1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 335
  • 454
  •   1
Отговори
# 105
Аз ли не виждам или за 80 еп. 5 част няма субтитри?
 Thinking Thinking Thinking

# 106
Надявам се всички да оцеляха след Великденските празници. Аз направо минам на Дуканската диета от днес.
Симона ми писа тази сутрин че Халит е бил на КаналД-Румъния и е казал: Не пропускайте в никакъв случай края на Бинбир Гече. Аз мисля че той е решил да успокои разтрепераните си фенки като им казва един вид...гледайте и ще сте доволни. Иначе ако се очакват аномалии защо така да ни призовава?
.....

A може да е решил с един удар да натръшка фльорците  bishop (нали така се беше изразил в едно интервю, или поне така го бяха превели)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

снимката наистина е  coolcool Heart Eyes

Утре май наистина ще дават 87еп., пуснали са снимките
за да не притесняваме момичетата   bouquet  bouquet  bouquet с молби за превод, мисля, че в общи линии това е превода на надписите под снимките  newsm78

РЕЗЮМЕ НА еп. 87 [color]
[Шех  ще се омъжва за Енгин...

Бену прави опит за самоубийство.Шех и Енгин се опитват да се сближат и опознаят по-добре .Те искат да  сприятелят децата си. Каан тъгува за Онур и казва на Шех , че е против брака и с Енгин .Бурхан е все още в болницата в очакане Надиде да се събуди.Али Кемал и Гани са заплашени заради натрупаните хазартни дългове.Еда е в безизходица ,тъй като е останала без пари . Бившата съпруга на Енгин не одобрява факта ,че Енгин иска да се ожени за Шех.Онур не издържа вече .Шех и Каан му липсват ужасно и той прави неочакван ход.

Какво ще каже Онур за намерението на Шех да се омъжи?
Какво ще помоли Керем  да направи Онур?
Ще залови ли полицията Еда?
Какво решение е намерил Али Кемал , за да заплати дълговете си? [color]

# 107
ако и утре сутрин стои така от 22.15 значи ще го дават
мисля обаче че по миналата седмица вече по това време бяха изписали че ще е 22.45 и понеже все още стои нормалния час най вероятно ще го дават така мисля
но пък за финалния може да почакаме повечко съвсем ще ни луднат както си му е реда

а пък Дуканската хич не ми тръгна на мен само 2 кила за 2 мес и я спрях

пенда наистина с един удар толкова фльорци (и аз съм от тази група) ще натръшкат  Joy hahaha

Аз ли не виждам или за 80 еп. 5 част няма субтитри?
 Thinking Thinking Thinking
аз се шматкам още на 78еп, но за 80/5 пробвах има суб
ето за всеки случай http://www.vbox7.com/play:4124c3e5

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 18:13 от castanea

# 108
Здравйте любителки на 1001 нощи.
Искренни благодарности на тези които се стараят да превеждат и да ни предлагат филма.
Дано не се повтарям,а ако е така,но понеже не мога да Ви смогна на темпото на писане,ще ми даде ли някои линк за 81 епизод?
  bouquet  bouquet  bouquet newsm17 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 109
  • Варна
   "Надявам се всички да оцеляха след Великденските празници"   

Анна ,  след  няколко  пропуснати  дози  Бинбир Гече  , заради  празниците,  вече  бях 

в  пълна  абстиненция!!!  Благодаря  за  винаги  актуалната  и  навременна  информация!!!

Златни  ти  ръце!!! newsm51

Пак  ме  спаси!!!  Ще   доживея    до  утре!!!

А  какво  казва   Берг?!!!

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 19:32 от Planet

# 110
По моите изчисления,ако утре има серия от утре до 02.06.2009г  вече ще са през седмица и финала идва точно на 02.06,ама ако и утре някъв стрес ни докарат незнам,с кви нерви ще чакаме пак 2 седмици след това,силно се надявам Анн да е права в предположението си и оттук насетне нещата да започнат да се нареждат в положителна посока за всички Praynig Hug

# 111
  • Варна
,ама ако и утре някъв стрес ни докарат незнам,с кви нерви ще чакаме пак 2 седмици след това,силно се надявам Анн да е права в предположението си и оттук насетне нещата да започнат да се нареждат в положителна посока за всички Praynig Hug

Споко, ББ  От  това, което  показват  в  трейлъра, мисля  че  започват  да  се  оправят  нещата!  Щом  Онур има възможност  да говори  с  Шех!!!   Аз  съм  сигурна, че  тя  няма  да  може  да  му  устои!!!   smile3503

# 112
  • на морето
Ии геджеляр, къзлар!
 Hug
Анче , ти си Еверестът на информационните агенции, душицо ! newsm26 coolcool
От къде ги вадиш тези вести , бе момиче ! Че и време трябва  - да се рови , да се търси , чете ,прехвърля , отсява зърното от плявата ....Невероятна си ! Е, сигурно, за една част от инфото и на Симона трябва да пращаме букети ! Ти ще й ги предедеш от наше име !  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
А снимката е трепач!   bouquet
Относно диагнозата  ..... ами радвам се , че сте я приели така както я мислих - с чувство за хумор. И задявката ви е харесала ...Благодаря за милите думи!   Embarassed  Hug  Мен в къщи  отдавна ме класифицират  с  "болна" , "луда за вързване" , "вманеачена" .....  , като ме видят пред компа. Та такаааа.....
За евентуалната серия - ще видим ! Надеждата умира последна - някъде във вторник вечерта ,малко след 22:15ч . Утре !

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 20:36 от asha

# 113
Eh. Dano potragnat ne6tata.......

# 114
Гласувах 2 позиция,защото съм сигурна че не е толкова ревнив в живота.И че много ще бъдат щастливи с Шехитоооооо

# 115
# 116
Христос возкресе момичета.Господ здраве да ви дава и каквото си пожелаете с пълни шепи да ви дава. Praynig
АННА   bouquet за снимките.От къде ги изнамираш бе скъпа?

# 117
Bravo na momi4etata, 4e i na prazniaka prevejdat. Bravo.

Po temata - 2 opzia

# 118
Здравейте,момиченца!Пак започваме с коментариите и предположенията виждам.
Хапнахте ли пийнахте ли,готови ли сте за нови ПОДВИЗИ?

# 119
,ама ако и утре някъв стрес ни докарат незнам,с кви нерви ще чакаме пак 2 седмици след това,силно се надявам Анн да е права в предположението си и оттук насетне нещата да започнат да се нареждат в положителна посока за всички Praynig Hug

Споко, ББ  От  това, което  показват  в  трейлъра, мисля  че  започват  да  се  оправят  нещата!  Щом  Онур има възможност  да говори  с  Шех!!!   Аз  съм  сигурна, че  тя  няма  да  може  да  му  устои!!!   smile3503

ББ:Къде има възможност да говори с нея по скоро от телевизията ако й каже нещо та да го чуе най накрая,А за снимките от сватбата където Ани ги пусна мисля си че има малко було а на втората сватба нямаше  не значеше ли нещо  Оффффф хващам се като удавник за сламка паккк
мисля си че щото е с Онур затова е с було ама.......... защо пък тъй си мисля не мога да кажа

Общи условия

Активация на акаунт