1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 266
  • 454
  •   1
Отговори
# 30
Тя май ШЕХ обича много да ходи с анцунг.Като отиваха в Париж на летището пак беше с анцунг.
Сетих се нещо друго-днес след обяд гледах един филм-ХАРМЪНИ-подобен на нашия,такъв един сантиментален,ина финала ,когато двамата герои преди да се целунат си докоснаха челата ,знаетели за кого се сетих за ШЕХ и ОНУР.Защо всички сравняваме с тях?
Права е АША :ВИРУСЪТ Е НЕИЗЛЕЧИМ!!!----поне за сега---

# 31
Даная 14 какво грозде какви 5лева,аз си обичкам Керемката,ей Керемки това е ,щете не щете много малко на клона ,това е !

# 32
  • на морето
Сетих се нещо друго-днес след обяд гледах един филм-ХАРМЪНИ-подобен на нашия,такъв един сантиментален,ина финала ,когато двамата герои преди да се целунат си докоснаха челата ,знаетели за кого се сетих за ШЕХ и ОНУР.Защо всички сравняваме с тях?

И аз! И аз!  wavey
Ама вчера , пък подпухнах от рев на един филм  пак по Нова - Голяма риба . Отдавна не се беше случвало . Аз съм от ревливите , ама чак толкоз .... След началото на нашето вирусче ...... не се буше случвало .....

# 33
  • на морето
Джаки , споко ! Данайче -  и ти , миличка ! 

Още от началото  се бяха обособили две групи почитателки - на Онур и на Керем .
После се "отлюспиха " някой членове на групите и се оформиха другите фен-клубове - Мерд , Бурак .... и т.н. Така че , нека зачитаме предпочитанията !

Инък , .....има на вратата изтривалка !

Следващата анкета ще трябва за равновесие да е аналогична , но за Керем !
 Звездииииии! Шметиииии! Помислете по въпроса , моля ви !

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 17:46 от asha

# 34
Напускам ви за няколко часа.Отивам на софра!Ще пийна и ще хапна и за ваше здраве!

# 35
Следващата анкета ще трябва за равновесие да е аналогична , но за Керем !
 Звездииииии! Шметиииии! Помислете по въпроса , моля ви !
разбира се как иначе Party Party

# 36
Здравейте момичета! Гласувах, че не бих променила нищо!!!!Такъв го искам.... Embarassedнека ме ревнува, значи ме обича, нали luvbed А за анцузите на Шех, тя и на летището като се връщаха от Париж беше с анцуг, и една вечер като ги изхващаха в един ресторант пак беше/тогава  зелен/. Сигурно така и харесва Thinking

# 37
  • Varna
Хоп, троп и аз във новата темичка wavey
Звездичкеблагодаря за новата темичка  bouquet
За анкетата и аз гласувах за Онурчика да не се променя. Стига ревноста му да не ескалира.
Немога да гласувам против туй момче бееее. Напомня ми много на един много любим мой човек Wink

# 38
Христос воскресе!

# 39
  • София
Не е идеален Онур. Прекалено е ревнив. Спомняте ли си как ревнуваше от приятеля на Шехерезада, който си беше продал колата за лечението на Каан??? Та Онур, ако можеше, щеше да й забрани да работи и тя да стои вкъщи и да си гледа децата, заради пустата му ревност.
Иначе вчера и аз изгледах първи епизод. Заслужава си да се види. Бурхан е най-обиден от това, че бащата на Еда го е заплюл, защото Ахмед се е оженил за друга. Бурхан не можеше да прости унижението, според мен. Иначе на мястото на Шехи също бих ходила при него 2 пъти да го моля за пари, щом става дума за живота на детето ми. Ще преглътна и обида, и всичко.
Честит Великден, момичета!

# 40
ето ги тук са  

Peace
Момичета,има ли някъде преведени вече от 79 епизод натам?В бокса на профила който е посочен в първия пост има само една част от 79 епизод и две части на 80-ти. Rolling Eyes
Много ти благодаря! Hug
Трябва да се смени линка даден в първия пост,там ги няма всички части! http://www.vbox7.com/subsbyuser:yagmur_yurekli_damlacik
    Линк с епизоди след 74, преведени със субтитри!!!

# 41
  • sofia
ХРИСТОС ВОСКРЕСИ!!!
Мили момичета бъдете весели, обичани ,здрави easter easter и да не се отървете от късмета.

# 42
Втора точка ,разбира се!Е ,може и да има още трески за дялане но в това му е чара,ако е съвсем идеален-ще е скучен,да има емоции от време на време newsm78  bouquet
Във вторник ще има ли нова серия по канал Д newsm78

# 43
  • София-Банкя
Здравейте момичета, гласувах с първа опция, заради болезнената му ревност, макар че после размислих и си спомних от собствен опит, че ако не приемаме човека до нас такъв какъвто е с любовта е свършено. Никой не е съвършен, но докато трае еуфоричния период на влюбването си изграждаме някаква идеалистична представа за обекта на нашите чувства и после като дойде осъзнаването се напъваме да го променяме. Груба грешка. Нямаме право, така както не бихме искали някой да променя нас.

# 44
Здравейте и от мен най после ви догоних Whistling Ашче разби ме отвсякъде с диагнозата,валях се, по точна здраве му кажи:35: Joy Joy,на 1000% се признавам за засегната от епидемията със всичките й фази и симптоми,но поне има с кого да я споделяме,явно е нелечима,но подробноста,която си пропуснала,май е че заразените не желаем да се лекуваме Peace е поне аз де Embarassed  За Онур,не ми е любимец предпочитам Керем,но бих го приела такъв,човек е такъв какъвто е или го приемаш така със всичките му предимства и недостатъци или търсиш спасение другаде Peace      Цитат: "Бену ме е завлядяла толкова много с нейната измъчена любов, че като видя Керем в леглото на Еда ми идва да счупя главата му от яд bash. Играта на всички е просто невероятна, на пук на всички предразсъдъци, които сме таили за нашите южни комшии.
 smile3521Напълно споделям мнението Peace   Анче снимките са страхотни Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт