1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 312
  • 454
  •   1
Отговори
# 330
hiacint! Напълно споделям мнението ти! Керем е страхливец!
За Онур не давам лоша дума да се каже - колко са мъжете, които ще отрежат така една жена, която грозно им се натиска, както направи журналистката?

# 331
Симона току що ми писа че и Берг е била на румънският канал д днес и тя също е казала да не пропускат края на филма. При тях тази вечер ще дават 86 серия.
Ами то за мен това си е намекване гледайте и няма да съжалявате...

Анна Благодаря за снимките и инфото  bouquet
А ето как се е чуствал нашия любимец на края на последния снимачен ден

# 332
emely Предварителни благодарности и от мен  bouquet Hug,не се притеснявай че ще е бавно,когато тогава,да не ставаме нахални Praynig,радвам се че все някой се смили над нас  Hug,пък ние само чакаме наготово Embarassed   Анна тенкс за снимките и инфото bouquet на тези снимки Джейда е с черна коса или ми се привиждат или се е боядисала накрая newsm78                      Току що изгледах 81 еп със превод Шех както винаги неотстъпва искам Фирдевс и това е,а Онур ме изкефи как отряза журналистката PeaceМного ми дожаля за Бенну на няколко пъти ме разплака опита се да се лекува,но пак я прихванаха,ама тая лекарка ме ядоса какъв лекар е и защо забрани на Керем да я вижда,като тя точно от това имаше нужда да чувства подкрепата на Керем,това не го разбрах вместо да й помогни само й навреди,как да се изяснят като не се виждат,Бенну реши че той ептен я е отписал уфффф Whistling  Надиде уж от добри намерения ама и тя спомогна за проблема и те с Бурхан се намесват все когато нетрябва и си траят когато трябва да се намесят,ама и Шех като научи вместо да иди да поговори с Онур тя веднага му се нахвърли дори не му даде възможност да се защити,но най голямата вина си е на Керем,надробил кво надробил като чу за какво се карат Шех и Онур да беше влязъл и да си беше признал вината не да се крие като страхливец в кабинета си,така още по зле стана имаше възможност докато е време да оправи нещата и пропусна и нея,сега се сетил че изгубил приятеля си и им развалил семейството,ами да бе мирно седяло не би чудо видяло ааа,пък аз искам да си оправят отношенията с Бенну ми то какво щастие като си причина за чуждото нещастие,ама ме изкефи когато душеше Еда,пък и тая скумрия не миряса то нагло до безобразие,та чак и в клиниката отиде,ама Бенну не е глупава и каза че щом има смелост да идва значи има защо Rolling EyesА накрая и Бенну за капак на всичко духна от болницата,ама ако простата лекарка не беше забранила да се вижда с мъжа си щеше да одържи фронта,сега се почувства изоставена и си плю на петите,та да видим докъде ще я докара,дано поне довечера се смилят над нас и покажат някаква светлина в тунела,че съвсем ще ни довършат и нас ooooh!или пък са решили до последно да ни изтезават newsm78,за да поддържат жаравата нагорещена ooooh!

# 333
Вярно е, че Шехерезада вилня като торнадо и пак горкият Онур го отнесе. Този път обаче напълно я разбирам. Най-черната й тайна, тайна, която през цялото време изгаряше душата й излиза наяве. Единственият човек, който знае за "черната нощ" е човекът, когото е обикнала от цялото си сърце. Какво може да си помисли, освен, че той я е предал? За нея това е поредният неочаквн удър на съдбата. Понеже много харесвам Онур, ми се ще да кажа, тя трябваше да отиде при него, да поговорят, да се изяснят. Обаче може ли човек да остане спокоен, когато животът, който се е опитвал да изгради, изведнъж се срутва пред очите му?

# 334
  • Варна
"А ето как се е чуствал нашия любимец на края на последния снимачен ден"

Сигурно  ли  е, че  това  е  снимка  от  последния  снимачен  ден???????

Джанъм,  Онур  е  с  халка  на  пръста!!!
[/b][/i]

# 335

[/b][/i]
Той тази халка си я носеше и във филма

# 336
  • Варна

[/quote]
[/quote]

ББ    А  не  я  ли  махна  след  разговора  с  Бенну,  преди  да  се  обади  на  "креватната  госпожица"!

# 337
Ихххааа...прочетох ви ..най - нананакрая...явно,  прав е бил този, дето е рекъл: луд умора нема!!! писали сте, писали, серии сте гледали, Керем сте разкостили Simple Smile)
Благодаря на Сирена62, Дафи83 и Анна3ком дето са готови да ме приберат   bouquet   bouquet  bouquet    ама да знайте, в Библията е написано " ..и няма добро  
ненаказано.."  Mr. Green /с други думи : направи добро, изяж продукт на долната задна част на гърба си" Hug
отивам да кълцам салата..нема майтап ...след малко пак  

# 338

[/b][/i]

А дали нещо не се случило в последния епизод?Това са само  мои предположения....Нали няма да ме хвърлите на изтривалката?

# 339
  • София
Planet, tsveti направи една много успешна визуализация на " състоянието" на нашия герой Онур след края на филма  Grinning А иначе снимката е от май месец 2008 г. , когато се самоубива младата племеница на Халит, дете на една от сестрите му  и на снимката прегръща неин приятел. Това е третата смърт във фамилията за 5 месеца .

Момичета, как сте, ще гледаме ли епизода? Решила съм - последните епизоди и аз да се включа с мои коментарии. Радвам се , като чета вашите емоционални обсъждания - и си спомням как " премирахме" на 80 и 81 он-лайн излъчването. Аз малко съм заета тези дни , но от началото на май ще бъда по-свободна и ще чакам с нетърпение 16 май, когато ще пуснат по Нова 3 сезон. Днес , без да избирам- пуснах на дъщеря ми 80 епизод - и тя като видя Онур и Керем, , веднага разпозна кой- какъв е  Rolling Eyes

# 340
може да съм малко бавна ама 6те ми е за 1 път Embarassed
това изобщо да не те притеснява  Hug  bouquet

шеф
ще гледаме естествено балкона почна да се пълни  Hug
добре че даде разяснения за снимката че хич не ми допада това на финала да е било

Анна значи и Берг е на мнение да не изпускаме финала
То че няма да го изпуснем е ясно ББ: нали и джейда беше казала че сълзите за героинята й спирали накрая. Е станаха май трима - гледайте и няма да съжалявате

млу6 добре че се появи бяхме се притеснили

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 20:56 от castanea

# 341
ей, не мога да седна и да ям. все пред тоя комп съм и ..... нека да се сдобряват най-после - дълго и красиво. нека да не у....т филма. е, та малко ли ни мъчиха. не искам да вярвам, че в последния кадър ще ги съберат /онур и шех/ друго решение не виждам. иначе защо ни мъчиха толкова. да ни свършат ли? един красив финал и туй-то. не че скоро ще мирясаме.

# 342
Planet, tsveti направи една много успешна визуализация на " състоянието" на нашия герой Онур след края на филма  Grinning А иначе снимката е от май месец 2008 г. , когато се самоубива младата племеница на Халит, дете на една от сестрите му  и на снимката прегръща неин приятел. Това е третата смърт във фамилията за 5 месеца .

Момичета, как сте, ще гледаме ли епизода? Решила съм - последните епизоди и аз да се включа с мои коментарии. Радвам се , като чета вашите емоционални обсъждания - и си спомням как " премирахме" на 80 и 81 он-лайн излъчването. Аз малко съм заета тези дни , но от началото на май ще бъда по-свободна и ще чакам с нетърпение 16 май, когато ще пуснат по Нова 3 сезон. Днес , без да избирам- пуснах на дъщеря ми 80 епизод - и тя като видя Онур и Керем, , веднага разпозна кой- какъв е  Rolling Eyes
Благодаря Шеф.

# 343
  • Атлантис, Галактика Пегас
[/quote]

ББ    А  не  я  ли  махна  след  разговора  с  Бенну,  преди  да  се  обади  на  "креватната  госпожица"!
[/quote]
бб да, тъкмо след разговора с Бенну я сваля.

# 344
  • Варна
   Благодаря  Шеф!!!
   Както  винаги  с  вярна  и  актуална  информация!!!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт