Деца с увреден слух-7

• 40 569
  • 369
  •   1
Отговори
# 120
Боби, не бях видяла молбата ти. А уж чета внимателно... ooooh! А за какво са ти необходими координатите на рехабилитаторите?
Марги, какво е това чудо при вас!!! Дано му се види скоро краят!

# 121
  • Плевен/София
      Да са ни живи и здрави децата, и много да ги слушаме!
                          baloni baloni baloni

# 122
  ura Tada  costumed034 Весел празник на всички дечица и от мен! От здраве да не се отърват и все така да ни радват! baloni

# 123
  • в моя свят
Весел празник на всички малчугани   costumed034 Tada

# 124
Весел празник на малките палавници!!!  party006 Да са живи, здрави, сладки и добрички!

# 125
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!ДА СА ЗДРАВИ, ДА ИМАТ БЕЗГРИЖНИ ДЕТСКИ ДНИ,ПЪЛНИ С ВЕСЕЛИЕ И МНОГО ИГРИ И ДА РАДВАТ ВАС И ВАШИТЕ БЛИЗКИ ! newsm10 baloni Grinning

# 126
  • Sofia
Здравейте!
Нямам оправдание, затова, че рядко пиша и чета, но все пак се ИЗВИНЯВАМ!
Регионални Инспекторат се намира на пл.Възраждане. Незнам точния адрес, но като застанеш с лице към Бюрото за карти се пада в сградата от дясно. Малко съм зле с ориентацията, но дано да съм помогнала. Доколкото знам, но не ми е съвсем точна информацията има комисия два дни в седмицата. Това го разбрах от Ирина-майката на Мая.
Когато ние се явявахме на тази комисия, сурдопедагожката от градината ни уреди всичко.Тя ни подаде и документите. За съжаление тя вече не е в София и съм и загубила координатите. Някои от вас я познават и ако имат телефона иможе да се обадиме и да разбереме. Казва се Петя. Мисля, че Лони я познава... Naughty но не съм сигурна. И наистина, това си е чиста гавра и пародия, но за съжаление, трабва да се мине от там.
Имам и бланка на молбата до Ресурсния център, като и Индивидуалната Програма-бланка-то не е бланка а много листа с глупости. На който му трябват да казва да му ги пратя. Доколкото си спомням документите, които ви трябват са -  ТЕЛК, характеристика от психолог, ако не се лъжа от сурдопедагог.
Обещавам, че се опитам да разуча и ако науча нещо повече ще ви пиша до ден-два!
Поздрави!

# 127
  • Плевен/София
             Мерси, Мира!

# 128
  • Плевен/София
          Честит празник, Боби   bouquet!

# 129
Много поздрави за рожденния, Боби - дано мечтите ти се превърнат в реалност!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
Въпреки че не се познаваме лично, и аз искам да ти честитя празника и да ти пожелая много любов и щастие! newsm51

# 131
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОТ НАС НА БОБИ!МНОГО ЗДРАВЕ ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ,СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!! smile3503  newsm03

# 132
Здравейте, не бях писала отдавна , но се опитвам колкото мога да пиша .Много съм натоварена като се стопли времето не мога да смогна.  Първо тъйкато бях и в двете болници ВМА и ИСУЛ мога да кажа че и в двете болници нищо не е перфектно, първо бяхме  в ИСУЛ и от там ни заявиха ,че трябва да чакам за операция а всички са наясно дори и докторите, че при нашите деца всеки загубен ден е за сметка на децата . Докторите бяха много любезни и сега са си такива. Не съм плащала нищо в двете болници, незнам това с плащането нещо  ново ли е ,но съм чула от други майки в болниците, че са плащали. Не съжалявам че съм отишла във ВМА доц.Цветков според мен е много добър лекар. Отидохме в ВМА изследваха го направиха скенер и ни се обадиха след 1 месец за операция , сега гледам че и в Исул вече оперират малки деца , единственото заради което се насочих във ВМА беше това че трябва да се чака , а за отношението и в двете болници нямах проблем ,всички бяха много внимателни с малки изключение. Всеки има право да избира и аз съм съгласна с Лони че не трябва да се препоръчват болници ,в Исул повече се чака тъй като докторките имат и други пациенти. Но за настройките са супер много съм доволна , незнам сега как стои въпроса с настройките във ВМА не сме правили настройки там , направо след оперцията отидох в ИСУЛ тъй като отзивите бяха много добри за настройките. Но мисля че настройките и напредването зависи и от самото дете , има деца които са оперирани преди година , нямат никакъв резулат а има деца оперирани преди няколко месеца а са напреднали много , така че рехабилитацията е много важна запознах се няколко родителя които се замислят за операция и си мислят , че детето като се оперира ще прочуе и ще говори ей така като другите деца ,а всички тук знаем че трябва да се положат много усилия и постоянство.
Бяхме на настройки с кокоМарти , наистина е много добре детето ,има много думички може вече да се оправя доста ,има изречения.
И аз съм доволна от малкия, само че много палав и трудно го удържам , радва ме положението че вече работи с рехабилитаторката ,като го заведа при нея хваща и ръката и отиват да работят. Имаме доста думички вече си иска вода ,повтаря всичко но някои букви ни се губят и замества едни букви с други, сега учим части на тялото , дрехи, действия , опитваме се да правим прости изречения, като мама има шапка , иначе ако си имате притер може да изкарате и от интернет най-различни рисунки с действия , животни , предмети, цветове.
Относно координатите на рехабилитаторите , Боби ги иска защото ще има обучение на 6 юни в София.
Трабва да приключвам , ще се опитам да пиша пак близко време , малкия ми пречи и не мога да пиша.

# 133
  • Плевен/София
          Браво на Реджи, и на майка му, най-вече Grinning!

# 134
Благодаря Ви момичета за сърдечните пожелания   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт