1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 372
  • 454
  •   1
Отговори
# 240
Изгледах 80 и ме е страх да си пусна следващия,че ще счупа монитора от яд.Вие сте изкоментирали Бену из основи така,че няма какво да добавя.А тая Еда изобщо защо я вкараха да но развали филма.Сега вече се првърна в сапунка #Cussing out #Cussing out

# 241
Kordelia и аз защото не вярвам в тази теория, въпреки че наистина има и около мен такива доказателства. Чудя се правилна ли е аналогията за която си мисля или просто съвпадение.

# 242
Изгледах 80 и ме е страх да си пусна следващия,че ще счупа монитора от яд.Вие сте изкоментирали Бену из основи така,че няма какво да добавя.А тая Еда изобщо защо я вкараха да но развали филма.Сега вече се првърна в сапунка #Cussing out #Cussing out

Като вземете да категоризирате филма със сапунка.Може ли една сапунка да те държи будна до 24,00 часа да коментираш и да се вълнуваш .Извинявай ама се дразня като започнете филма бил сапунка и т.н. не го гледайте като е сапунка.Обиждам се на филм  Heart Eyes

# 243
Леле какви страсти предизвиква този филм.Аз не го оприличавам на нищо,това ми е любимия и единствен сериял който съм гледала.Просто последната серия ми дойде в повече.Извинявам се на филма за обидата  bouquet

# 244
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia и аз защото не вярвам в тази теория, въпреки че наистина има и около мен такива доказателства. Чудя се правилна ли е аналогията за която си мисля или просто съвпадение.
не знам дали е съвпадение. Не съм на ясно все още. Но определено мога да прокарам паралела до там, че ако в семейството не имало баща като фигура, по вероятно в семейство на момичето без баща, тя няма да си търси някой който прилича на баща й, когото най вероятно идиализира, а по скоро ще търси идеала от приказки или от това което състави като идеал, от книги, филми или не знам от къде още. И по вероятно да спечели от това защото няма да копира от никой.  Peace

# 245
Току що изгледах и 81 епизод...но.. не мога да коментирам сега ,много е тягостно...

# 246
здравейте дами:)има ли преведени 81,82 епизоди и къде?не мога да  ги намеря в бокса...има но без превод.благодаря предварително:))  bouquet

# 247
  • Атлантис, Галактика Пегас
Току що изгледах и 81 епизод...но.. не мога да коментирам сега ,много е тягостно...
миличка къде го изгледа бе, джанъм? Аз виждам само 1,2, 5,6, 8 части?

# 248
  • София
здравейте дами:)има ли преведени 81,82 епизоди и къде?не мога да  ги намеря в бокса...има но без превод.благодаря предварително

Има ги преведени, но са като разказ, не в диалог.
Трябва да гледаш филма на турски и да си четеш обясненията и диалозите на български.
В блога на Вярка ги потърси.  Hug

# 249
аз целия 80-ти еп изгледах със свито сърце чудейки се какви ще ги надроби усойницата Еда. Сега ми стана ясно изглежда 81 с по-свито сърце ще гледам.

Kordelia права си  Peace
няма място за копиране що се отнася за човешките взаимоотношения
ето 81 тук

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 15:21 от castanea

# 250
по добре да го беше издрънкал на Бену
Керем щеше да и каже, ако тя го беше попитала нормално, а не истерично Thinking

да възможно е
един път Бену го попита истерично, а пък и Керем доста й се беше ядосал особенно след разговора с Онур. Трябва пак да го изгледам, но тя май дори не го и попита направо го обвини. Голям мизерник го изкара.
Ами той си е мизерник!
Дамла, мила благодаря ти за бързите преводи!
Аз довечера съм нощна и поне до 81-ва вече ги прочетох, освен изгледах.
За съжаление на всички, които толкова харесват Бену и Керем, аз окончателно се разочаровах от тях.
Това са нескончаеми мрънкалници, извор на  недоразуменията за Шех и Онур.
Ох, написах го, ама пък без тях как щяха да се случват интригите.
Пожелавам довечера по-добра серия за илач на "вирусоносителите".
Утре ще се  надявам  на цветущи коментари и сценарии.
 Hug
За всички да е любов возкресе!    Praynig

# 251
  • В тъмната гора.
http://www.vbox7.com/byuser:yagmur_yurekli_damlacik?&page=4

Момичата да ви обясня, търсете преведените клипове на този линк, защото тук са абсолютно всички клипове и преведените от Дамла и получените от нас.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 15:45 от Mishel_

# 252
Професионалисти са преводачките не се спират пред нищо. Ето успяха всичко да преведат, остават 82,83еп.
Ами незнам как ще се отблагодаряваме.Дано Bz довечера да е на линия.

# 253
бладодаря Simple Smile)

# 254
цоп  и  аз  тук

Общи условия

Активация на акаунт