Великденският празник с Дюкан е лесен - месо, яйца и всичко е кат песен - 176

• 26 137
  • 475
  •   1
Отговори
# 360
За сиренето - споко!Няма режимно сирене освен вече споменатото за мазане 0.2%.Всяко сирене е позволено само ако си си го позволил  Mr. Green  -има и в блога рецепта, но не съм го правила.

Лично мнение е, че 10 дни на свален кг. не са достатъчни, особено за свалилите над 15 кг.

За сиренето не беше майтап - имах предвид точно Ескуиза 0.2% което си е баш режимно. Друг е въпроса дали това е сирене, но според мен може да мине за сирене като няма друго Simple Smile

А според мен диетата трябва да си остане за цял живот на 3 фаза. Така или иначе на трета фаза се въвеждат почти всички хранителни продукти. Четвърта фаза ми се струва нещо много съмнителна. Simple Smile Според мен това е режим за цял живот.

# 361
  • Варна
kkaatt, разсмя ме с тия кокал4ета!добре дошла и на теб!
абе прави ли ви впе4атление от няколко дни много нови попълнения в стадото ни!
аиде бе Борееее, не може да пазиш таината за себе си само!!!!казваи го това сирене!де се покри??!!
аааа, видях ве4е!и какво, слагаш го да замръзне ли?

# 362
КРИ Честити ти две години. Да си ни жива и здрава и все така лъчезарна и всеотдайна. Благодаря ти за страхотното ти отношение към всички ни.  Hug Hug Hug
това е за теб

Шушииииииииии страхотна новина. Явно най- накрая с мъжа ти сте се стигнали  Wink. Да изкараш една безпроблемна и спокойна бременност. Hug Hug Hug

# 363

аиде бе Борееее, не може да пазиш таината за себе си само!!!!казваи го това сирене!де се покри??!!
аааа, видях ве4е!и какво, слагаш го да замръзне ли?

Когато искам да се троши го слагам да замръзне. Иначе си го мажа на филия бял хляб и така омахвам половин бял хляб на закуска Simple Smile

# 364
Борисе,не зная дали осъзнаваш колко си прав за доживотния режим... Laughing

Neli_79,в 3 и 4 фаза триците се хапват по 3 с. л. на ден!

Направих си един тест по оная табличка - и о, чудо! Ами излиза, че нищо няма да сваля. И се оцъклих. Ами аз съм цели 60 кг вече. Никога не съм била толкова. Искам да сваля 5-6. Според вас колко П дни трябва да направя - например 5 добре ли са.

Тези трици, които се разбъркват с мляко за закуска за какво спомагат всъщност? И за някакви супи, четох тук, но аз не знаех, че могат да се ядат супи. Може ли да ми поразясните това със супите - кога се ядат, какви трябва да бъдат?
Калкулатора показва какви килограми би задържала без усилия, пък ти можеш да се стремиш по-надолу и да си видиш как е положението.Аз влязох в 3 фаза 3 кг. под калкулатора и ги задържах...доста по-късно качих 3-4, които сега елиминирам...
Триците служат главно да ти се размине запека, а увличането на калории е допълнителна и не толкова съществена екстра, а пък при количеството което ядем - направо съмнителна... Laughing

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:44 от Боби1973

# 365
Ехаа момичета ! Колко много сте изписали, не смогвам да ви изчета. TheNMaster,  Dorchester точно така си е както написах- тука сте най-добрите и отзивчиви мадами. Чакай и аз да ви гушна  Hug  Hug  Hug
maia_a, nina_b, cady и всички новички- май сме чакали да минат великденските празници, че да се включим, а  Laughing ? Много се радвам че почваме заедно понеже горе долу имаме същите въпроси в началото и една от нас като пита и другите се образоват Simple Smile
Днес нали ми е втори ден ядох омлет с изварено-магданозен сос много вкусен а за вечерта съм си приготвила една рибка. Само където ето в началото съм а проблемите с  smile3550 започнаха. Ще изчакам още преди да пия разхлабително.
Питанка- а защо сорбитола трябва да се избягва- в книгата не можах да намеря обяснение.

# 366
  • Варна
За всички нови и стари -  книгата "Чудото на овесените трици" можете да свалите от тук и е дадено това и в първия пост на Вещи. Не е лошо да  smile3529, много неща ще ви се изяснят - защо, кога, как и по колко.

Кри, оставам безмълвна  newsm20

Когато искам да се троши го слагам да замръзне. Иначе си го мажа на филия бял хляб и така омахвам половин бял хляб на закуска Simple Smile

hahaha това на сън ли?

HotChili - всичко, което завършва на -оза е забранено за нас.
Сорбитолът (E420) е хранителна добавка. По химичен състав това е висш алкохол, който има сладък вкус. Използва се като изкуствен подсладител и овлажнител. Получава се от глюкоза. Използва се в захарни близалки, сушени плодове, захарни изделия, пасти и сладкиши.
Сорбитолът често се приема като заместител на захарта и може да се срещне в диетичните храни и напитки. В естествен вид се среща в костилковите плодове и водораслите. Сорбитол се влага и при производството на сиропи за кашлица.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 16:45 от k_savova

# 367
Иначе си го мажа на филия бял хляб и така омахвам половин бял хляб на закуска Simple Smile
smile3532 smile3532 smile3532
Шегаджия!

# 368
Боре ти на какъв режим си бе човек-какви са тия сирена и бял хляб Shockedили пързаляш начинаещите като мен  Mr. Greenпомислих,че съм сбъркала темата,ей шегувкооо GrinningМомичета и Боре страхотно ме боли главата от режим от що ли newsm78Помагайте или направо да си пия спасението  в смисъл хапчето  bouquet

# 369
Пий си хапчето и да - от режима е, ще мине скоро  Hug

HotChili , може просто да няма какво да акаш...яж си триците, сутрин пия чаша или 2 топла вода на гладно, кафе също на гладно - след водата примерно и дано помогне това.

# 370
  • Ispania
dudu ,опитвам се всеки ден да използвам парафиново олио,но пак не ми действа за....банята.Наистина малко супи ям.Явно трябва да си правя пове4е супи.

iv_mikova ям и други неЩа,оба4е имам 4увството,4е все до яйцата и пилето се стига Thinking.

Боби1973 ,До тук свалих около 9 кг,според таблицата на Дюкан ми остават оЩе 5,но според мен ,определено гледайки ме в огледалото ми остават поне 10кг оЩе newsm78.
Днес менИУто ми беШе  сутринта сух таратор(краставица,мляко и подправки),за обяд си направих гИУве4е сьс домат ,яйце Laughing,телеШка кайма и подправки Thinking,за десерт Дунапренов кекс(взех го от темата за рецепти на Дюкан ).
Незнам да не би да е заради солта newsm78,признавам си ,4е  слагам много сол,и е обикновенна Thinking.

В4ера ядох салата и телеШки хамбургер(без хляб разбира се)с домат и маруля.....За десерт 4ийз кейк,пак от темата с рецептите.

Виждам ,4е има много рецепти с желетин,а в пакет4етата желатин пиШе,4е има зарах newsm78,отгоре на кутията пиШе ,4е няма никакви мазнини ,но когато про4етох какво сьдьржа видях 4е има:?.
Тогава ниЩо не разбирам Embarassed Laughing.

# 371
леле как вкусно звучи- хляб,сиренце , а може и доматче и краставичка.ооооо,с нетърпение чакам отново пз.тизи протеинови дни ме мъчат

# 372
  • София
Боре, недей така с тоя бял хляб със сиренце потекоха ми лигите  Joy  hahaha  Joy!
Тъпия ми компютър нещо изкрейзва само пиша и бриша като ненормална! Crazy

Вал, защо не пробваш да смениш схемата!  Peace Може пък да излъжеш организма! А и от солта задържаш вода, да не би да е от това newsm78?

# 373
Val , значи - махаш солта, за да не задържаш водата.Не казвам да е блудкаво яденето ти, но колкото можеш намали и пий вода.Не кола, разтворими напитки или др, а чиста вода или чай!

# 374
Здравейте!  Hug
Днес ми се взе здравенцето от работа, чак сега сядам. Ама така ще е още 10-на дни, нали затваряме офиса и направо е лудница. Както и да е.
Аз съм си пак 57.900 кг., но тази сутрин установих, че е от ПМС, просто се сетих, че другата седмица чакам МЦ-то. Ще чакам и минусчета после.  Party
zorita  Hug, aynur  Hug

Кри, не знам какво друго да кажа освен един дълбок поклон пред теб и упоритостта ти  newsm20 Честити ти 2 дюкански годинки  newsm51

Аз пак изчезвам по задачи. Пожелавам ви лека и спокойна вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт