1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 59

• 22 310
  • 454
  •   1
Отговори
# 345
Абе,че вината е на Керем -негова е.Ами надиде като чувства,че този грях е на Бурхан защо изобщо отиде да каже ,че знае за черната нощ.Тази жена трябва да се барка навсякъде.
Онур милия гледаше като втрещен

# 346
  • Варна
     Ами  как  да  гледа  милия?!!!  Когато  целият  му  живот  се  срутва,  без 

да  е  виновен  и  без   да  може  да  се  защити!!!
  Weary

# 347

Цитат на: anna3com link=topic=390181.msg10958851#msg10958851 date=1240318126
А бе Млу6 ми се губи повече от 3 дена. Да не би пък мъжа и да я е изхвърлил и сега да стои в някой партер без интернет?

дано не е така, но ако се е стигнало чак до там дано поне телефона й не е взел, че да може да се обади да си я приберем

Joyразбихте ме.....момичетааааа, баба млу6 може по БЕЗ гащи да я дуФнат от вкъщи , но НЕ и по  без лаптоп под мишци...... newsm44   аз да не съм  smile3504   знам и всички местенца в софия с безплатен безжичен интернет достъп  newsm68

# 348
ей тва е нашто момиче.... дори бягайки не изпуща уреда за комуникация със заразения свят....

А снимката беше публикувана преди много, много теми назад за самоубийството на племеницата му и около развода на Онур. Най вероятно от шеф която винаги е била бездънен извор на информация.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 21:11 от anna3com

# 349
Момичета днес  ще има ли серия?!

# 350
  • София

Обичам магнетичния  Онур и  понякога " торнадото" Шехи !
Страдам за Надиде и Бурхан!
А Бену и Керем - не са моите герои от филма, но - великолепни с пленителните си усмивки, привлекателни  дори в негативните сцени!

# 351
ТАЗИ СНИМКА Е ОТ ПОГРБЕНИЕТО НА БАЩАТА НА ХАЛИТ - 27 Mayis 2008   Praynig Praynig Praynig

ps: както казват в TR - =Nur içinde yatsın = нур ичинде яTcън (да почива в светлина)  Praynig

# 352
  • София
Момичета днес  ще има ли серия?!

Аха! Чакаме я!  Hug
И за да не питате къде се гледа - пускам линка за директното гледане отново: http://www.kanald.com.tr/Canli/

# 353
bz добър вечер   Hug bouquet Hug

# 354
БЗ, къде си бе момиче
На майка си не съм се радвала така като дойде тук....

# 355
  • София
bz,    

Това е за радостта ми, че те виждам тук тази вечер!  

# 356
хей, ето я bz. спокойно всички са на линия. тук  са  всички. и тези от последния ред на партера и от бакона и от първия ред. yes. как беше - айде наш,те.

# 357
  • Varna
mlu6 Страхотна си на снимкатааааа newsm10

# 358
  • София
Можеш да погледнеш и на балкона горе, колко народ се е строил още отсега и чака преводът ти в ефир .....

Kordelia, огън, rosivarna, Bise, DELTA_DELTA, samo_maria, anna3com, Bayraktarova, mari_nk, Nadya1, Ilistavreva, Gerkaa, _Magi, tonika2006, katerina0007, qwerty41, Venetat, castanea, pijo 82, iivar, miro_slava_, nasko42, didoni, Приятно ми е - Богиня!, pipi09, danguleva, дендра, smimi, BilyB, майски, esimesi1, jorjito, deskata2602, hiacint, werka, tsveti97, anibas, jilka, Planet, desika3 (+ 8 Скрит/и) и 32 Гости преглежда(т) тази тема.

# 359
  • Атлантис, Галактика Пегас
BZ, добре дошла!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт