1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 57

• 18 735
  • 441
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Много е хубаво писмото! Благословени да се ви умните главици!

А в първите серии - Керем говори за Шех, но казва че я харесва. Не си признава истинската същност на привличането. Онур я обича, ама пък си мълчи и постоянно спира Керем за да не говори за това. Страх го е да чуе за чувствата на Керем, ама го е страх и че може самият той да я обича. И тая несигурност изби в закуската с Периде - така силно реагира на разговора, който се повтаря чедто, често , сякаш за първи път го водят.

А "бягащите очички". Къде ли не гледа Онур когато е смутен. И всичко забелязва, нищо че се оглежда като "обран еврейн".

Направо ме върнаха в младостта и първите трепети с тези серии. Сега оценявам повече детайлите защото първия път гледах действието. Нали с тези бози по ТВ все на действие се набляга и ние отвикнахме да виждаме останалото.

# 152
РЕЗЮМЕ НА еп. 87 [color]
[Шех  ще се омъжва за Енгин...

Бену прави опит за самоубийство.Шех и Енгин се опитват да се сближат и опознаят по-добре .Те искат да  сприятелят децата си. Каан тъгува за Онур и казва на Шех , че е против брака и с Енгин .Бурхан е все още в болницата в очакане Надиде да се събуди.Али Кемал и Гани са заплашени заради натрупаните хазартни дългове.Еда е в безизходица ,тъй като е останала без пари . Бившата съпруга на Енгин не одобрява факта ,че Енгин иска да се ожени за Шех.Онур не издържа вече .Шех и Каан му липсват ужасно и той прави неочакван ход.

Какво ще каже Онур за намерението на Шех да се омъжи?
Какво ще помоли Керем  да направи Онур?
Ще залови ли полицията Еда?
Какво решение е намерил Али Кемал , за да заплати дълговете си? [color]

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 18:36 от Stella Bella

# 153
  • на втория етаж
Нова тема - докато се усетя,тя до 10-та страница!
Рекордьорки!!! Peace Peace Peace

4-та опция избрах да гласувам  newsm78

# 154
Ами незнам колко жертви взе тоя филм. Мислете лек, защото някоя от нас ще стане зян.................
Баба ми винаги казваше "Не се притеснявай и това ще мине". В смисъл, че нищо в живота не е вечно и тъгата и радостта. Обаче аз не искам тази лудост да минава.

# 155
# 156
В сайта на английски има превод от статия, че бялата къща е купена от семейство Сабанджъ.

Изглежда, че независимо дали им носи щастие или не, нашите любимци ще си живеят в нея до края на сезона. През това време ние ще се наслаждаваме на това архитектурно  бижу.

# 157
Добро утро,деца!Значи и аз мога да се успокоя,че не съм ЛУДА,макар ,че вече съм на възраст и има един лаф-никога не е късно да станеш за резил.Неща Чучулигата ,искам си Онур!!!!!Шегичка!!!!Как е настроението днес?Гледам и на вън Слънчо пекна.

# 158
  • София
Хей момичета ще гледате ли Чучулигата...ако не...да не започваме въобще превода.

Смятам да пускаме и откъси от книгата. Ще коментираме живота в южната ни съседка. Мястото на жените в турското общество и ролята им в семейството.

Добро утро на всички!
Ще гледаме, разбира се, Mishel!
Аз много искам да видя преведен този филм!  Rolling Eyes
Предварителни благодарности за превода!  newsm20 newsm20 newsm20

# 159
По повод лудоста,вчера моя син ме закара да си видя колежките и те ме питат как паднах ,атой-как мислила за Онурчо и едва не се пребила.Идецатавече ме подиграват.

# 160
РЕЗЮМЕ НА еп. 87

Онур не издържа вече .Шех и Каан му липсват ужасно и той прави неочакван ход.

това ми звучи много добре

# 161
  • В тъмната гора.
По всяка вероятност другия вторник ще е 87 епизод.

# 162
Привет, момичета!  Simple Smile

Как е днес, настроението?  Grinning

Дафи, тенкю за биричката, ще  я гъврътна довечера ...  Crazy Hug

Хей момичета ще гледате ли Чучулигата...ако не...да не започваме въобще превода.

Мишел, ако имаш желание да правиш превод и да правиш всички допълнителни неща по качването, го направи. Не се съобразявай, дали някой иска, или не. Желаещи винаги ще има, въпроса е, това което искаш да направиш, да ти доставя на теб, удоволствие и да не те натоварва.  Wink  Simple Smile

# 163
  • В тъмната гора.
Привет, момичета!  Simple Smile

Как е днес, настроението?  Grinning

Дафи, тенкю за биричката, ще  я гъврътна довечера ...  Crazy Hug

Мишел, ако имаш желание да правиш превод и да правиш всички допълнителни неща по качването, го направи. Не се съобразявай, дали някой иска, или не. Желаещи винаги ще има, въпроса е, това което искаш да направиш, да ти доставя на теб, удоволствие и да не те натоварва.  Wink  Simple Smile

Да, определено е така.

# 164
Момичетата толкова благородно ни помагат да догледаме филма, че ми е съвестно да искам още.

Обаче, ако го преведете веднага ще го гледам. Книгата съм чела толкова отдавна, че само гледането няма да ми я припомни. Едва ли ще разбера много с моите десетина думички на турски.

smile3525

Общи условия

Активация на акаунт