1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 372
  • 454
  •   1
Отговори
# 225
по добре да го беше издрънкал на Бену
Керем щеше да и каже, ако тя го беше попитала нормално, а не истерично Thinking

да възможно е
един път Бену го попита истерично, а пък и Керем доста й се беше ядосал особенно след разговора с Онур. Трябва пак да го изгледам, но тя май дори не го и попита направо го обвини. Голям мизерник го изкара.

# 226
# 227
А, бе ,хора,защо така мудно тече времето,кога ще стане 22 часа?Страх ме е да се надявам и мечтая,но се на дявам и мечтая,дано го пуснат тоя 87 епизод,че.... newsm78 #Crazy #2gunfire Joy

# 228

да възможно е
един път Бену го попита истерично, а пък и Керем доста й се беше ядосал особенно след разговора с Онур. Трябва пак да го изгледам, но тя май дори не го и попита направо го обвини. Голям мизерник го изкара.
Колкото и истерясала да Беше Бену, колкото и ядосан да беше Керем, той трябваше да намери начин да поговорят човешки и да й обясни как стоят нещата. Но пак си мисля, че Бену щеше да си потърси друга причина де се чувства нещастна.
Керем можеше да потърси утеха при Мерт или Онур. Но явно неговата слабост са жените, както за Бену е алкохола.
Мисля си, че Керем още обича Шехерезада, защото когато говореше на Еда вместо Бену каза Шехерезада. Неволна грешка на езика може би, но зад такива грешки често стоят спотаени мисли и желания.

# 229
Минавам да ви поздравя Hug.Отивам да гледам 80 серия и после ще се включа с коментар.

# 230
Извинявайте, момичета. Филма по  Нова приключи с 67 епизод, но от кой сезон. Благодаря Ви, предварително.

# 231
Lilims ей сега ще стане 22ч  Hug
мисля, че вече няма съмнения ще го дават  Peace

Venetat нали все истерясали, сърдити, ядосани хора в тоз сериал и не ни чуват като им приказваме, че трябва с по нормален тон да си говорят   ooooh!

Извинявайте, момичета. Филма по  Нова приключи с 67 епизод, но от кой сезон. Благодаря Ви, предварително.
филма приключи с 66еп 2-ри сезон

# 232

Venetat нали все истерясали, сърдити, ядосани хора в тоз сериал и не ни чуват като им приказваме, че трябва с по нормален тон да си говорят   ooooh!

Лоша работа. Обаче и ние май истерясахме покрай тях. Какво ли биха си помислили хората от екипа на филма, ако можеха да надникнат в нашия форум? Чудя се дали сценаристите са имали толкова дълбоки замисли, като са характеризирали героите? И изобщо ако им трябва помощ за развитието на някой образ, направо към нас да се обръщат. Laughing

# 233
.....
Керем .....Но явно неговата слабост са жените, както за Бену е алкохола.
.....

и аз това казах преди.... Rolling Eyes

# 234
Керем за мен има някакви остатъци от чувства към Шехи, но далеч не е онова, което беше Rolling Eyes

за сметка на това Бенну и 120 шамара да беше изяла нямаше да се отрезви -  не знам защо, но имам чувството,ч е е от типа хора, които не могат да живеят без лична драма...относно подозренията и за Керем-Шех са си чиста мания за депресия. ако толкова се съмняваше в Керем,ч е още обича Шехи не би била толкова щастливо в началото на брака им.  тази ревност дето я разви отново, си е точно безсилието да изкара чувствата му по отношение на загубенеото дете... и когато обвини Шехи си го нави на пръстта Rolling Eyes

Дълбоко стаяваните подозрения в Бену изплуваха на повърхността след смъртта на бебето.Имам чувството ,че тя мисли ,че Керем не страда като нея за тяхното изгубено дете следвайки от това ,че той не я обича както тя него
 newsm78

# 235
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ако беше казал на Бенну, то филма нямаше да има развитие. в посока където е тръгнал...  Wink

# 236

да възможно е
Колкото и истерясала да Беше Бену, колкото и ядосан да беше Керем, той трябваше да намери начин да поговорят човешки и да й обясни как стоят нещата. Но пак си мисля, че Бену щеше да си потърси друга причина де се чувства нещастна.
Керем можеше да потърси утеха при Мерт или Онур. Но явно неговата слабост са жените, както за Бену е алкохола.
Мисля си, че Керем още обича Шехерезада, защото когато говореше на Еда вместо Бену каза Шехерезада. Неволна грешка на езика може би, но зад такива грешки често стоят спотаени мисли и желания.

Керем направи всичко по силите си за да докаже любовта си към Шех .Та той се докопа до касетата само и само да покаже на Шех какъв е Онур.Но изненадата беше голяма тъй като Керем най-малко е очаквал да види Онур с Шех в "онази черна нощ".Тогава той се одръпна .Но това не означава ,че е спрял да обича Шех.Венадат ти го каза: до онази нощ с Еда..... Embarassed

# 237
като истински мазохист продължавам да гледам и все си мисля, че по-лошо от това няма накъде. а то..... мисля си, че бену не е чак влюбена. сякаш се опитва да убеди себе си в това. по-скоро е една фикс идея. и двамата с керем се заблуждават един друг в силната си любов. не им вярвам. а преди доста серии казах, че керем тръгвам да го гръмна. да бях го направила тогава, че то още колко ли глупости ще сътвори.

# 238
.....
Керем .....Но явно неговата слабост са жените, както за Бену е алкохола.
.....
и аз това казах преди.... Rolling Eyes

май повечето стигаме до това заключение. И каква излиза - тя така си е втълпила, че ще е нещастна като майка си, пие и затова си е намерила такъв партньор в живота като баща й със слабост към жените

tsveti97 може би си права нали и Онур това му каза, че стига се е правил на силен може би Бену иска да види че и той страда. Онур като препатил нали и на него му беше странно че Шех не си показва чувствата в 1-вите епизоди
А за Керем и чувствата му към Шех - май му вярвам толкова колкото и за чувствата към Бену

Gerkaa то по голяма глупост от тая .... дали ще може да измисли

# 239
  • Атлантис, Галактика Пегас
По повод Бенну и това че е намерила такъв мъж като баща й и че копира майка си.  Че то много от психолози казват че копираме семейни отношения от бащиния дом и че търсим съпруг приличащ на баща ни. Макар че аз в таз теория не вярвам особено, но много често виждам подобни истории около мен.   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт