С яйце и козуначе, празнува СЕПТЕМВРИЙСКОТО юначе!

• 15 626
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • София
bora, Иринка, Григчо, мъчно ми е за болничките ви бебоци! Hug
bora, на патерица искам да ти честитя рождения ден и да ти пожелая много щастие, любов и сбъднати мечти!  bouquet
Представям си колко ти е притеснено с тази висока температура на Мила..... Sad

Иринче, пак ви е нападнал гадният вирус!  Sick Дано хремата на Ради се пооблекчи скоро! Praynig

irinii,  и на сина ми му се е случвало да повръща, без да има разстройство. Даже не сме успявали да установим конкретната причина, но при липса на други симптоми съм го отдавала на храна. До утре би трябвало да си покаже, ако има и нещо друго при Спас.

Мариям, чудесни сте всичките!  Hug Hug

Галето е навлязла в някакъв много активен и гладен период. Започна да се буди в 6.30-7 часа и иска да яде. ooooh! Преди първото ядене й беше чак в 8-8.30ч.! Следобедният сън също е доста проблематичен през последните дни. Много й се играе и постоянно се обръща, а после плаче, защото не може да се обърне обратно.  Simple Smile

Дано утрешният ден да е по-спокоен и обнадеждаващ за болните бебчета! Praynig

# 31
Добра нощ!
Ирина,Ирини,Бора и Григчо бързо да се оправят малките съкровища! PraynigИрини, на мен 5 яйца ми се виждат доста,то аз ако ги изям ще ми е кофти..натоварило се е стомахчето,раздразнило се е и...поне аз така мисля,но утре да е минало!
Даруше,ти пък как се сецна??да си стояла на течение и така да си провокирала?Имаш ли кой да помага ?
Бора,честит рожден ден със закъснение!аз ти пожелавам да сте здрави всички в къщи,за да си щастлива Hug  bouquet
Флу,прекрасно изглеждаш,браво!
Мариамко,да са ти живи и здрави фараончо и каките-страхотни сладури са!
Ина ,твоят Сми е като великденска курабийка-да го изпапаш Laughing
Стелче,ти си метнала гъзето до морето,а?И с Уандето си се видяла,супер Laughing
Параход,мерси за темата-хортензиите са страхотни-мисля да си купя една синя за терасата,ама дали ще вирее там... newsm78Много са ми готини тия цветя!
И не на последно място да ви съобщя,че великденският заек освен яйца в кошничката донесе на Яна първото  зъбче!!! Heart EyesСлед вчерашното роднинско гости у дома беба много се изнерви и аз реших,че се е превъзбудила.Но днес докато бяхме на поредното посещение и дадох да ми гризка пръста и изненада-някакви ръбчета ме одраскаха LaughingОчаквах много по-големи кризи при зъбоникненето,защото нито венеца беше подут,нито зачервен-абе нищо!А дано все така и пробиват зъбчетата! PraynigСонче,дано и вие скоро се похвалите Hug
Има ли бебчовци,които пият Нан?При нас ерата на кърменето е към своя край и трябва да реша с какво мляко да продължаваме.Педиатъра ми препоръча Нан,но аз така и не съм наясно, като има толкова адаптета на пазара,каква е разликата?
Утре чакам да прочета само хубави новини за оздравяли бебенца!Спокойна нощ!

# 32
  • София
Ние се върнахме днес. Да честитя празника и аз  Heart Eyes макар и малко късничко...
Флу, благодаря ти за честитката на Любо!  Hug мила както винаги   bouquet
Пак болни децица  Confused дано всички утре се събудят здравички  Praynig
Дарушка  Hug
Анамар, и ние сме така след пътуване - свиква да е постоянно гушнат - в превозното средство, в слинга. нали и нямаме никакви задачки и сме изцяло негови и като се върнем, имаме няколко известен период на киселеене... ама минава. ние сме без всякакъв режим, та поне него не нарушаваме  Wink
починахме си, Любо събра много подаръци  Crazy от два дена вместо да се усмихва си отваря устата и едновременно с това си бръчка носа  newsm78 сладък е, ама само ние знаем, че това се брои за усмивка
Веч, страхотни снимки, а децата са направо като от приказка  Heart Eyes благодаря, че сподели  Hug
Мариям, изглежда, че това тигъче ще те хапне  Heart Eyes
Честито зъбче и на Яна    bouquet
Любо има някакъв пик явно - много ядене и сън. тези дни за първи път почна да ме гушка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотно е...

# 33
ДУ следпразнично на всички!  Tired

Пак не успях да изчета сътвореното, но вчера цял ден стягах багажа  Crazy. Днес ще е голямото пътуване...Взех комбито от баща ми и сега мъжо натовари багажа, ами догоре се затрупа  Crazy В този ред на мисли се замислих, как ли майка ми е пътувала с 3 деца+багаж за всички със стария ни Москвич, и това когато вече сме били малко по-големи, а когато съм била бебе сме пътували всички с влака  Crazy

Вчера празнувахме семейно именния ден на детето, той беше много добричък, имаше много подаръци, добре си изкарахме. Ето ни и нас:

Ето и с лелята снимка:

Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

Ще пиша сигурно след месец чак  Sad

# 34
ДУ, дами!
надвам се, че бебенцата са по-добре днес.
Джизъс, прекрасни сте!

Бора, кой ден ви е от температурата. Към четвъртия избива обрива. Стискам силно палци за розеола и при вас!
Спаси снощи се изходи еднократно с разстройство... Засега друго няма. но не е добре детето...

п.с. Забрамих да се похваля и с новия си огромен и болящ като афта блистер  Sad

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 09:00 от irinii

# 35
  • софия
Ду и от нас...
малката почна  да си спи по - спокойно, ама спи до към 7и30, а преди до 9, 9 и30....

защо така-незнам!!!

иначе сутринта свърши кутията със специалното мляко и от днес мисля да почна физо 2.. частично-адаптираното, ама бийте ме незнам каква им е разликата... надявам се разликата да е, че с частичното  ще яде по малко а ще се наяжда... вече не се наяжда със 270 грама от старото... след 2 часа пак иска настоятелно... и от пюретата не се наяжда.... ужас... много лакомо това мойто Мише....

след 1 месец ни е кухнята и дано тогава се нормализира....

разтройството ни мина... зверското подсичане също... сега е доста по-спокойно детето Simple Smile

за мъж ми да се похваля, че ми мина... ама имаше сериозен разговор на другия ден.... само му казах "ти нали знаеш какво съм казала какво ще стане ако ме удариш", той чак се изуми как съм могла да си помисля, че ще ме  удари... знаела съм,че никога няма да го направи, но го казал за да млъкна и да спра да му лазя по нервите.... извини се все пак (нещо което никога не се случва) с роза (което се случва само на празници Simple Smile )

ние ще поизлезем малко, че в 12 сме на контролен... и после се прибираме да спим и ако не вали пак после...

# 36
Здравейте!
Надниквам за новини около болните дечица... Иринии, докторът какво казва за Спаси? Може би наистина му е станало тежко на стомахчето с тия яйца... дано е това, и да минава бързо  Praynig  А за Дари, мерси че питаш  Heart Eyes  Ами подобрение има, но ще правим още един 10-дневен курс само на масажи и пасивни упражнения (йонофорезата отпада, тъй като хематомчето е намаляло) и после почивка и ще се следи... Казват, че имало случаи да рецидивира. От утре пак ще я водя на физиотерапия.
Бора, Иринко, стискам палци и за вашите дребосъци днес да са с подобрение!

Нели, много сте сладки. Лек път!  Hug
Данип, мисля че Крисито на Жужа беше на НАН... дано тя се включи с мнение.

# 37
  • Бургас
Христос воскресе!  Hug Heart EyesЗапис. Бора, чрд, мацко! Само хубави неща! Ти ги можеш и знаеш.
На Велин- чид, цунки, на мамето Нели, която е голям сладур, много радости с прекрасния син!
За всички с пожелание за хубав ден, целувки за вас и дечицата ви:

# 38
Добро утро, милички!
Ирини, много ми е мъчно за Спаси! Дано днес се подобри и да не повръща повече! А проклетият блистер да изчезне бързо и да не те боли! Няма ли някакво лечение срещу тези гадини?
Григчо, Иринка, дано скоро се похвалите с подобрение!  Praynig
Дидишонче, моята малка кукла също престана да се буди в 8.30, 9ч и сега в 7.30ч е кукуряк и си иска млякото, а аз съм ей така  Tired Тя на ден ми яде по 900мл АМ, 30г пюре и по една бишкота на Плазмон. Може би твоето Мишле просто е с по-бърз метаболизъм  newsm78 защото хапва доста, а не е пълно бебе. Синът на кумата ми е така - яде супер много, а е слабичък като клонче. Другите деца си хапват яденето от кухнята за цял ден, а той изяжда всичко наведнъж и след 4 часа пак е гладен.
ЧЕСТИТИ ОСМИ МЕСЕЧИНКИ НА ЛЮБО НА АСЕНЦЕТО, ТЕО НА ДИДКА И НИКОЛА НА ЮНИК, КАКТО И СЕДМА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКАТА ДАЛИЯ НА МИМОЛЕТКА!

Ние вчера се прибрахме от Пловдив малко трудно - на магистралата беше страшно натоварено, валя ни градушка, имаше един преобърнат тир  ooooh! Иначе малката си поспа по пътя, само градушката я уплаши за малко. Сега ставам, че ме чака чистене Sad

# 39
Здравейте.
Радвам се, че почти всички сте изкарали добре на празниците.
Ние в събота бяхме на разходка с двамата юнаци, а в неделя и в понеделник внуците бяха разпределени на бабите. Ние пък си прекарахме двата дни по този начин. Е на това му викам аз празнично изкарване.  Sunglasses Успяхме да се разминем само с една софра в неделя вечерта у свекърите. И двамата с мъжа ми хич не си падаме по тези гостувания на маса и всячески се опитваме да избегнем софрите. Понеже и не пием, много ни е тегаво да стоим повече от половин час край маса отрупана с храна. Абе не мога да го разбера това празнуване с ядене и пиене  newsm78 Всички празнични дни гледаме да ги изкарваме някъде сред природата в съчетание с физическа активност.
Малкото юначе продължава да хленчи често от зъбки. С такава ярост захапва всичко, което докопа, ама пустите му зъбки и те упорити излязоха. Не искат да се показват.
Хайде всички болни дечица да оздравяват по-бързо.

# 40
Добро утро майчета! Hug  bouquet Христос ВоСкресе!Пожелавам ви много здраве и щастие на вас и вашите семейства!
Миличките болни бебчета..дано бързо се оправят и да забравят. Бора, Иринии, Иринче, Григчо - силно гуш  Hug Hug Hug
Бора, честит рожден ден на патерица мила! Да жива и здрава, все така мъдра и отзивчива!   bouquet
Ние още не сме преборили хремата, но пръскам физиологичен разтвор и вечер преди сън капвам Виброцил. Надявам се да мине.
Ние изкарахме един чудесен Великден на една вила на Вакарел. Навън на барбекюто..салатки, агънце, козунаци, яйчица..чудо..такава зеленина и спокойствие беше. Попекохме се на едни шезлонги. Малката беше за пример  #Crazy
Вчера опита и авокадото на вкус. Вечерта отиваме на вечеря при баба и дядо й и какво да видя мокра до гърба навсякъде. Явно от авокадото я прокарало, защото беше ачкала сутринта. Ами сега newsm78 Не бях взела други дънки, защото напоследък й е твърдо и никога не се цапа..и какво мислите? Мама свали куфара с моите бебешки дрешки и Аидка стана мама за една вечер. Направо беше толкова сладка с едни ретро плетени бодита  Crazy Heart Eyes Важното, че спасихме положението.
Днес мама е на фризиор да се прави убава  Crazy
Целувки на всички  Hug

# 41
  • София
Добрутро момичета!
След среднощно вдигане на Т, повръщане на панадола и после свещичка, все пак поспиване за няколко часа, в момента Милинката няма Т и се подхилва Дано вчерашното беше пика и повече не вдига  Praynig. Такова чудо 39,5, и то не издържах повече да държа термометъра, а продължаваше да се качва, не бях виждала с баткото... Доста повръща и мисля днес да е само на кърма. Иначе вчера ни беше втория температурест ден /по зле от първия/, обрив не наблюдавам. Но и се зачерви и поду мястото на ваксината /правена е преди няколко седмици.../
Дано и Ради, и Зойче, и Спаси бързо оздравеят  Praynig
Моарейн, браво че хематомчето е намаляло, дано скоро изчезне съвсем!  
Анамар и при нас пиенето от нещо различно от гърда е много трудна мисия - то са няколко вида магически чаши /пищи като ги види/, шишето биберон лигави, давам й от малки шишета от мин.вода, капачки, лъжички и непрекъснато се оливаме...сега покрай Т давах и със спринцовка....
Хубав и здравеносещ ден желая!

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 10:05 от bora

# 42
Добро утро и от нас!
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ!!
Влизам да ви се похваля ние пак ще си имаме бебче  EFP много се колебахме какво да правим и решихме с мъжо да си го родим и да си ги отгледаме с Ренка заедно. Ще ни е трудно доста, той обеща да ми помага. Ренка ще става кака #Crazy

# 43
  • София
Дидишонче, между млеката за различните възрасти има разлика в степента на преработка. След шестия месец се смята, че стомахчето на бебчето е достатъчно узряло и кравето мляко не се преработва изцяло, а само частично. Освен това е и малко по-калорично ( поне така е при Фризо 2). Би трябвало да я засища по-добре. Peace
Иначе и Галето много бързо огладнява.  ooooh!

Радвам се, че сте се сдобрили с мъжа ти.  Simple Smile

danip, честито зъбче на Яна! Все така да й излизат безпроблемно!
Никога не съм давала НАН и нямам впечатления. Забелязала съм, обаче, чe e доста популярно сред педиатрите. По принцип има някакви разлики между марките млека и педиатърът е този, който би трябвало да препоръча най-подходящото за детето.

emi4kaa, браво на вас, страхотна новина! Hug Тъкмо преди няколко минути размишлявах, че нямаме още бременни мами Laughing.
Желая ти да изкараш много лека бременност!  bouquet

# 44
  • София
Емичкаа, страхотна новина, лека бременност!

Общи условия

Активация на акаунт