Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 733
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 650
Ивайла се изпусна нещо снощи Simple Smile Докато докато бяха с Ники Кънчев в изповедалнята и спомена, че даже в Бай Брадър ги иронизират двете с Аня Laughing
Не се е изпуснала  Wink. Децата им разказаха за Бай Брадър  Peace.

# 1 651
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сигурна съм, че която и жена да бяха вкарали на мястото на Ивайла, Анка щеше да истерясва и драматизира по същия начин. Проблемът й не  еперсонално Ивайла, а това, че тя е по-млада, по-красива, по-лансирана като красавица и Анка това не може да го преживее. А понеже имам интерес към театралното изкуство искам да кажа, че Аня беше разочароваща за мен много преди участието си в Денсинг Старс и ББ, преди още да имам някакви различни впечатления за нея освен от театралните й изяви. Тая жена така си вярва, че е сексимвол (седяла е по скутовете на партийните величия и оттам е тръгнало), че пренася това си усещане и в театралните си изяви. Винаги играе по един и същ начин, повече с цици и задник на показ, отколкото с талант. А за последното й представление  "Крадецът на праскови" съм направо потресена. След невероятната роля на Невена Коканова, излиза една цицореста Анка, говореща с гърлен глас, пак с гърдите навън, сластна и лигава. Ужас. Представям си какви интриги насажда в колектива на театъра. Но най-неприятна ми е вечната й роля на жертва. В Денсинг Старс призоваваше домакините да гласуват за нея, защото тя се опитваше да символизира всички ония низвергнати в кухнята жени, с целулит  и стрии, обратно на Виолета Марковска и Нети, които са млади и красиви, а в ББ призовава към "левчетата от смс-и на тия хора, които нямат какво да ядат, но дават за благотворителност" естествено обратно на "богатите приятелчета на Ивайла, които моля ви се си позволяват да правят дарения".

Стига с този външен вид, смешно е да се твърди, че Ивайла е по-красива. Аз съм ЗА Ивайла, но е доста зле като визия- изглежда ужасно стара за годините си, измъчена, има оплешивяване,  изпито лице, големи скули. Аз съм на сходна възраст- майка ми не можеше да повярва, че сме почти наборки. Ивайла изглежда по-голяма от Гала на години, а Анп изглежда много добре за възрастта си и има много по- хубави черти. Нека да сравняваме характери, а не визия.

В случая няма значение как изглежда Ивайла, и за мен не е най-красивата жена на света. Проблемът е как Анка я чувства като опасност за себе си. Проблемът е в главата на Анка, а не във визията на Ивайла.

# 1 652
Танцуваща с вълци я кажи какво си чула за Руслана,че видях нещо си споменала...май нямало да бъде вечерта  newsm78

Hug

# 1 653
  • София
МЪНКИ Heart Eyes
Нагледахме се на сеир, даже аз, която почти нямам време, колкото пъти засека, толкова пъти - радост за клюкарската ми душа - истерии - климактерични, пост пубертетни, алкохолни, всякакви. Обаче Пипи цепи мрака, ако Аня излезе, не зная какво развитие на характера на Пипи да очаквам Whistling

# 1 654
ССФ си поизми лицето и от 10мин се е захванала с гримиране... Голямо повтаряне ей.... голямо пудрене....

# 1 655
Танцуваща с вълци я кажи какво си чула за Руслана,че видях нещо си споменала...май нямало да бъде вечерта  newsm78

Hug
Hug
Анонсираха лайфа в сутрешните новини и съобщиха за защитниците, за Аня - Ивайло, а за Ивайла това ми направи впечатление, че НЕ казаха Руслана, а майката на Ивайла и останалите, които знаем вече Thinking

# 1 656
  • София
Той е дядо по бащина линия. но бащата сам казва, че не понася майка й, и е боло секс за една нощ, както и че родата му не ги понасят, заради майката на Ивайла, която е бяла циганка и простакеса.
Секс за една нощ - - хоп - близначки!!!
Ехе, на това му викам аз плодовитост, силен ген Crazy
Разбра се, че не съм наясно с биографията на Ивайла, ама да разбирам ли, че по майчина линия е циганка???

# 1 657
Харесвах и двете, но сега са ми  Sick .
Усещам, че довечера Нова телевизия ще бие всички рекорди по рейтинг.  Mr. Green

# 1 658

В случая няма значение как изглежда Ивайла, и за мен не е най-красивата жена на света. Проблемът е как Анка я чувства като опасност за себе си. Проблемът е в главата на Анка, а не във визията на Ивайла.
Според мен най-големият проблем на Аня е желанието й да се прави на нещо, което не е. Не е наясно със себе си и не е чиста пред себе си- не разбира собствените си мотиви и поведение и съм сигурна, че сама не си дава сметка за женската си ревност, например.

# 1 659
  • София
ССФ си поизми лицето и от 10мин се е захванала с гримиране... Голямо повтаряне ей.... голямо пудрене....
Ако имаш предвид мен, аз съм с привилегии в тези теми от няколко сезона - всички знаят, че нямам възможност да следя нито самото шоу в детайли, нито да изчета 140 страници, та като вляза, си подхващам  естествено вече коментирани неща, ама мацките ме понасят някак си Mr. Green
Целувки за което Heart Eyes Hug

# 1 660
Ако имаш предвид мен, ...
От вчера с тази титла е удостоена Аня Пенчева, за нея става въпрос  Wink.

# 1 661
Той е дядо по бащина линия. но бащата сам казва, че не понася майка й, и е боло секс за една нощ, както и че родата му не ги понасят, заради майката на Ивайла, която е бяла циганка и простакеса.
Секс за една нощ - - хоп - близначки!!!
Ехе, на това му викам аз плодовитост, силен ген Crazy
Разбра се, че не съм наясно с биографията на Ивайла, ама да разбирам ли, че по майчина линия е циганка???
Абе циганка-пълни безумици Peace

# 1 662
Ако имаш предвид мен, аз съм с привилегии в тези теми от няколко сезона - всички знаят, че нямам възможност да следя нито самото шоу в детайли, нито да изчета 140 страници, та като вляза, си подхващам  естествено вече коментирани неща, ама мацките ме понасят някак си Mr. Green
Целувки за което Heart Eyes Hug

КЛОНКА   ..остава да кажа , че това е монтаж...  Stop

Имам впредвид Аня ,няколко страници по назад стигнахме до извода , че ССФ = Аня ... и вече да не се използва ССФ ... а просто Аня  hahaha

Сега обяснено по-добре ли е  newsm78

И на теб целувки  Blush

# 1 663
  • София
А на Пипи где й е силиконът, че и това не разбрах Joy
НА Ивайла й е в скулите, а на Пипи в дупето ли??? Crazy

От вчера с тази титла е удостоена Аня Пенчева, за нея става въпрос  Wink.
Въх! Crazy

Ясно, ТиРи Mr. Green

# 1 664
Тц. Laughing

Много ми е интересна Аня, как си ги измисля разни работи, повтаря ги безброй пъти и накрая ги изтропва като някакъв неоспорим факт. Слушам я сега как заяви категорично 'утанови се, че парите, които Ивайла изкара, са от дарения''. По същия начин предполагам, че ще се изкаже и сега, като си замине довечера. Тя вече се подготвя, непрекъснато повтаря, че покупката на карти ще скочи специално заради Ивайла.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт