Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 773
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Абе, Ивайла е събрала цяло село да я защитава Crazy

Впрочем, помня аз какво се случи с Венетка и Тишо след ВБ, да не вземе сега и Караньотов да се откаже от булката си. Ще има продължение, ще има.....

# 1 681

http://www.bulpress.net/article/4457

ето го интервюто с бащата на Ивайла.

Отдавна не съм се смяла така... бтв това той за продаЖбата на сестрите и парите,го повтаря навсякъде....както и за апартаментите....

Joy hahaha Joy hahaha
Струва ми се,че това са пълни тъпотии на този д-р Б.Бакалов/струва ми се,че не е наред с главата бащата,прилича ми на психопат в погледа му се долавя"тиха лудост" Mr. Green /

# 1 682
Ивайла не е циганка по майчина линия. Пък и да е циганка не виждам лошо в това. По - скоро разпуснатия начин на живот на майка и е бил причина. 6 деца от различни мъже за онова време .
А, няма начин да са всичките от различни бащи, все пак поне две са от един баща Joy
Всъщност, Аня се усъмни, че са близначки, де, може и да се окаже права Joy
Joy Joy

Отдавна не съм се смяла така... бтв това той за продаЖбата на сестрите и парите,го повтаря навсякъде....както и за апартаментите....

Joy hahaha Joy hahaha

Е, не съм го писала аз. Не живея в българия от години, информацията ми е от това, което намирам в интернет. Линкът на БТВ не ми се отваря. За мен няма значението миналото на Ивайла- има значение характер и поведение на хора в къщата.
Между другото, виждала съм и бели цигани, както и такива със сини очи, но си има специфика на чертите и на поведението, която, според мен, е по показателна.
Но пак повтарям мене циганите в къщата ме кефят- Софи, Ивайла, Тошко  Heart Eyes Laughing Laughing

# 1 683

Joy hahaha Joy hahaha
Струва ми се,че това са пълни тъпотии на този д-р Б.Бакалов/струва ми се,че не е наред с главата бащата,прилича ми на психопат в погледа му се долавя"тиха лудост" Mr. Green /
Да, но поне е хубав - със сигурност не са се метнали на майка си визуално. той ми напомня на ивайла и дара по структура на лицето.

# 1 684
Танцуваща с вълци  Hug

искам Руслана пък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Мацка , не че нещо ама преди 30стр може би коментирахме баща им... даже вътре двете сестри го коментираха....

Айде сега аджаба , да се замислим,ако е бил толкова стока-колкото се изкарва... защо сестрите не му говорят  newsm78

И другото което е... нито една от двете не е крила,че точно той ги е записвал да спортуват и учат езици... Та..какво искаш да кажеш с тази статия..защото аз немога да разбера ....

Hug

пс : Ясно разбрах... статията е защото е хубав  Peace ... Божидара,ми се струва,че много прилича на него ....

# 1 685
Влизам само да ви кажа да сложите по един боб да къкри на печката. Много дечица и мъжове няма да вечерят покрай този титаничен дуел. Нека нашите не са от тях!

# 1 686
  • София
"...Докато Бакалов търкал наровете в затвор на щата Юта по обвинение в изнасилване на местна мормонка...
Ох, култово, просто Joy Joy
Човекът има афинитет към едникратния секс, явно Joy

# 1 687
Абе, Ивайла е събрала цяло село да я защитава Crazy

Впрочем, помня аз какво се случи с Венетка и Тишо след ВБ, да не вземе сега и Караньотов да се откаже от булката си. Ще има продължение, ще има.....
Може би Караньотов се явява, за да се увери лично, че Анка няма да се върне отново в къщата  Joy Joy Joy
Едва ли ще се откаже от нея  Thinking не вярвам да не си я познава, явно си я обича такава човекът, нема лошо  Peace.

# 1 688
ТИРИ:
Искам да кажа защо не се чува много за връзката между Ивайла и поета- защото двете семейства - майка им и майката на баща им- не се понасят. сори, че е дискутирано, но никой нормален човек не може да изчете всичко, сътворено в тази тема.

# 1 689
Влизам само да ви кажа да сложите по един боб да къкри на печката. Много дечица и мъжове няма да вечерят покрай този титаничен дуел. Нека нашите не са от тях!

моите ще са без закуска... то той е един де  и знае да не ме закача,пита,подпитва.... И сам да се пере....  Joy Аз тези монтажи не мога да ги пропусна  Joy

# 1 690
Абе, Клонке, що не те вземат тебе да участваш довечера на лайфа?  Mr. Green
Няма ли някой някоя връзчица да уреди Клонка да участва като наш представител там?  Praynig

# 1 691
ТИРИ:
Искам да кажа защо не се чува много за връзката между Ивайла и поета- защото двете семейства - майка им и майката на баща им- не се понасят. сори, че е дискутирано, но никой нормален човек не може да изчете всичко, сътворено в тази тема.

е де.... това за връзката с поета не е дискутирано ...  Hug   bouquet

Ама щото той казал,че е била циганка  или незнам си каква там... То аз не съм чувала някой бивш да говори хубаво за бившата си... Стойте и гледайте как и Сашо Диков ще започне....(ако вече не е ...)  Joy

Hug

# 1 692
Абе тези набедени ВИПове имаха ли мисия някава тези дни?
То не стига, че благотворителността им е една измислена, ама пък съвсем я загърбиха.

Аз, понеже съм на диета и са ми се отворили всички чакри, пак получих прозрение.
Циганите са по-човечни, по-уравновесени и по- чисти морално и емоционално от българите.
Ще си подам документите да ме приемат за циганка. Crossing Arms

# 1 693
Ама щото той казал,че е била циганка  или незнам си каква там... То аз не съм чувала някой бивш да говори хубаво за бившата си... Стойте и гледайте как и Сашо Диков ще започне....(ако вече не е ...)  Joy

Hug
То не е нужно! Той достатъчно я закопа като каза, че проблемът бил, че ревнувала от плаката на Ивайла и затова, че била избрана за Мис къща!  Joy  А беше добронамерен!  Naughty

# 1 694
ТИРИ:

е де.... това за връзката с поета не е дискутирано ...

Hug

ЕЕЕ триста пъти казах,че "бяла циганка" беше съмари от мен(ЛИЧНО МНЕНИЕ) - правя преразказ с елементи на разсъждение.  Grinning
За връзката попита клонка- защо не е чувала, че Ивайла е внучка на еид кой си. Аз казах- затуй, защото е продукт на връзка еднодневка и не се траят баща с майка с баба и тн. Повече нема се обяснявам, че ми писна. Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт