1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 264
  • 454
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТО ВОЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ДОБРИ!  easter
Ние нали сме 8 часа след вас тепърва на църква ще ходим и засядаме на агнешко и кузинаци и бира Загорка разбира се.
Някой в предишната тема направи коментар че папараците не са си свършили работата и липсвал някой от снимките. Аз пък си мисля че всички които е трябвало са там и ако липсва някой е защото не му е мястото там.
Останете със здраве и до скоро Hug

# 46
Честито Възкресение Христово!  easter Да сте ми живи и  здрави всички и весели празници!

Като тежко болна от вируса си зарязах гостите за да надникна тук! hahaha

Гласувах, идеален ми е Онур! Ще го преживея мъничкия му недостатък - ревността!
Хайде чао засега! Hug

# 47
ВЕЛИКДЕН Е!
Камбаните възвестяват радостта ни от Възкресението на Надеждата!
Нека има любов и сговор помежду ни, нека търсим доброто и то да ни свързва, нека бъдем милостиви и обичаме силно!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Едно голямо НЕ и от мен. Обсебващ е!

Аша оригинално и достоверно!  bouquet

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 23:17 от mari_nk

# 48
и отново христос воскресе. честит празник. 

# 49
Христос Воскресе !!!

Весел празник на всички !!! easter easter easter

# 50
Даная 14 какво грозде какви 5лева,аз си обичкам Керемката,ей Керемки това е ,щете не щете много малко на клона ,това е !
NaughtyЕми засегнах се заради Онур!! Laughing

# 51

Иначе вчера и аз изгледах първи епизод. Заслужава си да се види. Бурхан е най-обиден от това, че бащата на Еда На Еда ли ??Не съм съвсем на ясно ,но мисля ,че За Еда поначало са били против.Като ,чче ли е имал друга годеница от детството по традиция.......Нали Бурханбей дори не си спомняше за Еда ,само Надиде и то с лошо  bouquet  bouquet
Честит Великден, момичета!  bouquetи от мен

# 52
Чета и виждам, че това са моите мисли. Значи не съм само аз "болна".

На всички болни и на тези в инкубационен период на болестта "1001 нощи" пожелавам весели великденски празници. На семействата ви също и дано все пак си затварят очите за вашата болест, защото тя е неизлечима, няма лек за нея никакъв, просто да се въоръжат с търпение.
Христос възкресе!
Дано доброто и любовта винаги възкръсват, дори когато са изпепелени от коварство, омраза и безумие.
Радвам се, че има с кого да споделям впечатленията си от този филм, защото той наистина е жива болест. Постоянно мисля за Шехи и Онур, Бену ме е завлядяла толкова много с нейната измъчена любов, че като видя Керем в леглото на Еда ми идва да счупя главата му от яд. Играта на всички е просто невероятна, на пук на всички предразсъдъци, които сме таили за нашите южни комшии.
Момичета, благодарна съм, че ви има. И че с вас човек забравя самотата и се отнася в приказния свят на нашите любимци. Третия сезон е направо разтърсващ. Първите два ни завлядяха с романтиката си и ни качиха в облаците. Но третия ни показа и жестоката страна на живота.
Още веднаж на всички много усмивки и красив празник.

# 53

И аз това се питам, защо сравняваме всички наоколо и всичко с тях. И си го обяснявам с факта, че са толкова добри и естествени, че са се превърнали в част от нашия живот. А и всички ние сме във филма. Ако има някой, който да каже, че не е открил себе си в някой от героите или в някои случки, ще излъже.

Тя май ШЕХ обича много да ходи с анцунг.Като отиваха в Париж на летището пак беше с анцунг.
Сетих се нещо друго-днес след обяд гледах един филм-ХАРМЪНИ-подобен на нашия,такъв един сантиментален,ина финала ,когато двамата герои преди да се целунат си докоснаха челата ,знаетели за кого се сетих за ШЕХ и ОНУР.Защо всички сравняваме с тях?
Права е АША :ВИРУСЪТ Е НЕИЗЛЕЧИМ!!!----поне за сега---

# 54
  • Варна
Христос Воскресе!!!

Честит празник на всички!!!

bouquet

# 55
Това може да е като идея за следващата анкета.
В коя от героините откривате себе си?
- Шех
- Бенну
- и от двете по нещо
- нито една от двете
- друга /Мелек, Сезен, Фюсун, Еда  Mr. Green, др/ моля обяснете.

и втора анкета в кой от героите откривате вашата половинка?
- Онур
- Керем
- и от двамата по малко
- нито един
- друг /Мерт, Бурак.../

# 56
  • София
А, Даная, ясно.
Написала си мнението си в цитата, ама, те разбрах.  Wink
Леле, горката Бену. Всички имат претенции и й се нахвърлят заради проблемите си.

# 57
  • до най слънчевия бряг
здравейте момичета ,изпратих гостите и ето ме тук ,сред себеподобните

по анкетата ,нищо не бих му променила по него и в него ,само местожителството ,ама ми бяга с десетина годинки  Joy Joy Joy

# 58
  • София
Момичета, не мога да намеря в линка от 74-та серия нататък 6-та и 7-ма част на 74 епизод? Някоя от вас може ли да ми ги пусне тук?
МЕРСИ!  Hug

# 59
Момичета, не мога да намеря в линка от 74-та серия нататък 6-та и 7-ма част на 74 епизод? Някоя от вас може ли да ми ги пусне тук?
МЕРСИ!  Hug

Ето ги:
http://www.vbox7.com/play:9caf91fa - 74/6
http://www.vbox7.com/play:aded1ff8 - 74/7

Общи условия

Активация на акаунт