1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 338
  • 454
  •   1
Отговори
# 120
Планет благодаря за успокоението ББ Моного ще се радвам ако след разговора на Онур с Шех,тя най после се вразуми че с нейния инат си мисля че малко трудно ще стани Praynig,ама за Бенну и Керем още нямам надежда Cry,разчитам само на това че след като се сдобрят Онур и Шех и те ще се успокоят ще помислят трезво,ще си поговорят като хората и нещата ще си дойдат по местата Whistling,ама с тие сценаристи и стресовете в 3ти сезон смее ли да се надява човек ooooh!И въпреки всичко надеждата умира последна Rolling Eyes

# 121
Да ви кажа за Сезен и Бурак-аз не можах да разбера защо точно се разделиха.Сезен един ден обича ,два не обича.Какво е това,или обичаш иотстояваш любовта си или не обичаш.Дали Сезен наистина обичаше Бурак или само си мислеше че го обича .Май много се омотах...

# 122
Досега никога не съм се вълнувала толкова за такива филми-имам предвид сериали,защото той няма нищо общо с другите сапунки.Всяка секунда мисля кога ще има преведена серия,да видя снимки и други материали за тях двамата

# 123
Sezen ne se 4uvstva6e v svoi vodi kraj Burak, zatova go napusna...

# 124
Много се извинявам отново, но не мога да намеря на 81 епизод от 3 част нататък със субтитри.

# 125
За следващия епизод най-правдоподобна ми се струва версията, споделена по-рано от Planet - въпросната Емел ще свърши работа, но не защото е добронамерена, а защото нашето момче ще се възползва от шанса и ще каже, а той знае какво и как да каже, нещо, което да достигне до сърцето на Шех. Очаквам много силни думи. Ножът е опрял до кокала. Просто трябва да играе ва-банк, защото втори ход няма да има.
За финала - единственото сигурно нещо, което схванах, е, че ще има сватба и Шех ще е булка. Най-много ми харесва версията, че Онур ще я открадне под носа на оня козльо. Не виждам обаче как ще впишат нечие бебе  fertilization, освен ако не ни препратят в недалечното бъдеще (след 9 месеца и половина). 

bubety, не са преведени всички, изчакай моля те още малко.

# 126
Благодаря.

# 127
Защо не се опита поне веднъж да го разбере,та той и угаждаше във всичко.Какво ли не направи за нея?

# 128
За следващия епизод най-правдоподобна ми се струва версията, споделена по-рано от Planet - въпросната Емел ще свърши работа, но не защото е добронамерена, а защото нашето момче ще се възползва от шанса и ще каже, а той знае какво и как да каже, нещо, което да достигне до сърцето на Шех. Очаквам много силни думи. Ножът е опрял до кокала. Просто трябва да играе ва-банк, защото втори ход няма да има.
За финала - единственото сигурно нещо, което схванах, е, че ще има сватба и Шех ще е булка. Най-много ми харесва версията, че Онур ще я открадне под носа на оня козльо. Не виждам обаче как ще впишат нечие бебе  fertilization, освен ако не ни препратят в недалечното бъдеще (след 9 месеца и половина). 

bubety, не са преведени всички, изчакай моля те още малко.

ББ: Пише ли някъде за бебе ??Между другото днес гледах 80 та серия май никъде не се казва че не е бременна Онур когато я попитва в банята за теста не дават тя да му отговаря че не е или се лъжа ?

# 129
KRASSI_EL ББ:каза че не е. той искаше за всеки случай да отиде на лекар и тя - намало смисъл. Иначе за бебето май са наши надежди
за 80 с ББ ли трябва да пишем

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 23:17 от castanea

# 130

ББ: Пише ли някъде за бебе ??Между другото днес гледах 80 та серия май никъде не се казва че не е бременна Онур когато я попитва в банята за теста не дават тя да му отговаря че не е или се лъжа ?

ББ. Не знам да пише, само умувам за такава версия, тъй като изключително много се разсъждава по нея - говоря за финала.

# 131
Това е една симпатична за аватар снимка за феновете на Керем и Бену. Тъй като не съм от тях я предлагам за общо ползване да не стане зян.

ББ: Иначе не виждам шанс за тях освен ако шех и Онур се съберат и някакси това повлияе положително и на техните отношения. Бену е свикнала да драматизира всичко и самоубийството винаги го ползва като изход от ситуацията. керем пък въпреки всички магарии е състрадателен и винаги остава с нея от съжаление особено след драма като тази. на моменти са ми сипматични но като цяло мисля че са заедно поради погрешни причини и няма тези дълбоки взаимни чуства които правят една връзка: за добро или лошо, в бедност или богатсво докато смърта ни раздели. Просто това е мое мнение и не задължавам никой да се съгласява.

# 132
А по въпроса за Сезен - много свежо начало, красиво момиче, което добре осъзнаваше мястото си в света и умееше да поставя разните му там надути момченца (Бурак) на тяхното място.
Проблемът тук е, че нейното и неговото място са далеч едно от друго и така си останаха. "Вървим по една улица, но живеем в паралелни светове", както се казваше в едно друго предаване.

# 133
Castanea,мила аз говоря за Сезен иБурак

# 134
Castanea,мила аз говоря за Сезен иБурак
ами оплетох се в постовете
извинявай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт