Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 651
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 890
не мога да повярвам, аз съм 176 и съм като тапа пред Ивайла  Laughing
сигурно, щото съм тройна на килограми...
няма ли кой да ми отговори за чалмата на Пипи, сериозно питам.
Искам да го докарам тоя луук.

# 1 891
galana_s Проблема ти е че мислиш че никой друг не я е виждал на живо. Аз пък също мога да преценя, защото съм 158см и знам колко стърчи над мен, и то на ниска обувка.КЛОНКА не е казала че е под 170 обаче. Не ме приемай като фанатичен фен, дето чете биографиите и т.н. Намерих го в гугъл само и само за да ти го покажа черно на бяло, от данни дето са дадени още от агенцията й едно време и т.н..Аз вярвам на очите си, а не какво казала приятелка на еди кой си. Защото така и за мен много неща могат да се кажат, и за теб.

# 1 892
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да ама за Аня не идват хората,

Ники Кънчев каза, че съпругът И е пожелал САМ да я защитава, а не, че САМО той искал да я защитава.
Поне така чух.

Не говоря за лайфа снощи. Аз гледам он-лайн.През деня Аня каза, че е дала  списъка с хората, които иска да я защитават, и се чудеше дали ББ ще ги осигури. След това ББ викна Ивайла, каза й че Аня е написала 6 човека които иска, да даде и тя нейният списък. Wink
При положение че изведнъж ги няма нито един от 6-те човека, а Ивайло идва сам да я защитава, смятам че просто те са отказали. Не виждам друга причина.

Славче, не зная за какво спорите за Ивайла, но и аз съм я виждала често, най-вече в магазини и в козметичния салон. Често е с детето си, изглежда спокойна, впрочем. За височината, не зная какъв е спорът, изглежда нейде към 170см.

Ами аз казвам че е 172см, според биографията й, и на живо смятам че си е толкова, не е по-малко,Да обаче galana_s смята че е по-ниска.

Сега и аз в биографията си мога да напиша, че съм 58килограма (колкото ми се иска) , но съм с около 7-8 повече. Но който ми е фен може и да ми повярва Mr. Green. Ето потвърждава го и КЛОНКА. Ивайла или е 170 или по-малко Peace Знам защото аз съм 175 и бая стърчах над нея освен това . Освен това моя позната манекенка каза,  Ивайла е не повече от 170, че и едва ги хваща. В никакъв случай не казвам, че е миньон, но просто за манекен няма данни. Аня е по-висока и преди 10тина години беше слабичка, доста слаба по едно време. Не знам защо се  е отпуснала сега, но никак не е зле за годините си. Лиготийката и по-надменното държание са си перманентни при нея обаче. Спирам до тук с мерки и теглилки, защото няма смисъл. Не бих си позволила да коментирам ако не съм видяла човека на живо.

оф, аман от тоя ръст. Са и аз ли да седна да обяснявам, че съм виждала Ивайла на живо и колко е била висока според мен. Това  е доста субективна преценка. Айде стига глупости. Във всеки случай е достатъчно висока за мис, и за манекен също. Но какв означение има това?Кейт Мос да не е по-висока случайно?

# 1 893
Стига сте ги пускали тия снимки, познаваме ги виповете.

Онова сравнение между Божидара и грозната кукла беше много грубо. Все пак момичето не се напъва да е красавица като сестра си. Има ли смисъл да се обсъжда красотата и? Много дебелашко изпълнение на Господарите.

10cent's, верно ли бе? Я пак помисли Mr. Green

# 1 894
Кейт Мос е единственото изключение в тоя бизнес. 168 см. И все пак явно е имало защо да направят изключение:

# 1 895
Стига сте ги пускали тия снимки, познаваме ги виповете.

Онова сравнение между Божидара и грозната кукла беше много грубо. Все пак момичето не се напъва да е красавица като сестра си. Има ли смисъл да се обсъжда красотата и? Много дебелашко изпълнение на Господарите.

Ти си много нервна днеска нещо.
Който иска ще си пуска снимки, не е против правилата, доколкото знам. Tired

п.с. Вчера ти казах да правиш разлика между Мис и манекен, модел.Изискванията са съвсем други. Това че поради причина че е Мис България е участвала в ревюта и фотосесии, които никак не са били много, не значи че е манекенка, сама тя го каза.

# 1 896
няма ли кой да ми отговори за чалмата на Пипи, сериозно питам.
Искам да го докарам тоя луук.
Няма кой да ти каже. Подготовката на този луук е много секретна, знае се само от кралицата-майка.

# 1 897
Нервна ли съм? Няма такова нещо, Славче Hug Просто, когато съм сигурна за нещо си го отстоявам и много се дразня като някой се опитва да се представи по- различен отколкото е. Тия височини и мерки си пишат както си искат. Да не говорим за годините. Ирен Онтева колко години беше на 26 ooooh!  Mr. Green

# 1 898
  • out of space
Кошлуков дали ще се вестне довечера? Много ми е интересно каква реч е подготвил  Mr. Green

# 1 899
  • софия
ох намерих една култова снимка на Пипилота с една оранжава китка на главата, ама не мога я цопна тук  Crossing Arms
еееееее... Така най-мразя  Crossing Arms И ти прихвана от Аня: "Пипи, я й кажи на Софи къде сте я виждали с баща ти Ивайла...." "Ох, не. Недей! Като излезем от тук ще й разкажеш." Дай да я видим, де! Моля!  Popcorn

# 1 900
Нервна ли съм? Няма такова нещо, Славче Hug Просто, когато съм сигурна за нещо си го отстоявам и много се дразня като някой се опитва да се представи по- различен отколкото е. Тия височини и мерки си пишат както си искат. Да не говорим за годините. Ирен Онтева колко години беше на 26 ooooh!  Mr. Green
?
Цеци Красимирова колко е според теб тогава?

# 1 901
Да не говорим за годините. Ирен Онтева колко години беше на 26 ooooh!  Mr. Green

Жена казала: Между 29-та и 30-та си година, изкарах най-страхотните си 10 години.........

# 1 902
височината на Ивайла не е въпрос на живот и смърт за нас, но ме хвана яд, че спорите без да сте виждали човека на живо. Недей така, имай малко вяра на съфорумките Wink Пък за подобен род изяви като нейните наистина е въпрос на живот и смъртда си поне над 170, както за Софи е гласът, но да го оставим вече тоя проблем Peace
Лично на мен ми писна от циганиите на Аня и Ивайла и мисля, че заради двете гарги не можахме да се порадваме на готините хора в къщата.
Смешно е да се нарича Ивайла манекен,модел. Ивайла е бивша мис- за тази й титла нейната височина й е достатъчна. За модел и манекенка тя няма данни поне по световните стандарти, за българските може и да има. Но по принцип конкурс за красота и кастинг за модели е много различно нещо. За модел даже 175 е ниско Sad
Но това няма и значение. Според мен никой тук не твърди, че Ивайла е супер красавица и не с това буди симпатии.

Нисък ръст е за манекенка, не за модел. Има разлика. И в нета има информация, че Ивайла е 1.75 см.
Отделно чисто визуално, като я съпоставям с другите в къщата, които съм виждала на живо е видно, че е висока и е над 1.70 см.

# 1 903
И аз държа на снимката на Пипи  Sunglasses. Дудинка , сподели, моля !

# 1 904
  • София
Относно ръста, смея да твърдя, че ми се наложи да работя по един проект с модели и ръстът им "варира" Joy
Веднъж мениджърът казва 174, веднъж 172, а самата моделка вика 168 Peace И аз в паспорта си съм 166, ама съм 164 Mr. Green Няма значение всичко това, подробности.

За Булката на Чъки и Божидара може да е прозвучало грубо, но истината е, че приликата е феноменална, освен това, в световен мащаб много хора искат да докарат този имидж, лошо няма.

За чалмата на ПипитУ и аз питах, получих отговор, че била контактьорски атрибут, връзка с космоса, а не фешъл стайлинг.

Общи условия

Активация на акаунт