1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 271
  • 454
  •   1
Отговори
# 60
В анкетата отговорих НЕ - идеален е   Heart Eyes
Как искам един такъв Онур и за мен..........

# 61
ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА,КОЙТО ПРЕВЕЖДАТ И НИ ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ НАСЛАДИМ НА СЕРИЙТЕ С ПРЕВОД              С ГЕНЕРАЛНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА СИРЕН62                                                                                                                                                                                                               lВсичките герои от сериала
ний обвихме с рими и слава
стихове,размисли и предположения
има във всяко наше творение.
След възможността ,която Нова ни отне
Да гледаме  Binbir gece
Те без да се замислят нито миг ,
веднага сформираха екип
За  слава не копнеят те,
И правят го от добро сърце
И всички ние сме щастливи
Че превода със субтитри са ни качили
И нека да се знаят тук от всички
Имената на тези работни пчелички
Дамла и Севи,НатиО и Сави нил
Ний от душа и сърце благодарим
Мишел  със твоя ентусиазъм смел
Всички тука зарази
И гледането на сериала продължи
И Бз   със своя превод във ефир
Всеки вторник радва ни безспир
Благодарим ви момичета славни
Вие просто нямате равни
Живи и здрави вий ни бъдете
И нашето букетче приемете
Това е от всички "епидемясали" от все сърце         ПРИЕМЕТЕ НАЙ СЪРДЕЧНИТЕ НИ БЛАГОДАРНОСТИ И НАЙ ИСКРЕННИТЕ  НИ ЧУВСТВА И БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ ЗА ДОБРИНАТА СИ!!!И ТОВА Е ЗА ВАС С ПОКЛОН ОТ НАС ,ДАНО ВИ ХАРЕСАТ!                                                       

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 01:51 от dafi_83

# 62
ББ момичета къде видяхте че Каан е отвлечен ,аз гледах 86еп. и рекламата на 87 но не не разбрах къде и как го отвличат , защото четох преди 2 теми ,че бил отвлечен

# 63
  • София
Момичета, не мога да намеря в линка от 74-та серия нататък 6-та и 7-ма част на 74 епизод? Някоя от вас може ли да ми ги пусне тук?
МЕРСИ!  Hug

Ето ги:
http://www.vbox7.com/play:9caf91fa - 74/6
http://www.vbox7.com/play:aded1ff8 - 74/7
Мерси.  bouquet

# 64
Добро утро, прекрасни дами. Слънчевите великденски дни продължават. Присъединявам се към поздравленията на dafi_83. И на всички момичета, които се грижат за удоволствието да гледаме развитието на драмата в "1001 нощи" още веднаж хиляди благодарности и много целувки.   bouquet  Heart Eyes
Изгледах всичко, преведено до 80 епизод. Чакам превода на другите нататък и за да не губя темпо, започнах да чета приказките от 1001 нощ в руския сайт. И разбирам, защо Онур бей беше така захласнат от тази книга и постоянно я препрочиташе и цитираше. Там има чудесни стихове, изпълнени с невероятна мъдрост и красиви фрази. Не помня кой даде линка за този сайт, но искам да му изкажа благодарността си. Тези приказки могат да се четат във всяка възраст, даже са по-подходящи за хора на години.  Защото има неща, които едно дете трудно ще разбере. Препоръчвам ви я за четене в свободното време, действа доста разтоварващо и увлича много. Сега разбирам, защо сценаристите са кръстили филма "1001 нощи", макар, че едва ли са имали намерение да го развият в 1001 серии, както примерно аз предполагах в началото. И това беше причината да не започна да го гледам, като започнаха да го пускат по Нова. Но беше достатъчно да видя един епизод - 30-я, и вече никой не можеше да ме отлепи от екрана. И обърнах нета с краката нагоре, докато намеря първите серии.
Епизодите са направени така майсторски, драмите се развиват една след друга и задържат дъха, и чакаш с нетърпение следващия епизод. Също като в приказките от книгата. Там разказа на Шехерезада свършва със свършването на нощта, но  приказката трябва да продължи и следващата нощ, ако шаха иска да разбере какъв е краят й.
Е, май се поувлякох. А денят сега започва. Да ви е лек и приятен.
 smile3525 newsm51 newsm68 newsm44 easter

# 65
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУ на епидемясалата ни дружинкаааа Hug
Хади бакалъм по едно кайвенце преди да емнем нашата темичка newsm47

Да ви е сладко момичетааааа Hug

# 66
Добро утро на всички раннобудни пленници на 1001 нощ! Пожелавам приятен и слънчев ден.
Имам една молба. Може ли някой да ми каже къде се намират преведените части на 79 епизод? В линка от първа страница има само една част -5-та. Благодаря предварително!

# 67
  • В тъмната гора.
Добро утро на всички раннобудни пленници на 1001 нощ! Пожелавам приятен и слънчев ден.
Имам една молба. Може ли някой да ми каже къде се намират преведените части на 79 епизод? В линка от първа страница има само една част -5-та. Благодаря предварително!

http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=6

# 68
Добро утро на всички!

Дафи и Сирен страхотно е стихчето за превеждащите момичета. Присъединявам се към поздравите и благодарностите за тях.

Гледах 79-ти епизод и си мисля не постъпи ли малко пресилено Онур като изгони Фирдевс. Вярно е, че тя малко се "поувлече" с правомощията и задълженията си в семейството, но все пак му беше като майка повече от 20-години. Спомням си първите серии, когато Фирдевс му беше единствена опора и му даваше ценни съвети как да спечели Шех. После му помогна с Нилюфер, когато той беше шокиран от новината, че има дете и незнаеше как да реагира. И сега изведнъж, заради няколко реплики от нейна страна той реши, че му е неудобна. Знам, че се опита да защити Шех по този начин, но не беше необходимо според мен - Шехерезада я постави много добре на мястото и 1-2 пъти и това беше достатъчно.

Другото, което си мислех - за Сезен и Бурак. Много искам сценаристите да ги съберат в последните серии. Харесвам ги като двойка - и си мисля, че се обичат. Сезен сякаш се чувстваше непълноценна с него, заради неравностойното им социално положение. Но сега след като отиде да учи във Виена се надявам да натрупа малко повече увереност и самочувствие и да се върне при него.

Много дълги ми станаха разсъжденията. Извинявам се. Хубав ден на всички ви желая.

# 69
Мишел, благодаря за линка. Отивам отново да се потопя в магията "1001 нощи". А на теб приятен ден.

# 70
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugЗдравейте ГЕДЖЕ Академия-носителки на вирус епидемия! Весел Великден и от мен! easter easter Two Hearts newsm51 Желая ви много здраве,щастие,любов и изпълнени с добрина и светлина сърца! Благодарна съм,че ви намерих,че ви има и че споделяме и преживяваме радости иневоли на нашите герои!  Аша,миличка направо се вдъхнових от точната ти диагноза и за празника ви поднасям скромно едно стихче.

За всички фенки с окончателна диагноза
               `Мръднали за..... много!` newsm51 Two Hearts

От форума не изоставаме
бели букви съблюдаваме.
Линкове прелистваме.
Темите изписваме. atwork
Мило и драго даваме
за Онурката и Шех,
и Бенунчо и Керем
всяко инфо тук да съберем!
Щама здраво ни е треснал
и акъла ни е спецнал Ill
И не пита вирус млади ли сме или стари-
покоси ни де където свари Laughing
А огромни са ни майските надежди- married luvbed preggo newsm64
Дано отишла си е зимата от темите ни преждни!!
В анкетата гласуваме- Онур -неотразим!!
Донесе ни той вирус нелечим!
И фенките сме генетично променени
във клиника `Бинбир гедже` сме въдворени!!
Но от красивата любов сме вдъхновени
с мечти напред все устремени!!! Hug Hug Hug

За Фират Ханъм-Ред Фенке,няма таз година FA CUP FINAL
но утеши се със Буракчо и Онур Аксал!!! Grinning Hug

Скъпи момичета - ще имаме екскурзия нали !! Praynig Praynig
Не сте се отказали!    За всички фенки от Варна- Hug Hug  bouquet  

Айде ставам от компа че незаразените напират!!!
Приятен ден!!! Hug

# 71
Здравейте и от мен!  bouquet
Прасковка ,аз като гледах 79 си рекох "евалла на Онур"- защити Фирдевс пред Шех ,но после ........ми тя попита "да си отида ли?" ....и той й отвори вратата NaughtyНо не бързай с възмущението си ...........има и други серии...
А за Сезен и аз се надявах първоначално ,че ще излезе много качествена комбинация и че Бурак ще оглави Биняпъ,но ...........сдега си мисля ,че няма да имат бъдеще..........Няма да позволят да се смисват разбичните! Thinking

# 72
Да се чете ------"раЗличните " и  "СмЕсват" .....и много Сори.
И великолепни са стиховете  и всички Вие
Вече не мога без да ви изчета -Това май е усложнението от Геджеманията?!?!

# 73
ББ момичета къде видяхте че Каан е отвлечен ,аз гледах 86еп. и рекламата на 87 но не не разбрах къде и как го отвличат , защото четох преди 2 теми ,че бил отвлечен
може ли някой да ми отговори  Flutter

# 74
Danaya, за Бурак и Сезен си мисля и друго, че може би Севал пак ще се намеси, но този път за да ги събере. Мисля, че тя разбра, че от страна на Бурак това не е обикновено увлечение като досегашните му връзки. Но може и да си права... да не искат сценаристите да смесват различните. Но смятам, че Сезен е по-подходяща за Бурак отколкото Мелек. Или поне така ми се иска  Laughing
А за Фирдевс - ББ знам как се развиват нещата в последствие. Гледала съм всички серии напред. Но пак смятам, че не беше необходимо изгонването и.

Общи условия

Активация на акаунт