1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 294
  • 454
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте на всички за Редеми  bouquetримите са страхотни Hug  Кастанеа шъ мъ извиняваш ама стихчето е ново и не съм го взела от стихосбирката Crossing Arms Hug   Виждам че тези които бяха "мръднали за малко" заради празниците са се завърнали,за което се радвам Heart Eyes  Пенда цитата е много добър и много на място  bouquet   Много ми е любопитно дали във вторник ще има серия въпреки,че не смея да се надявам защото разпределението май беше през седмица Whistling   Виждам че коментирате Бурак-Сезен,за такава развръзка не се бях замисляла,но на мен отначалото ми са странна двойка и все още се чудя дали ще успеят да съжителстват в разбирателство при положение че са толкова различни,но ще видим newsm78  Приятен ден на всички желая  bouquet

# 91
пенда за Сезен и на мен не ми е хрумвало такова нещо каквото предлагаш. Аз си мисля че я извадиха от сериала. Но защо пък не и такава развръзка, може би затова я пратиха и да учи. Ще намалят разликата така между тях. Ако ще ги сдвояме до края героите - тези които можем, по са ми симпатични Бурак-Сезен отколкото Бурак-Мелек.
Подкрепям!!
Благодаря за Каан!!  bouquet  bouquet

За бЕННУ СИ МИСЛЯ ,ЧЕ  НЕ  Е НАКАЗАНА  А Е РЕЗУЛТАТ ОТ ЛОШИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ В ПЪРВОТО Й Както и за Али Кемал - пак е потърпевш от едно авторитарно възпитание Боже ,толкова е труден баланса newsm78/size]

# 92
Момичета, чета разсъжденията ви за Сезен и Бурак. На мен от самото начало тази връзка ми изглеждаше безперспективна. И може би сценаристите точно това са имали предвид: всяка жаба да си знае гьола. Звучи жестоко, но в живота е така, особено с такива оформени класови разлики, като в турското общество. Разликата във възпитанието, произхода, образованието си казват думата. На моменти Сезен ме дразнеше с грубостта и лошото си възпитание. Особено като бяха поканили нейните колеги от заведението. Бурак направи всичко възможно, за да ги предразположи, а тя беше толкова груба и безцеремонна. Все пак доброто възпитание повелява малко от малко да се съобразяваш с присъствието на чужди хора и да не демонстрираш лоши семейни отношения и омраза към човека, който се старае да ти угоди и явно те обича. А  мисля, че Бурак направи много жертви в името на любовта, а тя не можа да го оцени. Дано престоя в чужбина малко омекоти чепатия й характер и да облагороди поведението и обноските й.
Сега Бурак започна да се увърта около Мелек, но аз предпочитам тя да остане с Мерт. Той е истински мъжкар и я обича. А тя като че ли е сляпа. Не ми се иска да се връща при Бурак, защото едва ли ще е щастлива с него. Счупената ваза никога не е толкова здрава като новата.   newsm78 bambam

# 93
dafi_83 извинявай
объркала съм го припознала съм го с друго явно

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 15:02 от castanea

# 94
За всички, които споменават по някакъв повод ЕГН-то си (само как деликатно се изразих!). Ами то си личим отдалеч, вижте само датата на регистрация и броя на публикациите - ние сме с 0 такива. Просто сме се регистрирали само заради филма.
Младите майки са писали по няколкостотин пъти в различни теми, където публикациите се признават и се води статистика за тях. Завиждам им съвсем искрено, защото ние на времето нямахме такива възможности за обмен на мисли и идеи. Само със съседките и разни бабешки съвети съм получавала, докато си гледам децата.

Ама нейсе, такива бяха времената.

Обаче дами, аз не се давамnewsm10 Нищо ми няма на ЕГН-то, имам само малко повечко опит, понякога и цинизъм, ноооо ... явно романтичното си е останало в мен. Щом съм с геджедиагноза, всичко е наред!!!

# 95
[quote author=hiacint link=topic=390181.msg10947586#msg10947586 date=124022814
Сега Бурак започна да се увърта около Мелек, но аз предпочитам тя да остане с Мерт. Той е истински мъжкар и я обича. А тя като че ли е сляпа. Не ми се иска да се връща при Бурак, защото едва ли ще е щастлива с него. Счупената ваза никога не е толкова здрава като новата.   newsm78 bambam
[/quote]
да с Мерт очаквах ,но Те/Мелек и Мерт/ нали се разбраха ,че не могат да надживеят истинското си приятелство........и да проминят статуквотолМного мили бяха - без сътресения!

# 96
Кастанеа,аз само пояснявах извинена си разбира се Hug Hug Hug

# 97
Danaya14,  това за Мелек и Мерт, договорката им де,  ми се губи, не съм го разбрала или не съм стигнала до него. Изгледала съм всичко преведено до 80 епизод включително. Но нали можем и да коментираме варианти за различни взаимоотношения. Някак си те ми допадат като двойка. Мелек ще стои по-стабилно с мъж като Мерт. Той не е безхарактерен и страхлив глезльо като Бурак. Бурак как само изостави онази жена в Ню-Йорк. А като започна да задява Сезен, а тя му се опъваше, заряза и Мелек и реши на всяка цена да завладее Сезен. Може пък приятеството на Мелек и Мерт да прерасне в истинска любов, знае ли човек. На мен най-стабилни са ми Онур разбира се, на първо място, Бурхан бей - набора, който се оказа, че даже е милиардер, но не парадира с това, и Мерт - млад, но разумен, сериозен и винаги може да се разчита на него и никога няма да злоупотреби с приятелството.
А майка Севал наистина много перфидно се намеси в отношенията на Бурак и Сезен. Макар че сякаш приема връзката им. И накара Сезен да се замисли какво точно иска и от Бурак, и от живота. Само не разбрах, кога уреди заминаването си за Виена, изведнаж я видяхме на влака и Керем я изпраща. Нещо пак ми се губи. Ще трябва да изгледам наново последните преведени серии.
 newsm78  #Crazy

# 98
И при мен са Бурханбей на 1 -ва позиция ,Каан ,Онур и Мерт.
Даже мисля ,че Мерт е по уравновесен дори от Онур и е по-трезво мислещия от всички.Когато Мелек му каза ,че Еда й е най-голяма приятелка - той Възрази "че е рано да се каже такова нещо"
"А в онзи момент всички харесваха Еда.
Само той се ориентира .
Сезен и Бурак се разделиха според мен малко изкуствено.Е да Севал" наля маслото" ,но пък Бурак до последно си беше за Сезен .Дори отиде на гроба на баща й.Мислех си ,че тя ще зачете жеста. newsm78

# 99
  • София-Банкя
Здравейте момичета, приключих със софрите и ми се ще да кажа мнението си за връзката между Бурак и Сезен. Разбира се,че се случват чудеса / "Хубава жена", "Пепеляшка"/, филми, приказки, но в живота за съжаление подобни връзки рядко завършват с любов до гроб. Разликата във възпитанието, влиянието на средата не допускат толкова различни хора да се обичат "докато смъртта ги раздели". Сезен има твърде посредствено възпитание, колкото и сладка да е, а Бурак е разглезено богаташче - много лоша комбинация - не си предстявям такава връзка в живота да е успешна, но във филма ми се иска да намерят отново път един към друг.

# 100
Надявам се всички да оцеляха след Великденските празници. Аз направо минам на Дуканската диета от днес.
Симона ми писа тази сутрин че Халит е бил на КаналД-Румъния и е казал: Не пропускайте в никакъв случай края на Бинбир Гече. Аз мисля че той е решил да успокои разтрепераните си фенки като им казва един вид...гледайте и ще сте доволни. Иначе ако се очакват аномалии защо така да ни призовава?
Също тази сряда от 22.30 Халит ще е на Стар ТВ. Ето ви линка за програмата.
Wednesday on STAR on MEGA MAGAZIN at 22.30 is Halit
look
- Binbir Gece dizisinin Onur’u Halit Ergenç, 7 oyuncu arkadaşıyla birlikte aldığı ödülü, nasıl espriye vurdu?
here is the link
http://www.startv.com.tr/ProgramDetay.aspx?ProgramID=101

# 101
Това е интервю с Берг от вчера.

# 102
И една снимка която ми хареса.

# 103
Анна изглежда обнадеждаващо. Защо наистина да ни призовава да гледаме аномалии? И без това сме  #Crazy от аномалиите досега. Сякаш са ни малко. Мерси за линка в сряда ще сме наредени пак. За сега за утре им стои в програмата от 22.15 сериала. Може пък да не пропуснат тази седмица
ооооооооооо снимката е супер

иначе извън темата за сериала нашето момиче станало 3-то в надпреварата за мис Америка, тази сутрин слушах интервю с нея

# 104
Браво! Аз още новините не съм ги гледала.
Симона твърди че 87 епизод е утре но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт