С яйце и козуначе, празнува СЕПТЕМВРИЙСКОТО юначе!

• 15 626
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро и от нас!
ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ!!
Влизам да ви се похваля ние пак ще си имаме бебче  EFP много се колебахме какво да правим и решихме с мъжо да си го родим и да си ги отгледаме с Ренка заедно. Ще ни е трудно доста, той обеща да ми помага. Ренка ще става кака #Crazy

newsm44 newsm51 newsm68

Честито!!! лека бременност! много хубаво  Heart Eyes

# 46
Емичка, много се радвам! Браво на вас! Чудесна новина!  Hug

# 47
Добро утро!!
Бора,радвам се ,че Милинка е добре днес! HugДано и Ирина и Григчо се включат със същата новина PraynigИрини,само веднъж ли беше рядкото ако при Спаси?
Моарейнче,радвам се за Дари.Ултразвука се спира,защото не може да се прилагат електропроцедури до безкрайност,но вие сте се подобрили и без това Hug
Суит,предполагам,че има някаква разлика между млеката,ама ако някой ми каже каква е,че и аз да се просветля ще е супер Simple Smile
Емичкааа,честито ,мила!!!Лека и безпроблемна бременност HugСега в коя отчетна тема ще се запишеш? Simple SmileКога се пада термина?

# 48
Хей, болните да оздравяват!  Praynig Голям гуш от нас с Хамлет, който вече е горд собственик на 2 зъба Mr. Green
Още ме тормози да се гуши през половин час в мен, но е на път да се успокои.
Видях страхотната новина за Емичка! Пиленце златно, мисля, че ще се справите. Пожелавам ти лека бременност!
Виж в Наши деца (подфорум тук) - имат тема за децата с малка разлика, можеш да се информираш какво ще те очаква.

# 49
  • София
Здравейте!
Честита месечинка на Любчо на Адиктет!/на патерица/Да е жив ,здрав и все така послушен.
Честити осми месечинки на  Любо на Ася, Тео на Дидка и Нико на Юник.Честита 7-ма месечинка на Далия на Мимолетка.Да са Ви живички и здравички и само да Ви радват.
Емичка- честито-много сладка новина-лека и безпроблемна бременност. Peace Hug
Бора чечстит рожден ден на патерица-да си жива и здрава и много обичана.
Пожелавам на болничките бебоци-Мила,Спаси и Ради бързо оздравяване.
Флу изглеждаш доста добре в пола.
Мариам -много хубави дечица имаш-толкова лъчезарни. Praynigнещата при Вас да се закрепят и оправят.
Даруша-пожелавам ти бързо да се отсецнеш Praynig
Дани П-честито зъбче.
Веч-както винаги страхотни снимки и красиви дечица.

Да Ви се похваля Васко се научи сам да пляска с ръчички-много е сладък.А вчера му дадох едно великденско шоколадово яйце да го разглежда и той го беше смачкал на кайма и се беше омазал и похапнал Heart Eyes-а аз се чудех защо се е укротил.Много успешно се чукаше с яйцата на Великден-прицелва се с поглед  и бум-на сол до 3 пъти,но не му беше особенна страст.

# 50
Ехеййй, влизам само да ви нацелувам, да ви кажа, че от сърце ви желая здраве и хармония в семействата ви Hug Hug Hug
Честит мини РД на останалите младежи и девойката,к оито празнуват днес Heart Eyes
Емичка - невероятна новина. Няма да се прехласваме, че ще ви е лесно..., но пък в крайна сметка "Какво ще разказваме на внуците си?" - както обичам да казвам в напечени ситуации Wink Hug Да си износиш коремчето със здраве и да се радвате на още едно мъничко щастие Hug
Момичета, снимки има малко, качени от момичетата от партито. Аз не си взех фотото, защото иначе нямаше да мога да се наприказвам..., обаче ще обобщя, преди да ви пусна само домашен изглед на самата себе си преди да тръгна Wink
На 17-ти бяхме около 90 човека от нашия випуск - прибрахме се в 4.30 часа, с едно междинно прибиране за хранене на Любо (не пожела цедена кърма). Иван се приъедини след прибирането Wink та да не е и той валат Wink
На 18-ти бяхме с част от курса на Иван - прибрахме се пак около 4.30 сутринта. Иван не помни как сме се прибрали Mr. Green Аз помня, разбира се Wink
на 19-ти ходихме на караоке - изпях 2 песни и Любо ме привика Laughing И не се върнахме, че ако бяхме останали след 1 часа щеше да се озори милото да кара на следващия ден.
С две думи - като на 19 бяхме Crazy... Всъщност малко по-добре, че парите си бяха наши и освен това вече не ни искат лични карти на входовете на дискотеките Mr. Green

# 51
  • София/Търново
Иринии, от миналата тема. "Звездица" е хижа на Витоша. Там срещнах най-прекрасния и значим човек.  Heart Eyes Имам и други спомени от там, но са студентски.  Whistling

Емичке, не знам какво да ти кажа. Добри пожелания. И дано наистина да помага  Hug

Ние вчера накупихме дрехи от Джъмбо. Уж 12 месеца, а сега ги носим с песпектива макс 2 месеца още. ooooh! Та отлитнаха 100 кинта, ама кой като нас с 14 гащиризона и още повече бодита  Mr. Green

А на наш тате няма да му платят.  Но той си ходи на работа. Нова търси, но пак си е тип "не ме занимавай".  Sick

Малкият след 70 мин рев се гътна. Отивам и аз. Че се не знае що ме чака... Heart Eyes

# 52
  • София
Здравейте мами.  Hug
При нас ситуацията е следната: Хремата е брутална. Така се е разранило малкото носленце, че секретите излизат, премесени с кръв.  Sad Температула не е вдигал, играе си горе-долу нормално, папка горе-долу нормално. Но от тази хрема едвам диша. И така му се е задръстило всичко, че доста си прикашля сутрин едно такова дрезгаво. Връща на всяко ядене храна, премесена със секрети.  Sad
Бора, настръхнах, като те четях. Дано наистина е Розеола и довечера да е минало всичко.  Praynig
Григ, дано и Зойчето се оправя вече!.  Praynig
Адаш, пожелавам и при Спаси днешният ден да донесе оздравяване.  Praynig Praynig
Емичка,  Hug  bouquet

# 53
Благодаря на всички за топлите думи! Надявам се тук с вас и тази бременност да изкарам леко. Иначе чакаме бебо за 21, 22 декември. Дано бог е с нас и всичко е наред и спокойно!

# 54
Емичка, страхотна новина !!! Дано всичко е наред и поколеда да се радвате на новото човече!!
Ех че мило ми стана Heart Eyes И на мене ми се бременее пак. Ако не беше секциото направо съм навита веднага Grinning,ама ще се чака......

# 55
Момичета, много искам следващата ни тема да е озгалвена с добрата новина за Емичка, стига тя да е съгласна  Hug Измислих 2 заглавия. Давайте и вие идеи!

"На Емичка красивото момиче ще си има братче или сестриче - Септември"
"СЕПТЕМВРИйчето Ренета по Коледа ще става кака!"

# 56
Здравейте,
Емичка, страхотна новина мила  Mr. Green Heart Eyes Hug ллеллеее настръхнах от радост, поздравления. стискам палци всичко да е перфектно и чакаме още новини   bouquet
Честити осми месечинки на  Любо на Ася, Тео на Дидка и Нико на Юник! Честита 7-ма месечинка на Далия на Мимолетка   bouquet
Иринка, Иринии, Бора, Григчо - дано се оправят вече дечицата. Просто лошо ми става като чета  Praynig  Hug Hug Hug

# 57
Да ви почерпя за седмата месечинка на Далия
Честита месечинка и на останалите newsm51
Емичкааааа  bouquetРазплаках се от радост като видях,прекрасна новина HugПожелавам ти лека  и безпробленна бременност  love001
Флу и аз си мислех за някакво такова заглавие HugПървото много ми хареса  bouquet
Много ми е кофти като чета за болни бебенца SadМоля се всички бързо да оздравяват Praynig

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 12:32 от mimoletka

# 58
  • Пловдив
Здравейте,мили хора!

Празника мина и се посъбрахме  Laughing,но какви са пак тези болести,еййй как не ни оставиха намира.Ирини,Ирина,Григчо нека бързо ви забравят вирусите.
Честити месечинки-Любо,Тео ,Нико-големи батковци/!!!/ Heart Eyesи на прекрасната Далия
Данип,честито ви зъбче,хайде всички други по- лесно и от това,а сецнатото още ме боли,но не е толкова страшно,търпи се.  Hug
Емичка,радвам се за вас,не се плаши,организирай бабите да помагат и всичко ще е ок.
Асе,личи че хубаво сте изкарали,бравос/а за снимките-ние си знаем,че си хубава/
Стефина,браво бе ,Васко май е първото бебче,а той е най малкият което може да пляска  Heart Eyes Монка може само боц. Mr. Green
Стон,то няма нищо лошо в трапезите,но когато не пиеш наистина започваш да се въртиш като в небрано лозе след един час стоене,мъжо е от партията на въздържателите и знам Mr. Green

# 59
Не съм писала от два дена май, влиzам да "нагледам" болните, а то...
Емичкаааа, не можеш да си представиш колко се радвам. Много лека и прекрасна бременност ти желая. Не zнам zащо, но с нетърпение очкавах някоя наново бременна мама(раzбира се, с желано бебче, на всяка цена). Също леко раждане и послушна кака и бебче, както и добри помощници   bouquet Ще се оправите, не го мисли  Peace
А иzненада ли беше бебчето, или планувано, ако не е тайна?
И сега да не ни zабравиш и да се преселиш само в новата отчетна  Naughty Hug
Иринко, много лошо.. А може ли(че съм поzабравила) някои от теzи пастичките zа нос да се слагат на бебе? Защото те някак по_ дълго се zадържат в носа и го държат по_добре отпушен в такива случаи.. Не zнам, питай обаче, че не съм сигурна дали не са малки нашите бебоци Thinking
Бора, Ч.Р.Д. на патерица и повечко zдраве zа цялото семейство ти желая най вече   bouquet
Аz тарпеzите си ги тача много, и яденце и пийване, стига да са комбинирани с приятна компания обаче..

Общи условия

Активация на акаунт