Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 763
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 665
Той е дядо по бащина линия. но бащата сам казва, че не понася майка й, и е боло секс за една нощ, както и че родата му не ги понасят, заради майката на Ивайла, която е бяла циганка и простакеса.
Секс за една нощ - - хоп - близначки!!!
Ехе, на това му викам аз плодовитост, силен ген Crazy
Разбра се, че не съм наясно с биографията на Ивайла, ама да разбирам ли, че по майчина линия е циганка???
това за едната нощ съм го чела в интервю от бащата. според теб колко пъти трябва да има секс, за да има близначки? от веднъж също става. Не знам дали е истинска циганка, не съм й правила генетичен тест, но думите на бащата не бяха ласкави за нея. Циганката е лично мнение от мен- прилича ми на такава като черти и като тип семейство.  Ще намеря интервюто.

# 1 666
Много ми е интересна Аня, как си ги измисля разни работи, повтаря ги безброй пъти и накрая ги изтропва като някакъв неоспорим факт. Слушам я сега как заяви категорично 'утанови се, че парите, които Ивайла изкара, са от дарения''. По същия начин предполагам, че ще се изкаже и сега, като си замине довечера. Тя вече се подготвя, непрекъснато повтаря, че покупката на карти ще скочи специално заради Ивайла.  Crazy
Ивайла и заби нож в сърцето с тез 45 000 лв.  Mr. Green как ще го преживее, не зная  Laughing.

# 1 667
Той е дядо по бащина линия. но бащата сам казва, че не понася майка й, и е боло секс за една нощ, както и че родата му не ги понасят, заради майката на Ивайла, която е бяла циганка и простакеса.
Разбра се, че не съм наясно с биографията на Ивайла, ама да разбирам ли, че по майчина линия е циганка???

http://www.bulpress.net/article/4457

ето го интервюто с бащата на Ивайла.

# 1 668
това за едната нощ съм го чела в интервю от бащата. според теб колко пъти трябва да има секс, за да има близначки? от веднъж също става. Не знам дали е истинска циганка, не съм й правила генетичен тест, но думите на бащата не бяха ласкави за нея. Циганката е лично мнение от мен- прилича ми на такава като черти и като тип семейство.  Ще намеря интервюто.
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=233&video_id=11372
това е в Търси се

# 1 669
Ивайла не е циганка по майчина линия. Пък и да е циганка не виждам лошо в това. По - скоро разпуснатия начин на живот на майка и е бил причина. 6 деца от различни мъже за онова време . Точно със секс за една нощ братовчед ми едно време забремени момиче, на всичкото отгоре и беше за първи път. Така че напълно е възможно. ooooh!

# 1 670
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=233&video_id=11372
това е в Търси се
не ми се отваря Sad

# 1 671
  • София
Аз, която гледам ВБ от дъжд на вятрър, поне 5 пъти чух Аня да обяснява за паралелните светове, някой направил ли си е труда да води статистика колко пъти е споделила това великомъдро прозрение, щото подозирам, че й е много важно Mr. Green

това за едната нощ съм го чела в интервю от бащата. според теб колко пъти трябва да има секс, за да има близначки? от веднъж също става.
Е, как не, ясно, че става, просто отчетох, че е плодовита Mr. Green
А бащата също не ще да е стока, щом си позволява подобни коментари, все пак не го е изнасилила, а и има две дъщери, няма какво да се прави на ощипан и да говори простотии. Пък и няма какво толкова да се срами от жената, все пак Цанко Церковски нито е най-видният ни поет, нито най-великият политик, познат в историята ни. Че е име, име е, ама не е Принцът на Уелс, все пак.

# 1 672
А що се отнася до Рая тя е копие на Ивайла като малка,сега пак гледах снимки на Ивайла като малка-в предаването Търси се,когато интервюират майка и

# 1 673
Тири, воала:

Първият VIP Brother дуел вече е факт
22 Април 2009, сряда

Снощи в присъствието на секунданта и водещ на шоуто Ники Кънчев двете враждуващи дами - Аня Пенчева и Ивайла Бакалова, уточниха и последните детайли преди решителната битка.

Тази вечер във VIP Brother Live обществен защитник на актрисата ще бъде нейният съпруг Ивайло Караньотов, а за да защитят бившата миска ще се явят цели четирима души - майка й, нейният бизнес партньор, бъдещата гост звезда в къщата Диана Любенова, както и доскорошният съквартирант Емил Кошлуков.

Ще има и обществен съвет, който също ще даде своето мнение и оценка за хода на словесния дуел. В него влизат Люба Кулезич, Георги Лозанов и адвокат Марин Марковски. В крайна сметка единствено зрителският вот ще определи коя от двете знаменитости ще остане в къщата.

http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=18952

# 1 674
Ивайла не е циганка по майчина линия. Пък и да е циганка не виждам лошо в това. По - скоро разпуснатия начин на живот на майка и е бил причина. 6 деца от различни мъже за онова време . Точно със секс за една нощ братовчед ми едно време забремени момиче, на всичкото отгоре и беше за първи път. Така че напълно е възможно. ooooh!
Виж, не твърдя, че е циганка, аз нямам против циганите, просто тази жена /майка им/ както и ивайла на мен не са ми с европейска външност-повечето българи са с европейска външност. Поведението на майка им, от това, което чета, също ми напомня на циганско - искала е да ги продава, има много деца от различни бащи и т.н. и т.н. Това аз свързвам с циганско поведение и това аз имах предвид. За мен няма начение, защото аз в този конфликт твърдо съм ЗА Ивайла и то именно, защото ми харесва като поведение в къщата.

# 1 675
  • София
Ивайла не е циганка по майчина линия. Пък и да е циганка не виждам лошо в това. По - скоро разпуснатия начин на живот на майка и е бил причина. 6 деца от различни мъже за онова време .
А, няма начин да са всичките от различни бащи, все пак поне две са от един баща Joy
Всъщност, Аня се усъмни, че са близначки, де, може и да се окаже права Joy

# 1 676
Аз, която гледам ВБ от дъжд на вятрър, поне 5 пъти чух Аня да обяснява за паралелните светове, някой направил ли си е труда да води статистика колко пъти е споделила това великомъдро прозрение, щото подозирам, че й е много важно Mr. Green

това за едната нощ съм го чела в интервю от бащата. според теб колко пъти трябва да има секс, за да има близначки? от веднъж също става.
Е, как не, ясно, че става, просто отчетох, че е плодовита Mr. Green
А бащата също не ще да е стока, щом си позволява подобни коментари, все пак не го е изнасилила, а и има две дъщери, няма какво да се прави на ощипан и да говори простотии. Пък и няма какво толкова да се срами от жената, все пак Цанко Церковски нито е най-видният ни поет, нито най-великият политик, познат в историята ни. Че е име, име е, ама не е Принцът на Уелс, все пак.

виж интервюто, той се грижи за тях като мънички, не се е правил на ощипан.

# 1 677
мацка,виж 3-та страница на линка,който дадох

# 1 678

ето го интервюто с бащата на Ивайла.

Отдавна не съм се смяла така... бтв това той за продаЖбата на сестрите и парите,го повтаря навсякъде....както и за апартаментите....

Joy hahaha Joy hahaha

# 1 679
Всъщност, Аня се усъмни, че са близначки, де, може и да се окаже права Joy
.... в един паралелен свят. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт