Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 720
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз никога не съм имала предубеждения дали някой е циганин, българин, турчин, красив или грозен. Държа хората да си тежат мястото и да са  свестни. Така че Милко ми е готин сам за себе си. А и показа страхотен глас човекът, изключвам "пиленцата", но дуетът му с хубавата Мария беше 6 Peace, както и рокерските му изяви.

така е
освен певец
мисля че най-големите му заслуги са откриването на таланти
Емилия Преслава има и  още--
но , в едно предаване ,коментираха  че
въпреки ,че вече са тотални звезди  фолкпевиците старшно много го уважавали и  държали на него
което е показателно за човека Милко Wink

не го защитавам ,не съм му фенка
но ми направи впечатление това

# 1 636
Черни очи
еленови,
..................
спрете, спрете,
не жалете,
пусти сълзи
не ронете!...

Hug Благодаря ти  Hug

# 1 637
  • Пловдив
Ивайла се изпусна нещо снощи Simple Smile Докато докато бяха с Ники Кънчев в изповедалнята и спомена, че даже в Бай Брадър ги иронизират двете с Аня Laughing

# 1 638
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сигурна съм, че която и жена да бяха вкарали на мястото на Ивайла, Анка щеше да истерясва и драматизира по същия начин. Проблемът й не  еперсонално Ивайла, а това, че тя е по-млада, по-красива, по-лансирана като красавица и Анка това не може да го преживее. А понеже имам интерес към театралното изкуство искам да кажа, че Аня беше разочароваща за мен много преди участието си в Денсинг Старс и ББ, преди още да имам някакви различни впечатления за нея освен от театралните й изяви. Тая жена така си вярва, че е сексимвол (седяла е по скутовете на партийните величия и оттам е тръгнало), че пренася това си усещане и в театралните си изяви. Винаги играе по един и същ начин, повече с цици и задник на показ, отколкото с талант. А за последното й представление  "Крадецът на праскови" съм направо потресена. След невероятната роля на Невена Коканова, излиза една цицореста Анка, говореща с гърлен глас, пак с гърдите навън, сластна и лигава. Ужас. Представям си какви интриги насажда в колектива на театъра. Но най-неприятна ми е вечната й роля на жертва. В Денсинг Старс призоваваше домакините да гласуват за нея, защото тя се опитваше да символизира всички ония низвергнати в кухнята жени, с целулит  и стрии, обратно на Виолета Марковска и Нети, които са млади и красиви, а в ББ призовава към "левчетата от смс-и на тия хора, които нямат какво да ядат, но дават за благотворителност" естествено обратно на "богатите приятелчета на Ивайла, които моля ви се си позволяват да правят дарения".

# 1 639
Божеее..... Аня още от самото начало ни занимава с цялото си семейство , с цялата си рода...

Попаднах на един лайф , когато Ачи излезе при нея на сцената и тя си нарежда...

Аня: Понеже неговият баща , не ми позволи да имаме още едно дете.... нека да ми позволи да остана в къщата .... (тя тази дете с ББ май се опитва да сравнява  newsm78 )

Е не , не е истина... Тази жена въобще не се чува какви ги говори....

# 1 640
Ивайла се изпусна нещо снощи Simple Smile Докато докато бяха с Ники Кънчев в изповедалнята и спомена, че даже в Бай Брадър ги иронизират двете с Аня Laughing

От самото начало си говорят за Бай Брадър ...  Peace

Ивайла,доста пъти е казвала,че е гледа предишните сезони на ББ ...

# 1 641
  • София
Откъде изникна това родство на Ивайла с Цанко Церковски??? Не че й зная биографията, ама все си мисля, че този факт би трябвало е да е бил широко тиражиран, а аз не съм попадала.
Вярно, че Церковски е псевдоним, а фамилията му е Бакалов, ама...дайте източник, де, да прочета, щото съм изумена.

# 1 642
КЛОНКА Hug

# 1 643
  • София
Добро утро на всички. Виждам, че пак много сте изписали. Мен вече започва малко да ми идва в повече присъствието на Анка калпазанка и "любимата" ми Петя. Дано днес си тръгнат или поне само едната, ама то другата без мама какво ли ще прави вътре... ooooh! Има да гледаме дни наред сълзи и драми, ако остане сама. А иначе Ива е висока колкото мен горе-долу, ако не се лъжа, все пак не съм я мерила с метър, а аз съм 174.  

# 1 644
А прави ли ви впечатление, че Аня си дели децата ? Или само на мен така ми се струва ?
Като говори за сина си - Ачи това, Ачи онова и мед й капе на езика, а дъщеря си е готова да хвърли на вълците  Sick  Close

Според мен е вманиачена и в двете си деца и сякаш не им позволява да порастнат. Пипи е на 24 години, аз по това време не помня да съм се съобразявала толкова с мнението на майка си. Напротив трошах си тиквичката сама и би ме било срам да ме обгрижва и хвали в мое присъствие. Мисля, че и вие сте били така. В това момиче има голяма доза инфантилност заради родителите. Сашо и той ще си прибира Пипи от Биг Брадър. Ми тя е на възраст, в която мъжът и би трябвало да я прибира дет се вика.

# 1 645
Сигурна съм, че която и жена да бяха вкарали на мястото на Ивайла, Анка щеше да истерясва и драматизира по същия начин. Проблемът й не  еперсонално Ивайла, а това, че тя е по-млада, по-красива, по-лансирана като красавица и Анка това не може да го преживее. А понеже имам интерес към театралното изкуство искам да кажа, че Аня беше разочароваща за мен много преди участието си в Денсинг Старс и ББ, преди още да имам някакви различни впечатления за нея освен от театралните й изяви. Тая жена така си вярва, че е сексимвол (седяла е по скутовете на партийните величия и оттам е тръгнало), че пренася това си усещане и в театралните си изяви. Винаги играе по един и същ начин, повече с цици и задник на показ, отколкото с талант. А за последното й представление  "Крадецът на праскови" съм направо потресена. След невероятната роля на Невена Коканова, излиза една цицореста Анка, говореща с гърлен глас, пак с гърдите навън, сластна и лигава. Ужас. Представям си какви интриги насажда в колектива на театъра. Но най-неприятна ми е вечната й роля на жертва. В Денсинг Старс призоваваше домакините да гласуват за нея, защото тя се опитваше да символизира всички ония низвергнати в кухнята жени, с целулит  и стрии, обратно на Виолета Марковска и Нети, които са млади и красиви, а в ББ призовава към "левчетата от смс-и на тия хора, които нямат какво да ядат, но дават за благотворителност" естествено обратно на "богатите приятелчета на Ивайла, които моля ви се си позволяват да правят дарения".

Стига с този външен вид, смешно е да се твърди, че Ивайла е по-красива. Аз съм ЗА Ивайла, но е доста зле като визия- изглежда ужасно стара за годините си, измъчена, има оплешивяване,  изпито лице, големи скули. Аз съм на сходна възраст- майка ми не можеше да повярва, че сме почти наборки. Ивайла изглежда по-голяма от Гала на години, а Анп изглежда много добре за възрастта си и има много по- хубави черти. Нека да сравняваме характери, а не визия.

# 1 646
  • София
Пък Аня с тая своя майка, направо ми идва байгън.
И Ивайла не е стока, и Аня, но аз лично гласувах и двете да останат в къщата, щото ме веселят. Mr. Green
От всички, най-неадекватна е Пипи Joy
Сашо що не си я взе???

# 1 647
Откъде изникна това родство на Ивайла с Цанко Церковски??? Не че й зная биографията, ама все си мисля, че този факт би трябвало е да е бил широко тиражиран, а аз не съм попадала.
Вярно, че Церковски е псевдоним, а фамилията му е Бакалов, ама...дайте източник, де, да прочета, щото съм изумена.
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=120899

# 1 648

Явно просто не си попадала наистина. Защото аз пък каквото да прочета за Ивайла, все това ми навират в очите, а аз мисля, че не е кой знае какво. Все едно интелигентността и таланта се предават като наследство по права линия. Така де, малка държавица сме, всеки ако се разрови, ще намери нещо в миналото на рода си, ама малко хора си ходят с табелките.

# 1 649
Той е дядо по бащина линия. но бащата сам казва, че не понася майка й, и е боло секс за една нощ, както и че родата му не ги понасят, заради майката на Ивайла, която е бяла циганка и простакеса.

Общи условия

Активация на акаунт