Деца с увреден слух-7

• 40 559
  • 369
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен/София
    О, августа...Съжалявам да прочета какво са казали на сестра ти, но, от друга страна, колкото по-рано, толкова по-добре. Дано детето е спокойно, и здраво, най-вече!

# 106
Здравейте и от мен!
Августа, много жалко наистина, ако подозренията ви се потвърдят. Но поне детето е малко, както ти е казала Позор. Ще стискаме палци за по-добро развитие на наещата.
Аз купих на Елина пластмасови плодове и с тях сега се занимаваме много. Учудих се колко й бяха интересни. Също й купих един пъзел на Едука  - "майки и бебета", с него също упражняваме живоните.
Друго засега няма какво да пиша.
Приеха я в ЦДГ Ябълковата градина в Л=лин и от есента ще е там.
Поздрави от нас  и още веднъж апелирам да пишем повече.

# 107
Добре, де, то това е ясно. Аз питам какви са тези екипи. Избираш си кой лекар и кой анестезиолог ще са на изследването? Или анестезиологът е прикрепен към аудиолога, който ще избереш и реално анестезиолог не се избира? И какво е наложило тази промяна? Това са нормални въпроси и не виждам нищо лошо в обсъждането им.
Няма нищо лошо, но аз не мога да отговоря, защото незнам.

# 108
  • Плевен/София
      Мира, Sirta, помагайте...Дали знаете къде се намира Регионалния инспекторат по образованието, където трябва да заведем Венци, и оттам да получим някаква бележка, с която да го запишем в детската градина? Благодаря предварително!

# 109
Не съм Мира и Сирта, но знам, че е някъде на площад Възраждане. Ето координатите:

Телефони:    02/ 935 60 50

Факс:    02/ 988 39 37

Ел. поща:    inspectorat@rio-sofia-grad.com

# 110
  • София
Както винаги Илонка е най печена от нас и вече ти е отговорила. Hug Само да добавя, че трябва да им се обадиш предварително и да питаш кога ще има комисия и тогава да го заведеш или поне така беше миналата година. Лично според мен това е супер гавра т.е. аз така го почувствах като водих Калина, но май няма начин Thinking

# 111
  • Плевен/София
          Мерси. Ние вече се явявахме на една Комисия, от която ни увериха, че вече няма да ходим никъде, а бележката ще я изпратят в детската градина. От днес ново указание. Ще ходим, където трябва, но човек остава с впечатление, че лявата не знае какво прави дясната, чисто образно казано   ooooh!...

# 112
Здравейте,момичета!
Имам много хубава новина и затова бързам да ви пиша.Днес направихме изследването на Мишо и казаха,че си чува детенцето.Просто явно бил много впечатлителен и не обръщал внимание на разни шумове.Много се зарадвах като разбрах. LaughingТа ми е двоен празник(дъщеричката ми стана на 2годинки).Казали са им да се опитват да му привличат вниманието по настоятелно(каквото и да значи това).
Искам да ви благодаря за подкрепата,която ми оказахте през изминалите дни,за информацията,съветите,за всичко Hug!!!Ако не възразявате ще ви "наглеждам"-как сте,вие и дечицата ви,и ще се "включвам" с писания.
Сега като сложих малката да спи и и казах колко се радвам,че денят е минал така хубаво и празненството и е било много весело тя ми каза "мерси,мамо".Аз попитах "За какво,за партито ли?",а тя оговори "Да,мамо" и после добави "Мерси,подаръците".Стана ми толкова хубаво.... CrazyТя говори доста добре за възрастта си и е невероятно удоволствие да слуша човек какви разсъждения прави за света,който я забикаля.Разказвам ви го,защото искам да пожелая на всички от вас съвсем скоро да се радвате на удоволствието да споделяте с децата си чувствата и емоциите,които ви вълнуват и да чувате какво се върти в техните малки главички!Сигурна съм,че времето за това съвсем не е далеч и че усилията,които полагате в момента не са напразни и много скоро ще дадат резултат!Пожелавам ви го от сърце,защото го заслужавате и повече от всеки друг ще го оцените! Hug
От мен-  bouquet!

# 113
Браво, Августа!!!!
Много се радвам за хубавото развитие на нещата!  Hug
  bouquet  bouquet

# 114
 Hug HugБраво много се радвам че при малкия юнак всичко е наред.  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Не че приплаквам, ама съвсем никой не обърна внимание на молбата ми за координати на рехабилитаторите с които работите....Задава ли ли сте си въпроса дали те са добре осведомени с какво си имат работа, дали помоща която оказват е адекватна?

# 116
Здравейте нашата ресурсна в Добрич тая година беше  Христина Стойкова а миналата година беше Великова за съжаление обаче не им знам телефоните от Великова бях много доволна и Марти бързо свикна с нея докато тая година не можа да свикне с със Стойкова дори последно в сряда като го водих за последно да приключат годината пак плака  аз влязох с него,и се моля на есен да е пак Великова.

# 117
  • Враца
Здравейте!Мислех си ,че миналата година ни носи нещастие ,тъй като е високосна,но няма нищо общо с тази дори и досега... Naughty
помните проблемите с каката ни..щитовидна жлеза и вадене на мъдреците оперативно.Преди две сидмици майка ми падна от втория етаж на къщата...за щастие няма счупено ,само много силно натъртване.Но тъй като тя е  инсулино зависима, с високо кръвно ,епилепсия и висока степен на остеропороза при нея всичко е ужасно и сега само лежи и се наложи да я взема при мен в апартамента..да мога да я гледам.Става само до 00 и на масата.на 22 май беше бала на каката ни и тя много се притесняваше ,че лежи и има гости..но това ми беше последния проблем.На бала Криси се  изрина от варицела и ноща направи силни болки на зъбчетата.Имаше кариеси.Аз бях планирала да ходим в София с приспиване,но болкат беше нетърпима.В неделя с пришките цял ден тъсене на детски зъболекар..докато намерим стискане докато изчисти и сложи арсена .Във вторник го сменихме с лекарство и сега в сряда сме за плобма...Въобще емоций ,че да ми завиди човек.Наистина се чудя напъследък как се справям... newsm78.Направо за "завиждане"Прочетох бегло последните страници и въобще не се учудих за 75лв които бяха поискали.На нас ни искаха няколко пъти по толкова ,за ваденето на мъдреците ,при нсе ,че беше безплатно и по клинична пътека.С корупцията никога няма да се преборим.
Ако не се  включа до 1,06 на всички дечица желая много много хубави моменти и много весели и безгрижни дни и много.....много думички..  bouquet

# 118
  • Враца
Не че приплаквам, ама съвсем никой не обърна внимание на молбата ми за координати на рехабилитаторите с които работите....Задава ли ли сте си въпроса дали те са добре осведомени с какво си имат работа, дали помоща която оказват е адекватна?
На лични ли да ти ги пратя?

# 119
  • Плевен/София

Боби, отговорих ти почти същият ден на ЛС Hug!

Общи условия

Активация на акаунт