Vip Brother епизод 3 - Пети номинации

• 88 582
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Според мен е време Аня да си ходи! Какво пише постоянно тази жена бе хора  Laughing Стратегии ли мисли, какво ли... Grinning
Аз мислех, че чете Whistling
Ако пише, може да е автобиография или дневник, все пак е още млада, споделя си: "Мило дневниче, днес лошата жена пак ми крещя. Не стига, че съм сляпа, ако това продължи, наистина може и да оглушея, което ще е лошо, защото няма да мога да се нслаждавам на аплодисментите на боготворящата ме публика...Да не забравя - жълтото хапче, след червеното и преди десетте розови! Анечка"

# 1 786
Прибързвате с коментарите ми се струва. Не се знае до довечера какво ще стане. Може пък някой да се навие да я защити. (освен мъжа и имам предвид)

Ако имаш предвид мен, това беше обявеното вчера от Ники Кънчев, и това тя коментираше с Пипи. Peace
Нямам предивид никой. Говоря като цяло.
Щото на всяка страница това се пише по 100 пъти.
Аз пък много се съмнявам, че само мъжът и ще е там. Все ще се намери да отиде някой в последния момент.

Не вярвам. Как от списъка дето е дала с 6 човека пък нито един не е пожелал. Rolling Eyes

# 1 787
  • Отвъд алеята зад шкафа
Джей мислиш ли, че ще се намери някой? Много оптимистично гледаш на нещата  hahaha

# 1 788
  • София
Пипи пак е с кърпа на главата - сутрин, вечер, това момиче все е омотано.
А Аня още не е подхванала да си прави прическата. Така ли мисли да излезе довечера???

# 1 789
Джей мислиш ли, че ще се намери някой? Много оптимистично гледаш на нещата  hahaha
Да, мисля. Може и да греша, но прибързани заключения не правя.
Довечера ще разбера.

П.П: Някой знае ли кои са били посочените хора от Аня?

# 1 790
Ако на някой му е интересно, ето линка за "Търси се" с Ивайла. http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=233&video_id=11372

Не е лошо, говори за Румен, за раздялата, за всичко.Братята й разказват интересни неща, че е била пълничка като малка, потисната, че Божи е изпъквала много повече. Че Ива е заеквала, и това още повече я притеснявало. Тя разказа че в годината когата се е разделила с Румен, е починал племенникът й, баба й и вторият й баща, който я е отгледал. Хубаво предаване са направили.

# 1 791
Обявихапреди малко в новините кои ще защитават Ивайла... Няма да е Руслана. Явно я е махнала.  ooooh!

# 1 792
Обявихапреди малко в новините кои ще защитават Ивайла... Няма да е Руслана. Явно я е махнала.  ooooh!

Да, махна я. Майка й ще е там, бизнес патньорът й, Емо и Дияна Любенова.

# 1 793
Бизнес-партньора и не е ли жена?

# 1 794
Бизнес-партньора и не е ли жена?

Не.

# 1 795
  • София
Какъв е тоя бизнес партньор?
Тя нали по едно време беше партньорка с Адриана, вдовицата на Фатик?

Самата Ивайла е някак нещастен образ, видно е, че е имала един звезден миг, който за жалост отлетя. Сега си е една самотна майка, която има финансова подкрепа от бащата, но перспективите й да завърже нормална връзка са никакви или поне граничещи с нищото, а младостта си отива, приятелствата са само за купона, който рано или късно свършва и така...
Тъжно е.

# 1 796
  • София

Да, махна я. Майка й ще е там, бизнес патньорът й, Емо и Дияна Любенова.

а кой е бизнес партньора, а сега де

# 1 797
Аня още не е подхванала да си прави прическата. Така ли мисли да излезе довечера???

Любопитно ми е с какво ще излезе? Дали пак ще заложи на класиката - тигров клин с рокерско яке или ще реши да експериментира.....Залози ще приемаме ли?

# 1 798
Какъв е тоя бизнес партньор?
Тя нали по едно време беше партньорка с Адриана, вдовицата на Фатик?

Самата Ивайла е някак нещастен образ, видно е, че е имала един звезден миг, който за жалост отлетя. Сега си е една самотна майка, която има финансова подкрепа от бащата, но перспективите й да завърже нормална връзка са никакви или поне граничещи с нищото, а младостта си отива, приятелствата са само за купона, който рано или късно свършва и така...
Тъжно е.
Аз нямах предвид АДРИАНА,а друга богата мацка,покрай мъжа и,но името ми убягва в момента.Свързано е с имоти....

# 1 799
Аня още не е подхванала да си прави прическата. Така ли мисли да излезе довечера???

Любопитно ми е с какво ще излезе? Дали пак ще заложи на класиката - тигров клин с рокерско яке или ще реши да експериментира.....Залози ще приемаме ли?
Залагам си извънземното,че ще в черна тюлена рокля.

Общи условия

Активация на акаунт