1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 293
  • 454
  •   1
Отговори
# 75
Не го усетих като изгонване NaughtyПросто тя постави условието,а той й показа кой е Значимия Peace

# 76
  • София
ББ момичета къде видяхте че Каан е отвлечен ,аз гледах 86еп. и рекламата на 87 но не не разбрах къде и как го отвличат , защото четох преди 2 теми ,че бил отвлечен
може ли някой да ми отговори  Flutter

Може, разбира се, nloHug
Христос воскресе! easter
Бели букви: Не сме го видели още никъде. В румънския и турския форум се обсъжда евентуален развой на събитията и е написано, че детето, което играе Каан е отвлечено и заради него са спряни снимките. Но това не е достоверна информация, а просто някаква "партенка", за която ние се хванахме за малко. Обсъждахме го и като евентуално развитие на действията в 87 серия, ако Каан го отвлекат и Онур се втурне да го спасява, защото цялата ни надежда за оправяне на живота на Онур и Шех е в Каан. Да не хареса "дъртия пръч" (който се оказа не толкова дърт в действителност) и да избяга от Шех при Онур.
Ако нещо не си разбрала - питай отново.  Hug

# 77
За Сезен и Бурак мисля като теб ,
Но според мен Точно Севал ги раздели /вероятно съзнателно/  Толкова лицемерно внуши на Сезен ,че Любовта е нетрайна!!И после Бурак затвори телефона  заради събранието ,но Сезен се почувства изоставена.......
И аз се надявах в болницата при Керем да се засекат и  Praynigсдобрят но....

# 78
ЧЕСТИТО  ВЪЗКРЕСЕНИЕ  !  easter easter

Малко закъснях, но, кактo каза Magi, бях ‘мръднала за малко’ , съвсем буквално, а иначе....ами остава ми надеждата, наистина да е за малко, и сега бързам, да си взема дозата , че в такава абсиненция изпаднах   Crazy newsm77....
asha е поставила много точна диагноза  newsm10, за съжаление, при мен липсва един от симптомите – отказ от храна. Ама с тия софри дето ги разпъвате тука – спрете се бе, джанъм, преди bz, сега и dafi ни е подпукала..... Stop Wink

Както пише в книгата „Ако някога се влюбиш, не казвай, че няма да прехванеш лудостта на влюбените, защото ще го направиш”(цитата не е точен, тъй като с оздравителна цел съм си забранила да гледам пак старите серии, ще се радвам, ако ме поправите). Та и нас ни завладя лудостта на филма.
Anna, за снимките, много са хубави, и съм съгласна с теб, че там са всички, които трябва да бъдат  Peace.

За Онур - пИрфектен е  Heart Eyes, тя и Шехи не е оперирана от ревност, та са си лика-прилика  Grinning

А за възрастта – понеже досега не съм гледала подобни филми, в началото реших, че ЕГН-то ми е виновно, та много се дърпах и съпротивлявах , но филмът ме победи....Много се радвам,че ви открих, за да си боледуваме заедно, мили момичета  Hug, сещам се за един рефрен от песен на Богдана Карадочева:

Ех, момичета, и на 20, и на 30 по 2,
даже до смърт да обичаме, пак не падаме на колене...

-------

Любовта не ви дава нищо освен себе си и не черпи от никого освен от себе си.
Любовта не обсебва , но и не иска да я обсебят.
Защото на любовта и стига любовта.
Любовта няма друго желание , освен да се изпълни.

Джубран Халил Джубран

---------

Listen   http://www.youtube.com/watch?v=ZyHHDuzs5cc

# 79

Може, разбира се, nloHug
Христос воскресе! easter
Бели букви: Не сме го видели още никъде. В румънския и турския форум се обсъжда евентуален развой на събитията и е написано, че детето, което играе Каан е отвлечено и заради него са спряни снимките. Но това не е достоверна информация, а просто някаква "партенка", за която ние се хванахме за малко. Обсъждахме го и като евентуално развитие на действията в 87 серия, ако Каан го отвлекат и Онур се втурне да го спасява, защото цялата ни надежда за оправяне на живота на Онур и Шех е в Каан. Да не хареса "дъртия пръч" (който се оказа не толкова дърт в действителност) и да избяга от Шех при Онур.
Ако нещо не си разбрала - питай отново.  Hug
Благодаря много ,значи само си предполагате разни неща  Peace ,ами аз си викам ,че пак нещо съм изтървала ,хем гледах много внимателно и затова се зачудих като прочетох мненията в бяло

# 80
Другото, което си мислех - за Сезен и Бурак. Много искам сценаристите да ги съберат в последните серии. Харесвам ги като двойка - и си мисля, че се обичат. Сезен сякаш се чувстваше непълноценна с него, заради неравностойното им социално положение. Но сега след като отиде да учи във Виена се надявам да натрупа малко повече увереност и самочувствие и да се върне при него.

Да, и мен ме спохождат подобни мисли  newsm78. Честно казано, от самото начало не харесвах Сезен, нещо в нея ме дразнеше, много комплексирана по отношение на произход и пари, и прекалено агресивна в резултат от тези комплекси....Но може би си права, че, след като баща и вече го няма, за да и насажда тази фалшива гордост, и виждайки свят, тя ще разшири кръгозора си, ще стане по-освободена, ще даде воля на чувствата си  Thinking....
Дори бих отишла по-далеч - понеже ни се привиждат бебета навсякъде  Embarassed, чудя се, дали Сезен няма да се появи с коремче   pregnant newsm78, да повтори нещата на ново ниво, и така да затвори кръга Семих - Мине - Керем - Бурак - ?
Чудя се и каква е ролята на Севал - напоследък, за добра или зло,  хич не се вясва, а преди беше на всяка манджа мерудия  Confused Naughty, май продуцентите яко спестяват  newsm78

# 81
Колко е показателен филма само, не само прекрасна игра на красиви хора, но и много поука. Как нищо скрито покрито не остана, и всяка грешка се наказа.
Не разбрах само Бенну защо толкова много пострада, поне не сме видяли фатални грешки при нея. Всеки друг си плати подобаващо.

# 82
Колко е показателен филма само, не само прекрасна игра на красиви хора, но и много поука. Как нищо скрито покрито не остана, и всяка грешка се наказа.
Не разбрах само Бенну защо толкова много пострада, поне не сме видяли фатални грешки при нея. Всеки друг си плати подобаващо.

оффффф, и аз все си  Banghead и се чудя, та се сетих за това:

КРЕДО ЗА ОНЕЗИ , КОИТО СА СТРАДАЛИ

Молих се на Бога да придобия сила .
Станах слаб , за да се науча смирено да се подчинявам…
Молих се за здраве , за да мога да извърша велики дела.
Отредена ми бе немощ , за да върша по-добри неща…
Молих се за богатство , за да бъда щастлив .
Обречен бях да живея в бедност , за да се науча на мъдрост…
Молих се за власт , за да заслужа похвалата на хората.
Получих в замяна слабост , за да почувствам нуждата от Бог …
Молих се за всичко , което изпълва живота с радост.
Дарен бях с живот , за да мога да се радвам на всичко…
Не получих нищо , за което се молих , а всичко , за което се надявах.
Въпреки че почти не ги съзнавах , неизречените ми молитви бяха чути.
Аз съм сред най-благословените хора !

Рой Кампанела

сори, тия дни все натам ме избива  Embarassed Sad
сега ще гледам 79, та да види пък от там какво ще изскочи  newsm78

# 83
  bouquet  bouquetБлагодаря за помощта!!!  bouquet  bouquet Grinning Grinning

# 84
Такаааа, чак не знам откъде да започна.  newsm78 newsm78 newsm78

Първо, весели празници на цялата компания!   bouquet Живи и здрави да сте момичета – вие и вашите семейства! Може и досадни да сме вече с благодарностите си към преводачките, но – няма начин – налага се да си получат поздравите и от мен.  newsm51 Ашколсун, работни пчелички! Починете си малко от нас, че ние сме ненаситни.

Второ, две думи към Аша – джанъм, довърши ме с твойта диагноза!!! То много симптоми, много нещо. Ама всички сме се разпознали в нея. Както винаги - си успяла от половин идея цяло есе да сътвориш, и то какво!!!

Трето – за анкетата. Аз гласувах с втора опция, макар и малко да съм разколебана. newsm78 От една страна – защото и той има трески за дялане. От друга - защото мъжете трудно подлежат на „подобрение”, те по принцип много много не се поддават на „ъпгрейдване”. Ако случайно някоя жена успее да ги пошлифова, то е с цената на огромни усилия.  pironi Просто някои мъже стигат до определена възраст (примерно до шести клас) и повече не помръдват оттам. Онурката, разбира се, е много по-напред, но и той се е запецнал на фазата ревност и се движи със скоростта на костенурка. И все пак - лежи ми на сърце и това е!

Ох, имам още да пиша, но засега спирам, да не досаждам с дългия си пост.

# 85
Здравейте, момичета. Приятен ден

ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ

Изпратих гостите днес и седнах веднага пред компа- 2 дни и 3 нощи без филма и форума  ooooh! На всички болни от Гедже вируса им е ясно какво е. Аша много правилна диагноза си поставила
Анна снимките са чудесни пак сме в час с новините и е ясно, че никой не липсва на тях. Как може да се съмнява някой  newsm78
Дафи видях не си ни забравила грижиш се за нашите фигури. И аз се присъединявам към твоите пожелания за момичетата.
redemi чудесни римини
момичета добре, че почнаха да ви идват римите пак. И за вас   bouquet
Сега отивам да гледам 78 и 79

И пак на дневен ред излязла чуденката за Бену, защо чак толкова пострада. Не знам до края дали ще ни стане ясно. Може и да е просто защото понякога така става в живота - за съжаление

за анкетата 2. Не смятам, че е идеален. Не знам обаче мога ли да си го представя без тази ревност.

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 15:39 от castanea

# 86
Точно Севал ги раздели /вероятно съзнателно/  Толкова лицемерно внуши на Сезен ,че Любовта е нетрайна!!И после Бурак затвори телефона  заради събранието ,но Сезен се почувства изоставена.......
И аз се надявах в болницата при Керем да се засекат и  Praynigсдобрят но....

Да така е. Севал ги раздели по много "фин" начин. Затова си мисля, че може би тя ще направи нещо "директно" или "индиректно", за да ги събере.

Пенда, не се бях замисляла за подобен развой, но ми хареса като идея. Да се появи Сезен с бебе би било много хубава развръзка.  Thinking

# 87
пенда за Сезен и на мен не ми е хрумвало такова нещо каквото предлагаш. Аз си мисля че я извадиха от сериала. Но защо пък не и такава развръзка, може би затова я пратиха и да учи. Ще намалят разликата така между тях. Ако ще ги сдвояме до края героите - тези които можем, по са ми симпатични Бурак-Сезен отколкото Бурак-Мелек.

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 14:23 от castanea

# 88
# 89
За 79-ти епизод.
Споделям всичко, което се изписа за липсата на диалог, на комуникация, на нормално човешко общуване. Това е причината за всички несгоди и недоразумения на нашите любимци – и в двете семейства.

Но си мисля и още нещо. Мери питаше защо Бенну толкова много пострада, след като не е правила фатални грешки.

Та според мен Бену отказа да погледне истината в очите още в началото на връзката си с Керем. Подозираше, че той не я обича достатъчно, но не направи връзка със странното поведение на Шех по адрес на Керем. Аз си мисля, че просто не й стискаше. Не искаше да знае и затова не ровеше дълбоко в нещата, но дълбоко в себе си, на подсъзнателно ниво тя знаеше.

Сега, взирайки се в миналото, започна да рови за недоизяснени моменти, за липсващи парчета в мозайката. И като почна да сглобява пъзела, истината я зашлеви в лицето. Защото когато не смееш да наречеш нещата със собствените им имена, изпадаш в грозна заблуда, виждаш нещата в друга, погрешна перспектива. До степен, че вече ставаш съвсем неадекватен.

Като например по въпроса обича ли я Керем все пак или не, променил ли се е или си е същият. Аз мисля, че това ще остане един от въпросите, чийто отговор ще получим на самия финал.

Общи условия

Активация на акаунт