Фен клуб "Хари Потър"

• 22 774
  • 183
  •   1
Отговори
# 45
Я, колко съмишленици! Grinning
Не мога да не се запиша.
Книгите
Голям огън ме гонеше преди излизането на 5, 6 и 7. Зарибих се благодарение на свекърва ми и прочетох първите 4 на един дъх. После мъка, такова чакане беше. Четях есетата на the-leaky-cauldron.org, вижте ги, страхотни са.
 Последната книга ако не се лъжа излезе на 21.07.07, термина ми беше на 31! (РД на Хари). Чудех се дали ще съм в родилното, как ще я чета там, а то взех че родих на 14.07. Мъжа ми го пратих в 9.00 при  отварянето на книжарницата да ми я купи...ееех, спомени.
Сега големия ми син е зарибен, чете Order of the Phoenix, и не може да разбере защо Snape е любимият ми персонаж.
Сцената със смъртта му ме потресе, много силен момент беше. И аз съм много горда, че познах защо така е мразел James.
Филмите
Неточностите във филмите, да не казвам биещите на очи грешки много ме ядосват. Например сестрите Падма и Парвати Патил на Грифиндорската маса! ooooh! Инак много обичам Алън Рикман, но неговият Снейп беше доста по-мек и добронамерен от оригинала. Сина ми ги гледа често и аз гледам с него.

Браво за темата!

Последна редакция: пн, 27 апр 2009, 16:34 от Deziderata

# 46
  • Berlin
хм, аз покрай филмите харесах снейп точно заради алън рикман може би. Simple Smile)) иначе след 1вата книга близнаците бяха мои фаворити. Grinning
надявам се в трейлъра на новия филм да не са включили най-интересното, както обикновено става.

# 47
Я да побутна темичката малко, че много надолу е изпаднала.  Mr. Green

Напоследък бях доста заета и нямах време да се включа (не че имах какво да напиша, де), но наистина ми е много приятно да ви чета!  Hug

Тази нощ съм сънувала Снейп. Вие сте виновнииииииии!  Joy
Тук има повече фенки на Снейп, отколкото на Хари.

Хубав ден, момичета!   261uu

# 48
  • Анкх-Морпорк
Тази нощ съм сънувала Снейп. Вие сте виновнииииииии!  Joy
Ние ли!? Я виж какво пише на аватара ти?  Wink

# 49
Аватара, да...
Всъщност, съвсем случайно попаднах на тази картинка, докато търсих професор Макгонагол, под формата на котка (намерих само една и тя надвишаваше позволените пиксели). А тази ми се стори интересна и абсурдна, затова си я сложих.
Всъщност, не намирам нищо секси в професор Снейп (героят от книгата), но не мога да отрека прекрасната игра на актьора Алън Рикман (който наистина придава значение на надписа от аватара ми!)  Laughing

Ето ви малко флаш-игри с Хари Потър.
Току що ги открих (пак съвсем случайно). Просто няма как да не ги споделя с вас!  Hug

http://bgflash.com/cat/21

# 50
И аз съм голям фен на Хари Потър! Всичките книги съм ги изчела и препрочела по няколко пъти (уж за сина ми ги купих, но той досега не ги е похванал). На мен пък страшно сполучлив ми се струва избора на Даниел Радклиф за Хари. Някъде бях чела, че отначало е имало идея Хари да е Хенри Джоел Осмънд ли се казваше - онова момченце от "6-то чувство", е добре, че не са сложили него!

Очаквам с нетърпение да видя как ще се загаджат Хърмаяни и Рон, защото изобщо не си ги представям  Grinning За Хари и Джини да не говорим, там пък съвсем...

# 51
Ох, те Хърмаяни и Рон са ясни още от 4-та серия (като се скараха на бала заради това, че Хърмаяни е излязла с Виктор Крум). Личеше си, че Рон ревнува, а на Хърмаяни и се иска да беше с него.
Джини ми е ясна още от втора серия (и то още от началото, като избяга от Хари).
Ама за Хари незнам какво да кажа, голямо е дърво миличкият.
Много ми беше смешен с Чо в пета серия, изобщо не можах да доловя никаква емоция.

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 22:10 от Анонимен

# 52
Да, Джини е ясна от самото начало, дори на перона в първата серия тя така се вторачи в Хари, че нямаше съмнения какво ще следва  Simple Smile А Хърмаяни и Рон - с ревнуването добре, но се чудя как ще изглежда реално свалка между тях  Mr. Green

Хари - нали по по-засукани девойки си пада, а изведнъж трябва да хлътне здраво по Джини, която дотук не блесна с нищо. Явно тя ще разгърне някакъв характер в бъдещите серии и така ще станат нещата...

# 53
Хари и Чо

Хари и Джини

Хърмаяни и Виктор Крум

Хърмаяни и Рон

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 22:51 от Анонимен

# 54
Здравейте и от мен - поредният голям фен на Хари Потър. За съжаление, не мога да взема сериозно отношение по филмите. Гледах ги бегло, за да сравня собствената си представа за образите, с избраните актьори. Е, подбора им почти изцяло отговори на моята фантазия. Страхотни попадения са Макгонагол, Снейп, Луциус и първия актьор, изиграл Дъмбълдор. Разочарована съм Волдемор - не от актьорската игра, а от визията, която му е придадена във филма.
А за децата - актьори, нямам думи. Хърмаяни, която ми е любимка още от книгата, е направо вълшебна. Най-близък до книгата, според мен, е първият филм  - "Хари Потър и философският камък", може би защото и първата книга е доста кратка и по-лесно се прави сценарий по нея, без много орязване на важни моменти. Съжалявам за епизодичната роля на Лудоокия. Много бегло е представен във филма. Препрочитам  книгите почти всяка година, обичам да ги отварям на случайни места и да търся избрани моменти. За съжаления съм лишена от възможността да ги прочета в оригинал - не зная английски. Ще следя темата с интерес.
 Peace
ПП Скоро попаднах на интервю с актьора, който играе Рон - казваше, че се страхува от любовните сцени с Хърмаяни в седмата част, защото чувствал Ема Уотсън като сестра  Laughing

# 55
МИС ХЪРМАЯНИ ГРЕЙНДЖЪР, ЗАСЕЧЕНА С ДРАКО МАЛФОЙ!

Ех, какво ли не правят феновете из Мрежата!  Joy

# 56
Разочарована съм от себе си, мислех си че имам по-добър вкус за мъже Joy   Joy  Joy
и за да не е съвсем спам:
 http://www.bgvip.tv/play.php?vid=91349
Сега вече е по-добре нали? Въпреки лошото качество  Peace

# 57
Много интересни клипчета!  Joy

Благодаря, Хърмаяни.

# 58
Здравейте, фен съм на книгите повече , но и на филмчетата си кефя- като се замисля на 4-ия май най-много.

# 59
Класирайте книгите, те са класи над филмите.
Само за убийството на близнака няма да й простя -
толкова безсмислено.
Иначе Роулинг става.
Потър също.

Общи условия

Активация на акаунт