Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 688
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Ами аз съм напълно съгласна, жената не излиза от роля, което го разбирам, проблемът ми е, че не виждам м/у нея и дъщеря й казани нормални  неща. Всичко, което  казва дори " не се притеснявай, миличко", ми се струва изиграно и фалшиво....те дори, когато говорят, говорят с някакви пресичания на изречението, въздишки, леки недоизказаности с цел да се увеличи драматизма на разговора... не знам, в цялата драма, тези отношения са ми най-интересни.

Бижу го е обяснила. Професионални изкривявания. Те си казват нещата както си ги казваме ние, но с гласа, интонацията и мимиките на героинята от поредната пиеса, например. Има такива хора, които подражават на герои от филми, на свои познати, на въображаеми приятели и се крият зад очевидни маски. Колкото повече чувство за малоценност толкова повече страх и маски. Да кажа направо, за мен, това е да те е срам от себе си и затова да се опитваш да си някой друг.
Но си права- забавно е за гледане. А и е смешно театрално, а театралите играят за зрител на 30-ти ред и изглеждат напълно неестествени в близък план.

# 1 561
... Иначе няма нито височина , нито външност за тая титла. ...b]

Как да няма височина - 1.75 см е.
Даже на игрите коментираха, че е висока и и е трудно с лимбото.

Стояла ли си до нея? Защото аз съм. Ако тя е 175, то аз трябва да съм 180, а аз не съм :чак толкова опазил ме Бог. peace: Нито е 175, нито е 90-60-90 Mr. Green Виждала съм манекенка висока 178 и с подобни мерки и няма нищо общо.
Гледем, гледам, но не мога да повярвам и на очите си и на ушите си.
Аня - отстреляна лисица.
Ивайла - куцо ловно куче.

И двете се борят за един електорат - мъжкия, и то далеч, извън шоуто. Можем ли да ги съдим!? В този спор съм безпристрастна, защото ми паднаха в очите. Влезли за една кауза, пък стигнаха до  борба за лични интереси, комфорт и прочие. Оная казала нещо си, пък и предали друго, пък тя научила от трети четвърто.... #Crazy
Дуото: Аня - Пипи са невъзможни. Признавам. Но пък и на Ивайла не и прави чест истерията, в която често изпада и продължителното повишаването на тон, което е знак за психо нестабилен човек. И хич не ми разправяйте как и вие на нейно място бихте квичали по този начин. Спор, комфликт може и да има, но и двата лагера са в грешната посока, пехливанската, за да го решат. Да не казвам просташката.

Който и да ги защитава се изложиха достатъчно. Кой по - ... не е важно.

Много точно написано Peace
Айде да приключват с тия режисури вече ooooh!

# 1 562
Ами аз съм напълно съгласна, жената не излиза от роля, което го разбирам, проблемът ми е, че не виждам м/у нея и дъщеря й казани нормални  неща. Всичко, което  казва дори " не се притеснявай, миличко", ми се струва изиграно и фалшиво....те дори, когато говорят, говорят с някакви пресичания на изречението, въздишки, леки недоизказаности с цел да се увеличи драматизма на разговора... не знам, в цялата драма, тези отношения са ми най-интересни.

току що примерно казва " вчера казах, че има ..... ( пауза)... морков... ( въздишка).... (пауза).. върху ....... масата (усмивка). това ми е тотално чуждо. просто не съм виждала освен в театъра толкова драматизъм
Значи, затова споменах, че за разлика от Аня, Петя не е това за което се представя в Къщата. Когато съжителстваш с такъв човек като Аня, има три варианта: или започва непримирима конфронтация на нормалния заради фалша на другия, което е по-лошият вариант; или нормалният влиза в неговият тон, за да му е мирна главата; или нормалният си вдига шапката и отказва какъвто и да било контакт с изгубилия себе си в ролята. Но, както те самите по пет пъти на ден споменават "Кръвта вода не става.", следва и изборът на един от трите възможни варианта. Само достатъчно силна и самостоятелна личност би могла да се измъкне от "лапите" на такава майка, която е направила детето си удобно за себе си. Решението на Петя не е взето окончателно. Има още време, през което ще имаме възможността да проследим пътя, по който ще върви, докато вземе своето решение кой от трите варианта ще е нейният. Твърде млада е и финансово зависима все още. Тук нямам собствени предвиждания кой вариант ще избере, но подозирам, че засега и е удобно да влиза в тона на майка си и да е в роля с нея. Фактът, че трудно излиза от нея, но все пак го прави, което личи от рязката смяна на интонация и поведение, ми подсказва, че един ден просто е възможно да се откъсне и да се отърве окончателно от това влияние, но отново казвам, че не съм сигурна.

# 1 563
Аня не се ли усети, че когато каза, че в гласуването да не участват лични дарения, всъщност призовава към събирането на ....ПО-МАЛКО ПАРИ!!!! Което е в ущърб на децата. Но нея какво я интересува. Важнато е тя. А не парите, които ще се съберат.

Ако някай от защитниците на Ива чете това,да вземе да наблегне на този немаловажен факт.

Момичета,ще възтържествува ли правдата? Ще си получи ли заслуженото гадната героиня от сапунения сериал,който гледаме? Какво мислите-сапунка ли е всичко това или такъв си е животът? Много често в живота именно гаднярки като Аня побеждават,утре какво ще стане? Laughing

# 1 564
Лека нощ и от мен. Ще ги видим утре какво ще направят Flutter!

# 1 565
не е сапунка.
това е изтрещяване, което е провокирано от тази къща.
аня не е гаднярка, тя си вярва, че е жертва. както си вярва на оня клип с културните деятели, които казваха " аня е наша благодетлка, тя живее, за да помага..." и т.н. тя просто не е стабилна достатъчно психически за тази къща, избиха й нервите, защото разбра, че прозира ... липсата на истинска личност под ролята.

в двойката аня-ива ми е интересна аня, защото ива е много предсказуема - манекенка, мутреса.... там всичко е ясно, очакванията априори не са големи. аня пенчева обаче е играла в 100 филма, от нея очаквах да е личност, която знае какво прави, не губи контрол и т.н.

# 1 566
Естествено, че ще си получи Аня....хонорарът по този начин. В тази тема някой вече го спомена, а и Ивайла се досети  Peace Аня така и така излиза "насрана" с извинение, но поне парите за това да вземе  Shocked

# 1 567
Вие в кое време живеете, че казвате на 50 годишните - "стари жени"?!

Така се е мислело за тях преди повече от 100 години, когато са копаели по нивите. Сега жените на тази възраст са в един от апогеите на живота си.

# 1 568
аня ... просто не е стабилна достатъчно психически за тази къща, избиха й нервите, защото разбра, че прозира ... липсата на истинска личност под ролята.
Не, тя не го знае това. Тя си мисли, че другите са лоши и не я разбират нея, добрата. Тя си вярва до последната дума. Проблемът не и е от както е в къщата, а от много време преди това. Просто се задълбочава с годините. Имала съм възможността да наблюдавам същият проблем в зараждането, през развитието до апогея му. Тъжна картинка... Някой учен беше казал "Никой луд не се съмнява в здравия си разум!".

А и нещо много важно да спомена! При хората с този психически (защото той е такъв!) проблем, парите се превръщат в цел №1! Нищо друго няма такова значение. На тях трябва да им се дава, защото те са толкова добри и богоугодни, че просто всеки трябва да иска да им дава. Който не го прави и не признава добрината им, става смъртен враг!

# 1 569
не е сапунка.
аня не е гаднярка, тя си вярва, че е жертва. както си вярва на оня клип с културните деятели, които казваха " аня е наша благодетлка, тя живее, за да помага..." и т.н. тя просто не е стабилна достатъчно психически за тази къща, избиха й нервите, защото разбра, че прозира ... липсата на истинска личност под ролята.

в двойката аня-ива ми е интересна аня, защото ива е много предсказуема - манекенка, мутреса.... там всичко е ясно, очакванията априори не са големи. аня пенчева обаче е играла в 100 филма, от нея очаквах да е личност, която знае какво прави, не губи контрол и т.н.

Хубаво си го казала за Аня. Мислиш позитивно и гледаш хората от добрата им страна. И аз бих искала да мисля така в случая,но съзирам нещо,което не мога да си обясня. Отношението на Аня към собствената и дъщеря. Затова я нарекох гаднярка,такова поведение към детето си е престъпно.

# 1 570
Естествено, че ще си получи Аня....хонорарът по този начин. В тази тема някой вече го спомена, а и Ивайла се досети  Peace Аня така и така излиза "насрана" с извинение, но поне парите за това да вземе  Shocked

Тя Ивайла все упреква другите в собствените си амбиции. Тя е тази, която все се мери да е по-по-най и т.н.

# 1 571
ми тя днес Пипи каза, че паничката ще им е празна, ако излязат, или нещо такова....
Ивайла Бакалова няма нужда от подобни клаузи, тя може да си излезе когато си иска. На Аня и Пипи парите им трябват и не могат да излязат по собствено желание, както и Тошо.

# 1 572
  • София /Абсурдистан
Вие в кое време живеете, че казвате на 50 годишните - "стари жени"?!

Така се е мислело за тях преди повече от 100 години, когато са копаели по нивите. Сега жените на тази възраст са в един от апогеите на живота си.

Така масово се твърди, като че ли никой никога няма да стане на толкова и все ще си е на 20 вечно млад и хубав.

# 1 573

Губи контрол в рамките на допустимото.

Защо ми се струва, че всичко за което Ивайла обвинява Аня, го надроби Мария Г?
Като се започне от мисията за Пепеляшките и принцесите.
После Саша казва на Дара нещо - и тя мисли че е от Аня, а Мария при Ники каза че е нещо за мръсната баня. Което тя явно е казала и затова толкова се ядоса на Саша - мислела е, че е изклюкарил нея.

Вие как мислите?

# 1 574
  • София
не е сапунка.

И тя, вероятно, го е очаквала от себе си и затова като му изпусна края се паникьоса. Когато се действа с ковани през годините стереотипи се губи гъвкавостта, а тя е нужна в непозната ситуация като тази в къща с камери. Колкото повече губи контрол един човек, толкова е по- вероятно да стане зъл. Виждаш, че и Ивайла се изненадва от грубостите, които излизат от собствената и уста. Агресията е признак на слабост. А и хората не са едноизмерни. В различни роли могат да оставят различни впечатления, затова едни хора са много добри за приятелите си, а кошмарни за роднините си. Нещо като синдрома на свекървата- чудна жена за всички и кошмарна за снаха си.

Общи условия

Активация на акаунт