bora, на патерица искам да ти честитя рождения ден и да ти пожелая много щастие, любов и сбъднати мечти!

Представям си колко ти е притеснено с тази висока температура на Мила.....

Иринче, пак ви е нападнал гадният вирус!
Дано хремата на Ради се пооблекчи скоро!
irinii, и на сина ми му се е случвало да повръща, без да има разстройство. Даже не сме успявали да установим конкретната причина, но при липса на други симптоми съм го отдавала на храна. До утре би трябвало да си покаже, ако има и нещо друго при Спас.
Мариям, чудесни сте всичките!

Галето е навлязла в някакъв много активен и гладен период. Започна да се буди в 6.30-7 часа и иска да яде.
Преди първото ядене й беше чак в 8-8.30ч.! Следобедният сън също е доста проблематичен през последните дни. Много й се играе и постоянно се обръща, а после плаче, защото не може да се обърне обратно. 
Дано утрешният ден да е по-спокоен и обнадеждаващ за болните бебчета!
Много са ми готини тия цветя!
След вчерашното роднинско гости у дома беба много се изнерви и аз реших,че се е превъзбудила.Но днес докато бяхме на поредното посещение и дадох да ми гризка пръста и изненада-някакви ръбчета ме одраскаха

от два дена вместо да се усмихва си отваря устата и едновременно с това си бръчка носа 

Успяхме да се разминем само с една софра в неделя вечерта у свекърите. И двамата с мъжа ми хич не си падаме по тези гостувания на маса и всячески се опитваме да избегнем софрите. Понеже и не пием, много ни е тегаво да стоим повече от половин час край маса отрупана с храна. Абе не мога да го разбера това празнуване с ядене и пиене 
много се колебахме какво да правим и решихме с мъжо да си го родим и да си ги отгледаме с Ренка заедно. Ще ни е трудно доста, той обеща да ми помага. Ренка ще става кака