело изкарване утре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт